Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging

Bouwtekening voor een dubbele dakkapel met nokverhoging.

Ik wil een bouwtekening laten maken van een tweezijdige dakkapel met nokverhoging. helling bestaande dak: c.a. 38 graden. Rondom blijft het dakbeschot met c.a. twee dakpannen intact. De rest van het dak wordt verhoogd, waarbij bij de kozijnen minimaal 1.75.m stahoogte blijft. Bouwbesluit laat bebouwing tot 4 meter boven bestaande goothoogte toe. Het verhoogde dak wordt uitgevoerd als groendak. Zie folder van De pannen van het dak dat overblijft worden vernieuwd, met Koramic VH natuurrood pannen. Bekleding van de opbouw is Keralit schroten. Kunststof kozijnen met HR glas en geïntegreerde screens. Dakisolatie minstens RC3,5, evt met zelfdragende elementen als Kingspan Nokhoogte c.a. 3 meter, oppervlak c.a 5 x 5,5 meter

Bouwtekening maken bestaande woonark

Ik heb bouwtechnische tekeningen nodig van een bestaande woonark voor het aanvragen van een omgevingsvergunning (situatietekening, aanzichten en plattegronden op de schaal 1:100 mm). Het gaat om een woonark van 17,3 X 4/5 meter, waarvan een gedeelte met dubbele verdieping is. Van deze bestaande woonark zijn momenteel alleen bestaande met de hand getekende plattegronden beschikbaar.

Bouwkundige tekening voor woningsplitsing maken

Er is een bouwtekening nodig van een pand (voormalig woon-winkelhuis met dubbele bovenwoning) welke reeds is verbouwd tot 3 zelfstandige appartementen. Deze tekening is nodig voor een reeds aangevraagde omgevingsvergunning voor toekenning van aparte huisnummering. Op de tekeningen moeten duidelijk de indelingen staan op schaal, belangrijk is aanduiding brandveiligheid eigen opgang en uitgang.

Bouwtekening voor een garage maken

Graag had ik een offerte ontvangen voor bouwtekeningen en een constructieberekening voor een dubbele garagebox. Aan de voorzijde 2 sectionaal poorten achterzijde een loopdeur. Tussen beide garageboxen geen scheidingsmuur. De garage wordt 6,30 breed en 8 meter diep, 2,40 hoog. Met vriendelijke groet, B. Menten

Bouwtekening en constructieberekening laten maken

Ik wil graag een bouwtekening en constructieberekening laten maken voor het bouwen van een opbouw van 480 x 350 cm op de bovenste verdieping van onze dubbele bovenwoning. Onze woning heeft een plat dak en aan de voorkant een schuin pannendak van 5 x 2 meter. De opbouw moet aansluiten aan dat schuine dak. Onze buren hebben ook een dergelijke opbouw. Ik ben bij de gemeente geweest om hun bouwtekening op te vragen, maar die is daar niet te vinden. De buurwoning is verkocht, dus ik kan daar de tekening ook niet vragen. Ik wil graag een bouwtekening en constructieberekening laten maken, en hulp bij het aanvragen van de vergunning. Wij zijn in staat om de opbouw zelf te realiseren. Ik ontvang graag een prijsopgave van de kosten. Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Bouwtekening maken voor een dubbellaags uitbouw

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een uitbouw met dubbele woonlaag. Er hoeft niet geheid te worden omdat er een betonnen bak gemaakt moet worden. Buitenmuren moeten van steen zijn, hierin moeten hardhouten kozijnen (beneden een schuifpui) met dubbelglas gemonteerd worden, het dak bestaat uit 1meter schuine dakpakken (zelfde stijl als de aangrenzende woning) daarna volgt een plat dak. De binnenkant van de aanbouw moet casco opgeleverd worden. Afmetingen van de uitbouw zijn: 5.20 x 4.20 meter (betonnen bak voor uitbouw), 5. 20 X 3. 20 (is al betonnen bak bestaande uit één woonlaag. De interne afbouw (zoals elektra, leidingen, etc. ) na oplevering worden later uitgevoerd en hoeft niet meegenomen te worden in de berekening.

Bouwtekening en constructieberekening opbouw portiekwoning

Ik wil graag een bouwtekening en constructieberekening laten maken voor het bouwen van een opbouw van 480 x 350 cm op de bovenste verdieping van onze dubbele bovenwoning. Onze woning heeft een plat dak en aan de voorkant een schuin pannendak van 5 x 2 meter. De opbouw moet aansluiten aan dat schuine dak. Onze buren hebben ook een dergelijke opbouw. Ik ben bij de gemeente geweest om hun bouwtekening op te vragen, maar die is daar niet te vinden. De buurwoning is verkocht, dus ik kan daar de tekening ook niet vragen. Ik wil graag een bouwtekening en constructieberekening laten maken, en hulp bij het aanvragen van de vergunning. Wij zijn in staat om de opbouw zelf te realiseren. Ik ontvang graag een prijsopgave van de kosten.

Bouwtekening voor puntdak op woonwagen

Ik heb een dubbele woonwagen met twee lage puntjes. Nu wil ik graag een hoog dak erop hebben en heb daarvoor van de gemeente oegstgeest een bouwvergunning nodig. Woonwagen is 7 meter breed en 13 meter lang. Vanaf de grond tot bovenkant boeideel is 3. 20 hoog en wil een dak erop van 2.40 hoog. Dus een totaalhoogte van 5.60 vanaf de grond. Boeideel moet ongeveer 25 cm breed worden. En een overstek van 30 cm aan voor en achter en zijkanten. Materiaal moet zijn houten dakspanten, houten platen van 9 mm dakleer en dun metalen dakpannen. Inclusief berekening lichtverlies. Graag wil ik weten wat een bouwtekening gaat kosten. Graag een indicatie voor de draagkrachtberekening en constructietekening.

Bouwtekening voor een aanbouw maken

We willen graag een bouwtekening van een aanbouw (2,5 x 2,5 meter). We hebben al een aanbouw (2,5 x 2,5 meter) en willen die rechttrekken zodat we in totaal een uitbouw hebben van 2,5 x 5 meter. Hier zouden we een keuken plaatsen en een klein toilet. De uitbouw zou ook dubbele openslaande deuren moeten hebben. Voordat we een aannemer inhuren willen we eerst kijken of onze wensen ook bouwtechnisch mogelijk zijn, vandaar willen we eerst een bouwtekening laten maken.

Bouwtekening voor aanbouw

Maken van een bouwtekening voor aanvraag vergunning van een te vernieuwen bestaande aanbouw aan onze woning: oppervlakte 8 x 2,5 meter. Enkelsteens met isolatie en houtbekleding aan de binnenzijde. Lessenaardak met een helling van 15-20 graden van geisoleerde dakplaten, dakpannen, 2 dakramen, betonnen vloer, twee dubbele tuindeuren in de lange gevel en raam in de beide korte gevels. Tevens inbouwen van een schoorsteen met een aansluiting voor een stookplaats in de aanbouw en in de woning met doorvoer door dak van de woning.