Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn

Constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn

Ik wil een omgevingsvergunning aanvragen voor het verwijderen van een draagmuur en het vervangen van een buitenkozijn door openslaande deuren. Graag wil ik een offerte opvragen voor het maken van de benodigde constructietekeningen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Bouwkundige berekening voor draagmuur verwijderen maken

Ik wil een binnenmuur vervangen voor een eiken balk, + een staander om de balk te dragen (andere zijde wordt opgelegd op de muur). Op de binnenmuur steunen nu de houten balken van de bovenverdieping, hiervoor heb ik dus en berekening nodig over de dikte van de balk die nodig is. Constructietekening is aanwezig.

Constructietekening en berekening laten maken

Ik wil een dragende tussenmuur tussen de eet- en zitkamer verwijderen. De dikte 23 centimeter, 4 meter lang en 3 meter hoog. Er zal dus een stalen balk geplaatst moeten worden. Er zijn geen bouwtekeningen.

Constructietekening voor deels verwijderen muur

Ik wil een opening van 0.50 x 0.30 laten maken in een draagmuur van restaurantgedeelte/keuken. Daarvoor heb ik een bouwtekening en een materialenlijst nodig. Wat zijn de kosten om dit totaal uit te voeren?

Constructietekening en berekening voor opvang van draagmuren

Wij willen 2 draagmuren vervangen voor stalen balken. Er dient hiervoor een constructietekening en berekening voor gemaakt te worden. Ook moet er voor de zekerheid naar de constructie van de kap gekeken worden. Graag willen we ook door u de muren laten verwijderen. De ene muur is ongeveer 2.50 - 3 meter en de andere muur is ongeveer 2.50 meter lang. De muren zijn ongeveer 2.80 meter hoog. Het liefst willen we de volledige muren verwijderen.

Tekening voor draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Ik wil een constructietekening laten maken voor het verwijderen van een dragende muur tussen de keuken en de woonkamer. De muur is 2,70 meter lang en 2,6 meter hoog. Wat kost het om een tekening te laten maken?

Bouw- en constructietekening voor draagmuur verwijderen

Zo snel mogelijk een bouw en constructietekening voor verwijderen van draagmuur. Doel: open keuken creëren.

Constructietekening en -berekening maken

We willen graag een constructietekening en -berekening laten maken ten behoeve van aanvragen van een bouwvergunning voor het verwijderen van een binnenmuur en het vernieuwen van de achtergevel. Tevens moet een draagmuur verwijderd worden en een steunbalk van 2,5 meter geplaatst worden.

Doorsnede tekening en constructietekening maken

Wij hebben een huis gekocht en willen graag een open keuken. De muur die hiervoor verwijderd moet worden, is een draagmuur. Om de vergunning voor het verwijderen rond te krijgen, hebben wij nog de volgende documenten nodig: - Er ontbreekt een plattegrond en doorsnede tekening van de nieuwe situatie met maatvoering op schaal - Een constructietekening en -berekening Wij zijn op zoek naar iemand die deze ontbrekende documenten voor ons wil opmaken.

Constructietekening voor deels verwijderen muur

Maken constructie berekening voor doorbreken van muur over lengte van 2,50 meter Maken van constructie tekenining voor aanvraag goedkeuring bij gemeente