Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Constructietekening voor aanbouw maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: constructietekening voor aanbouw maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: constructietekening voor aanbouw maken

Constructieberekening voor de omgevingsvergunning

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een tweedelige tekening: *Eerst de proeftekening / schets voor de principeaanvraag voor een etageopbouw op een bestaande aanbouw. Deze opbouw valt binnen de omgevingsvergunning; *Na goedkeuring van de principeaanvraag wil ik graag een gedetailleerde constructietekening voor een etageopbouw op de bestaande aanbouw.

Constructieberekening voor een aanbouw

Ik wil naast mijn huis aanbouwen. Ik heb al een vergunning aangevraagd. Volgens de gemeente heb ik een constructietekening en berekening nodig. Ik heb hulp en advies nodig voor de constructietekening en berekening. De gewenste afmeting voor de aanbouw is 30 vierkante meter. Materiaal: lichte, houten constructie. De berekening moet uiterlijk 15 september ingestuurd zijn.

Constructietekening voor aanbouw maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een uitbouw van 2,7 meter bij 4,7 meter en twee bouwlagen hoog. Het gaat vooral om de berekening van de funderingsbalk en een andere ondersteuningsbalk. Alle tekeningen, plattegronden, doorsnedes en aanzichten van huidige en nieuwe situatie, zijn al gereed. De materialen: betonnen funderingsbalk, gemetselde buitenmuur, houten vloer.

Bouwtekening maken voor een aanbouw

Mijn woning uit bouwjaar 1923 is een twee-onder-één-kap woning. Ik wil daar aan de achterzijde over de volledige breedte van 660 cm een aanbouw met puntdak laten bouwen, 5 meter diep. Het moet een aanbouw worden met gemetselde muren, kunststof kozijnen en dakpannen. Graag laat ik voor het aanvragen van een omgevingsvergunning een bouwtekening en constructietekening maken. Ik ben niet in het bezit van tekeningen van de woning, maar ga bij de gemeente navraag doen of deze nog in het Bouwarchief voorkomen. Ik wil de tekening zo snel mogelijk laten maken.

Bouwtekening voor aanbouw aan bestaande woning

Uitbouw circa 3 meter diep over volledige breedte huis. Inclusief bovenverdieping. Dak met oversteek en wolfskap. Er moet nog bepaald worden hoe we de aanbouw gaan maken en willen daar advies over. Daarna hebben wij een berekening en constructietekening nodig.