Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwtekening en sterkte berekening? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwtekening en sterkte berekening. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwtekening en sterkte berekening

Bouwtekening en sterkte berekening

Het betreft het tekenen van een vrijstaande woning van ongeveer 500 m3, met aanvraag vergunning. Wij hebben een redelijk beeld van onze wensen maar ontvangen ook graag advies van de vakman.

Bouwtekening voor vakantiehuis maken

Voor het bouwen van een vakantie huisje waarvan een deel 2 verdiepingen heeft moet ik voor de gemeente volgende data aanleveren (naast de eerder door mij ingediende ontwerp tekeningen): 1. Nader aangeven hoe de spant-/spoorconstructie van het zadeldak bij de voet de naar binnen en buiten gerichte reactiekrachten ('spatkracht') kwijt raakt; mogelijk is hier een trek- en/of drukstang nodig; 2. Middels een uitgewerkt detail aangeven hoe de knik in de mansarde kap wordt uitgevoerd (beplating aan beide zijden, schroeven etc.); 3. Aantonen dat de verdiepingsvloer voldoet aan de eisen in het bouwbesluit ten aanzien van sterkte bij een opgelegde belasting van ten minste 1,75 kN/m2 + 0,5 kN/m2 (wanden) bij een gevolgklasse CC1; 4. Ten aanzien van alle bovenstaande opmerkingen dient een doorsnede van het bouwwerk (van fundering tot en met dak) te worden ingediend waar alle constructieonderdelen zijn benoemd en gedimensioneerd. Relevante details van verbindingen bijvoegen. Op korte termijn moet de informatie ingediend worden.