Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwtekening voor vergunningaanvraag bij gemeente Koggenland? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwtekening voor vergunningaanvraag bij gemeente Koggenland. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwtekening voor vergunningaanvraag bij gemeente Koggenland

Bouwtekening maken voor een tuinmuur

De tuin grenst aan een smal openbaar steegje. De tuinmuur is dus geen erfafscheiding met de buren, maar bedoeld als afscheiding tegen een weg (looppad). De bouwtekening komt er zo uit te zien dat er een enkele tuinpoort loopt tussen de 2 tuinmuren (ingang naar de tuin). Links en rechts van de poort moet dan een halfsteens muur gemetseld worden. Met een hoogte van 1,40 meter en een lengte van ongeveer 2 meter. Voor boven deze muurtjes hoop ik nog een oplossing te vinden voor het hekwerk. Voor een vergunningaanvraag zoek ik dus een bouwtekening.

Bouwtekening maken voor vergunningaanvraag

Voor een vergunningaanvraag hebben wij een bouwkundige tekening nodig voor onze voiliéres. Het betreft voiliéres gemaakt van hekwerk, wat normaal gebruikt wordt als omheining.

Bouwtekening voor vergunningaanvraag bij gemeente Koggenland

Ik heb een bouwtekening nodig die voldoet aan de gemeente eisen voor het plaatsten van een Blokhut. Ik heb een vergunning nodig voor dit project. Aanzichten, doorsnede, fundering. De tekeningen van de leverancier van de blokhut (die niet voldoen), zijn aanwezig; ook foto's van een vergelijkbaar project. De maat van het gebouw is 5 x 7 meter: een afgesloten gedeelte van 5 x 5 meter met een terras van 5 x 2 meter. Het materiaal is 7 cm dik blokhutprofiel, dak met dakshingles, fundering op hardhouten palen met houten vloer.

Bouwtekening maken voor een vergunningaanvraag

Wij willen onze vrijstaande woonboerderij met een uitbouw van ongeveer 85 m² gaan vergroten. E.e.a. is al goedgekeurd in het vooroverleg bij de gemeente. We willen nu graag op korte termijn een bouwtekening laten maken voor het indienen van een vergunningaanvraag. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Vergunningaanvraag en tekening voor dakterras

Ik wil graag een vergunning voor een dakterras aanvragen. Mijn beide buren hebben al een dakterras van 35 tot 40 m². Ben op zoek naar iemand die de bouwtekening en vergunning wil verzorgen. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave van de kosten.

Bouwtekening voor dakopbouw aanpassen

Wij hebben een hoekwoning gekocht waar wij een dakopbouw op willen laten maken. Wij hebben een bouwtekening van de bewoners van de andere hoekwoning in het rijtje ontvangen. Wij willen die bouwtekening graag laten spiegelen, zodat we die voor onze vergunningaanvraag kunnen gaan gebruiken.

Bouwtekening en technische doorrekening maken voor een opbouw

Het betreft de aanleg van een uitbouw op de 6e woonlaag te Amsterdam, ter vervanging van het bestaande dakterras. Het bestaande dakterras is op het dak van de 5e woonlaag aangelegd, en kan bereikt worden via het appartement op de 6e woonlaag. Een nieuw dakterras moet aangelegd worden op het hoofddak van het gebouw, dus het dak van de 6e woonlaag. Zie verder ook de bijlage. Tbv de vergunningaanvraag moeten bouwtekeningen gemaakt worden. Er zijn bouwtekeningen aanwezig van de sloop/nieuwbouw van de buurpanden, die ook gedeeltelijk betrekking had op dit gebouw. Deze kunnen waarschijnlijk als uitgangspunt dienen voor de nieuwe bouwtekeningen. De bouwtechnische doorrekening is onderdeel van deze opdracht. Voor verdere specifieke punten zie de bijlage.

Bouwtekening maken voor een nieuw dak

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het plaatsen van een ander dak op een bestaand dijkhuis. Huis en aangrenzende schuur dienen onder 1 dak te komen. Daarnaast dient van de 2 puntdaken van het woonhuis 1 dak gemaakt te worden. Het dak van het beneden aangrenzende souterrain behoudt de huidige vorm maar dient onder hetzelfde soort dakpannen te komen vallen. In verband met vergunningaanvraag bij gemeente hebben we bouwtekening nodig, inclusief berekening volume van het huis. Verder uiteraard nog advies of dit technisch gezien mogelijk is. Daarnaast wil ik een 3D tekening laten maken van ons huis met schuur met andere dakpannen, ander dak, andere dakgoot en nieuwe raampartijen. Het gaat om woonhuis, souterrain, schuur om daarmee te kunnen bekijken of onze plannen er mooi uit zien en te realiseren zijn.

Bouwtekening opbouw

Hallo, wij willen graag een houten dakopbouw naast een bestaande dakopbouw aanbouwen. Direct aan de bestaande opbouw: plafond doortrekken en over de hele breedte van het huis de opbouw maken. Daarvoor is een tekening met berekeningen nodig voor de vergunningaanvraag.

Bouwtekening voor aanbouw maken

Aanbouw aan bestaande woning. Het is een klein oud huisje waar we een soort van grote boerenschuur aan vast willen zetten. Uitbouw van ongeveer 9 meter bij 9 meter. Bouwtekening voor de vergunningaanvraag nodig bij de gemeente. Houten aanbouw.