Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwtekening voor schuur garage carport maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwtekening voor schuur garage carport maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwtekening voor schuur garage carport maken

Bouwtekening voor schuur/garage/carport maken

Garage/Gastenverblijf van circa 100 m², schuur-en-of-garage Deze link is een voorbeeld zoals ik hem wil hebben maar dan zonder afdak

Bouwtekening maken voor een schuur/garage

De huidige schuur vergroten/uitbreiden door een verbreding en carport. In de nieuwe situatie moet een praktijkruimte. Elektra is aanwezig. Water zit vlakbij. Er moet geheid worden. De schuur is nu 3 x 8 meter. Ik weet nog niet precies hoe groot hij moet worden. Ik verwacht dat er geen vergunning bij de gemeente voor nodig is.

Technische tekening voor aanvraag uitbouw, dakkapel en verbouwing

Onze twee onder een kap woning willen we graag over de volledige breedte uitbouwen aan de achterzijde. De bestaande schuur willen we dan slopen en de bestaande carport ombouwen naar een garage. Tevens willen we aan de voorzijde van de woning een dakkapel plaatsen (zolder). Hiervoor is in ieder geval een omgevingsvergunning nodig. Ook zal de dakconstructie moeten worden aangepast. In de bijlagen is dit schetsmatig uitgewerkt op de bouwtekening van de bestaande woning. Ik ben op zoek naar tekeningen die we kunnen gebruiken voor het aanvragen van de benodigde vergunningen én om de aannemers aanbiedingen te kunnen laten doen.

Maken bouwtekeningen en bestek voor een aanbouw, tuin en schuur

We hebben een bouwtekening en bestek nodig voor een uitbouw van het huis: - Locatie: achterzijde (aan tuin) - Materiaal: Baksteen / plat dak - Afmetingen: 5. 5m breed, 1. 5m diep, +- 2. 4m hoog - 2 openslaande deuren, 3 ramen - + elektrische zonwering en horren - + 4x wcd en 2x verlichting met schakelaar Daarnaast: - Bouwtekening van huidige situatie tuin + nieuwe situatie, namelijk: - Sloop huidige schuur - Bouw nieuwe schuur - Volledige nieuwe inrichting voor tuin door tuinarchitect incl elektra

Bouwtekening maken

Ik zou graag een tekening laten maken van de zijkant van de schuur. Er is een overkapping geplaatst: vanaf de garage tot de schutting/erfafscheiding. Dit i.v.m. de vergunning van de gemeente. Ik kan u een foto mailen.

Bouwtekening en ontwerp voor vernieuwen aanbouw

Ik ben op zoek naar iemand voor advies, tekenwerk en ontwerp voor een verbouwing van een aanbouw (garage/schuur). Er staat nu een vervallen aanbouw die net te smal is om als garage te dienen. Deze willen we vernieuwen. Hij is nu 2.8 x 11 meter en moet die breedte blijven. Optie 1: aan de voorzijde de ruimte gebruiken als schuur en achter een slaapkamer maken. Optie 2: 1 grote ruimte laten en dan een extra laag erop zetten om daar slaapkamers te maken.

Bouwtekening maken voor een overkapping aan de gevel

Graag laat ik een tekening maken op schaal (door jullie in te meten) van de buitengevel van een zijde van mijn woning, plus een zijde van de schuur die ernaast staat met wat ontwerp opties voor een overkapping constructies langs beiden gevels en een optie voor alleen een overkapping langs de gevel van het huis. Een foto van de huidige situatie heb ik ter indicatie toegevoegd als bijlage.

Maken bouwtekeningen voor een aanbouw

Voor het aanvragen van een bouwvergunning ben ik op zoek naar een vakbedrijf dat een bouwtekening kan maken. Het betreft een aanbouw van 12 m2 die tussen de woning en schuur in komt te staan. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Bouwtekening maken voor een nieuw dak

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het plaatsen van een ander dak op een bestaand dijkhuis. Huis en aangrenzende schuur dienen onder 1 dak te komen. Daarnaast dient van de 2 puntdaken van het woonhuis 1 dak gemaakt te worden. Het dak van het beneden aangrenzende souterrain behoudt de huidige vorm maar dient onder hetzelfde soort dakpannen te komen vallen. In verband met vergunningaanvraag bij gemeente hebben we bouwtekening nodig, inclusief berekening volume van het huis. Verder uiteraard nog advies of dit technisch gezien mogelijk is. Daarnaast wil ik een 3D tekening laten maken van ons huis met schuur met andere dakpannen, ander dak, andere dakgoot en nieuwe raampartijen. Het gaat om woonhuis, souterrain, schuur om daarmee te kunnen bekijken of onze plannen er mooi uit zien en te realiseren zijn.

Bouwtekening voor een omgevingsvergunning

Ik wil een houten schuur bouwen van 6,5 x 12 x 5 meter en heb hiervoor een omgevingsvergunning nodig. Wie kan mij daarvoor vlot en betaalbaar aan de tekeningen helpen. Het gaat alleen om de tekening.