Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: constructieberekening en ontwerp voor een kelder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: constructieberekening en ontwerp voor een kelder

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een kelder in bosgrond, de kelder word 330 bij 510 cm. Hoogte 200 cm, dikte van de vloer is 20 cm, dikte wanden 20 cm en dikte deksel 20 cm. Er komt hier boven op een prefabwoning.

Bouwtekening en constructieberekening laten maken

Ik wil graag een bouwtekening en constructieberekening laten maken voor het bouwen van een opbouw van 480 x 350 cm op de bovenste verdieping van onze dubbele bovenwoning. Onze woning heeft een plat dak en aan de voorkant een schuin pannendak van 5 x 2 meter. De opbouw moet aansluiten aan dat schuine dak. Onze buren hebben ook een dergelijke opbouw. Ik ben bij de gemeente geweest om hun bouwtekening op te vragen, maar die is daar niet te vinden. De buurwoning is verkocht, dus ik kan daar de tekening ook niet vragen. Ik wil graag een bouwtekening en constructieberekening laten maken, en hulp bij het aanvragen van de vergunning. Wij zijn in staat om de opbouw zelf te realiseren. Ik ontvang graag een prijsopgave van de kosten. Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Dakkapel ontwerpen

Ik wil een dakkapel plaatsen op de 1e verdieping aan de achterkant van een tussenwoning. Daarbij denk ik aan een aangekapte dakkapel van circa 3 meter breed. Op de begane grond is sprake van een uitbouw met een plat dak. De dakkapel kan mogelijk (deels) geplaatst worden op de uitbouw. In de kamer op de 1e verdieping loopt een spantbeen van een A-spant. Ik zou deze graag willen vervangen door een andere constructie. De buren hebben dakkapellen met een plat dak. Ik heb hulp en advies nodig bij het maken van een ontwerp, het opstellen van een bouwtekening en een constructieberekening. Daarnaast heb ik advies nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

De woning is recent aangekocht en de klant wenst graag onder de keuken een kelder te laten bouwen. Een aannemer voor de uitvoering heeft de eigenaar al, maar ter voorbereiding dient een constructeur de situatie te bekijken, een constructie advies te geven en eventueel te helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Het is een te specialistische opdracht om door de aannemer te laten doen. De absolute wens is wel dat de constructeur komen maandag 15 september of dinsdag 16 september 2014 een eerste bezoek kan plegen. Graag alleen reageren als dat mogelijk is. De contactpersoon is de makelaar van de eigenaar van de woning in Wassenaar. De klant woont nu nog in Wesepe.

Constructieberekening nieuwbouw woning met garage

Wij hebben ons ontwerp klaar en verwachten binnenkort omgevingsvergunning te ontvangen. Aangezien het lange tijd onzeker was, hebben wij er vanuit kostenoogpunt voor gekozen pas later de constructieberekening aan te leveren. Daarom zijn wij nu op zoek naar een constructeur, alvorens met ons ontwerp een aannemer te zoeken. Het gaat om een woning van 110 m² van 3 bouwlagen (incl. Kelder) en een aangebouwde garage. De bovenste verdieping is een volledige, door een 20° pyramide dak met de dakgoot 2 m boven de verdiepingsvloer. Het gaat dus om een constructie berekening voor een nieuwbouwwoning.