Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Constructietekening vergunning vaste trap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: constructietekening vergunning vaste trap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: constructietekening vergunning vaste trap

Constructietekening vergunning vaste trap

Ik heb een constructietekening nodig voor het aanvragen van een vergunning voor een vaste trap. Kunt u mij hierbij helpen?

Constructieberekening voor een aanbouw

Ik wil naast mijn huis aanbouwen. Ik heb al een vergunning aangevraagd. Volgens de gemeente heb ik een constructietekening en berekening nodig. Ik heb hulp en advies nodig voor de constructietekening en berekening. De gewenste afmeting voor de aanbouw is 30 vierkante meter. Materiaal: lichte, houten constructie. De berekening moet uiterlijk 15 september ingestuurd zijn.

Constructietekening en bouwtekening voor bijtrekken balkon

Ik heb een bouwtekening en constructie tekening nodig voor het aanvragen van een vergunning. Het betreft een balkon van ca 4 m2 dat bij de badkamer komt. Het balkon ligt tussen 2 buitenmuren en heeft nog geen dak.

Constructietekening en -berekening maken

Ik wil een dakkapel plaatsen maar heb een constructietekening en -berekening nodig voor de aanvraag van een vergunning bij de gemeente. Bijgevoegd een schets met de maten die gewenst zijn.

Constructietekening maken voor een balkon

Aan de achterkant van de woning moet een balkon komen van 3 meter lang en 1,5 meter breed. Hiervoor dient een constructietekening te komen i.v.m. vergunning.

Doorsnede tekening en constructietekening maken

Wij hebben een huis gekocht en willen graag een open keuken. De muur die hiervoor verwijderd moet worden, is een draagmuur. Om de vergunning voor het verwijderen rond te krijgen, hebben wij nog de volgende documenten nodig: - Er ontbreekt een plattegrond en doorsnede tekening van de nieuwe situatie met maatvoering op schaal - Een constructietekening en -berekening Wij zijn op zoek naar iemand die deze ontbrekende documenten voor ons wil opmaken.

Dakkapel constructietekenin en berekening

Wij willen graag een dakkapel plaatsen aan de achterzijde van ons huis. Voor de aanvraag van de vergunning is een constructietekening en berekening nodig. De potentiele leverancier van de dakkapel heeft de maten van de dak kapel opgenomen en gaat op basis hiervan een tekening incl. de maatvoering van maken welke ter beschikking gesteld kan worden.

Bouwtekening nodig

Ik heb een bouwtekening nodig met berekening en constructietekening voor een vergunning. Dit in verband met het verwijderen van een draagmuur en verbouwing bij een oude boerderij.