Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwtekeningen ontwerp voor CPO project? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwtekeningen ontwerp voor CPO project. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwtekeningen ontwerp voor CPO project

Bouwtekeningen/ontwerp voor CPO-project

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor een CPO-project. Het gaat om het onderstaande: - 4 x CPO woningen op rij - 2 x midden woningen van 6 meter breed - 2 x hoekwoningen 8 meter breed plus een garage. De totale bouwoppervlakte is 28,5 bij 37,2 meter.

Ontwerp en bouwtekening maken voor aanbouw

Wij willen graag een ontwerp en bouwtekeningen laten maken voor een uitbouw aan een woonhuis. De achtergevel moet gedeeltelijk doorgebroken worden en de afmetingen van de aanbouw bedragen 4 bij 6 meter. De achterzijde wordt zoveel mogelijk van glas met openslaande deuren, zijkant steen/hout met éen venster aan éen kant. Dak met bovenlicht.

Bouwtekening maken voor een uitbouw

Ten behoeve van een vergunningsaanvraag zou ik graag een aantal bouwtekeningen laten maken. Het betreft een uitbouw van een bestaande woning. In deze uitbouw dienen een slaapkamer en badkamer gerealiseerd te worden voor iemand met een handicap. Er is reeds een ontwerp gemaakt in overleg met een ergo therapeut. Dit ontwerp is echter alleen een plattegrond. Voor de vergunningsaanvraag moeten er ook plattegronden van het bestaande aangeleverd worden en dienen er twee gevelaanzichten getekend te worden. Als bijlage stuur ik het ontwerp van de uitbouw mee. Wij horen graag van u.

Ontwerp casco vrijstaande woningen voor C.P.O.-bouwproject

Wij hebben een bouwkavel gekocht van 310 m² in een C.P.O. Bouwproject waarin totaal ongeveer 15 vrijstaande woningen gebouwd gaan worden. Wij willen een architect/bouwkundige uitnodigen om in deze ontwerpfase bij ons aan te schuiven en de bouwtekeningen te verzorgen. Wij zelf willen een casco woning laten bouwen, die wij later zelf af zullen bouwen. Het gaat om een woning van 470 m³ met een aangebouwde garage. De maat van de woning is ongeveer 11 x 7 meter. Wij hebben al voorbeelden ter oriëntatie van de gewenste vorm. De maximale bouwhoogte volgens de voorschriften van de gemeente is 9 meter. De buitengevels van de woningen moeten een uniforme uitstraling krijgen maar de woningen mogen qua bouwvorm verschillen. Wij maken graag een afspraak.

Ontwerp, bouwtekening en constructieberekeningen maken tbv uitbouw

Ik zou graag een ontwerp en bijbehorende bouwtekeningen en constructie berekeningen willen laten maken voor een uitbouw van mijn woning. De uitbouw zal ongeveer 11 x 4.6 meter worden, voorzien van een plat dak met eventueel een lichtstraat en gemetselde muren. De uitbouw zal op palen moeten worden gebouwd en voorzien zijn van een kruipruimte. Op dit moment heb ik in gedachte om aan de achterzijde 3 openslaande tuindeuren te plaatsen en 2 grote ramen, eentje in de toekomstige keuken, en eentje aan de zijkant van de woning. Fotomateriaal en plattegronden beschikbaar.

Bouwtekening, ontwerp en vergunningsaanvraag

Er dient een nieuwe voorpui en entree te komen van ons appartementencomplex. Binnen dient een muurtje afgebroken te worden en een nieuwe rolstoel afloop gecreëerd te worden. Wij dragen de oorspronkelijke bouwtekeningen aan (het gebouw dateert uit 1999, dus de tekeningen zijn nog relatief recent). U draagt zorg voor het maken van bouwkundige tekeningen (incl. een ontwerp en bouwtekeningen t.b.v. de aannemer en gemeente) + eventuele berekeningen + inmeten etc. op locatie + het aanvragen van de vergunning (incl. het eventuele onderhandelen met gemeente over de verlening). Een tijdsbestek waarin u de tekeningen klaar heeft ter aanvraag van de vergunning bij de gemeente.

Bouwtekening voor motel/resort

Ik zoek een architect/bouwkundige voor het bouwen van een resort/motel/attractiepark in het buitenland. Schets aanwezig. Maar het gaat om bouwtekeningen, ontwerp etc.

Bouwtekeningen vakantiewoning

Het betreft bouwtekeningen voor het bouwen van een vakantiewoning. De woning heeft een oppervlakte van 100 m2. De afmetingen zijn ongeveer 8,8 x 11,7 meter en de nokhoogte 6,05 meter. Ontwerp is er al. Gaat om bouwtekeningen, berekeningen en het maken van de officiele tekening voor het indienen bij de gemeente.

Naast een bestaande pand, staat een ...

Naast een bestaande pand, staat een fundering (met betton vloer)klaar voor een tweede gebouw. Hier wordt een kantoor/woon pand van 19.5m x 10m gebouwd, 3.3m hoog, ong. 10 binnenruimtes, veel ramen, betonnen dak. Hiervoor is de ontwerp door ons al bedacht, en moeten er profesionele bouwtekeningen van worden gemaakt, en eventuele wijzigingen ivm technische advies van architect. Tevens moeten ook de bouwtechnische berekeningen worden gedaan.