Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Constructie bekijken en berekening laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: constructie bekijken en berekening laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: constructie bekijken en berekening laten maken

Constructie bekijken en berekening laten maken

In een mogelijk dragende muur welke, naar zeggen, een buitenmuur was en waar een aanbouw aan vastzit, dienen twee grote ramen geplaatst te worden. Uit het archief van de gemeente heb ik tekeningen gevonden. De 'aanbouw' is mogelijk net zo oud als het pand. Onduidelijk is dus of de voormalige buitenmuur wel een buitenmuur geweest is en of deze dragend is. Kunt u dit vaststellen? De tekeningen van het archief kan ik u mailen.

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

De woning is recent aangekocht en de klant wenst graag onder de keuken een kelder te laten bouwen. Een aannemer voor de uitvoering heeft de eigenaar al, maar ter voorbereiding dient een constructeur de situatie te bekijken, een constructie advies te geven en eventueel te helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Het is een te specialistische opdracht om door de aannemer te laten doen. De absolute wens is wel dat de constructeur komen maandag 15 september of dinsdag 16 september 2014 een eerste bezoek kan plegen. Graag alleen reageren als dat mogelijk is. De contactpersoon is de makelaar van de eigenaar van de woning in Wassenaar. De klant woont nu nog in Wesepe.