Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwtekening woonwagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwtekening woonwagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwtekening woonwagen

Bouwtekening woonwagen

Ik wil graag een bouwtekening laten maken van een woonwagen. Buiten maten:14 lang 8 breed 5.50 hoog.

Bouwtekening voor woonwagen

Ik wil een bouwtekening aanvragen voor het plaatsen van een woonwagen. De woonwagen bestaat uit 2 delen. 1 verdieping en zolder. Afmeting van de woonwagen is 14 meter lang, 8 meter breed en 5.50 meter hoog. Wat zijn hiervan de kosten?

Bouwtekening maken voor woonwagen met verdieping

Graag wil ik een bouwtekening offerte aanvragen voor een het zelf bouwen van een woonwagen met een bovenverdieping. Ik heb al contact gehad met de gemeente. De gemeente heeft een toezegging gedaan dat we verbonden zijn aan de maten van 8 bij 10 en 7 meter hoog, nok hoogte tot 10 meter. Nu hebben wij een chalet 8 meter bij 10 en 4,5 meter hoog. Dan wel verankert in de grond wat we bij de nieuwe chalet weer willen. Graag hoor ik van u wat de koste zal zijn voor de definitief offerte,die tot goedkeuring zal zijn bij de gemeente. Graag hoor ik spoedig van u.

Bouwtekening maken voor een dakopbouw op de woonwagen

Ik ben op zoek naar iemand die een bouwtekening kan maken. Het gaat om een dakopbouw met 2/4 dakkapellen op een woonwagen van 7,50x14 M.

Bouwtekening voor puntdak op woonwagen

Ik heb een dubbele woonwagen met twee lage puntjes. Nu wil ik graag een hoog dak erop hebben en heb daarvoor van de gemeente oegstgeest een bouwvergunning nodig. Woonwagen is 7 meter breed en 13 meter lang. Vanaf de grond tot bovenkant boeideel is 3. 20 hoog en wil een dak erop van 2.40 hoog. Dus een totaalhoogte van 5.60 vanaf de grond. Boeideel moet ongeveer 25 cm breed worden. En een overstek van 30 cm aan voor en achter en zijkanten. Materiaal moet zijn houten dakspanten, houten platen van 9 mm dakleer en dun metalen dakpannen. Inclusief berekening lichtverlies. Graag wil ik weten wat een bouwtekening gaat kosten. Graag een indicatie voor de draagkrachtberekening en constructietekening.

Puntdak bouwtekening

Wij hebben een bestaande woonwagen en willen een concept laten maken voor de gemeente om een eventuele bouwvergunning te kunnen aanvragen voor een puntdak. Nu hebben we platdak. In het puntdak zou een hobby ruimte moeten komen we hebben bouwtekeningen van de bestaande wagen maar die zouden qua constructie ook aangepast moeten worden. Graag ook even de prijs erbij vermelden.