Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwtekening voor balkon verbreden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwtekening voor balkon verbreden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwtekening voor balkon verbreden

Bouwtekening maken voor aanpassing en uitbreiding ark

Opbouw op bestaande woonark van 28 m2; met balkon. Benedenverdieping en opbouw met elkaar verbinden door houtombouw en het een geheel laten worden. Warmtepomp aanleggen en vloerverwarming. Badkamer (leidingen e.d. aanwezig). Alsmede plaatsen nieuwe wanden en deuren begane grond. Andere indeling dan huidige.

Constructieberekening en bouwtekening maken voor het balkon

Ik wil graag een bouwtekening laten maken (in verband met de vergunning) voor een balkon en een kosten beraming voor het laten plaatsen van het balkon. Het balkon zou 150 x 300 cm moeten worden aan de achterkant van het huis. Buren zijn akkoord. Het moet een houten constructie worden met hek (verticale spijlen). Hoogte onderkant balkon vanaf de grond circa 310 cm. Deuren naar balkon zijn al geplaatst. Een situatie foto is bijgevoegd.

Bouwtekening voor balkon verbreden

Het gaat om de verbreding van een bestaand balkon tot maximaal 2,5 meter. Het balkon is nu iets meer dan een meter. Ik heb een tekening nodig voor een vergunning.

Bouwtekening voor een verbouwing maken

Wij willen graag een erker bouwen aan de voorzijde van de woning onder een bestaand balkon. In bijlage een foto, de oorspronkelijke tekeningen en erkerbeleid van de gemeente. Graag een offerte voor een bouwtekening welke gebruikt gaat worden voor aanvraag vergunning en aanvraag offerte aannemer.

Constructietekening en bouwtekening voor bijtrekken balkon

Ik heb een bouwtekening en constructie tekening nodig voor het aanvragen van een vergunning. Het betreft een balkon van ca 4 m2 dat bij de badkamer komt. Het balkon ligt tussen 2 buitenmuren en heeft nog geen dak.

Constructieberekening en bouwtekening maken voor het balkon

Ik wil graag een constructieberekening en een bouwtekening laten maken van een klassiek balkon. In de bijlage is een voorbeeld weergegeven zoals het er in grote lijnen uit moet komen te zien. Voor de liggende balken tussen de muur en de pilaren zijn aan de muurzijde reeds twee uitsparingen beschikbaar waarin de balk geplaatst kan worden. Ik ben benieuwd hoe zwaar de pilaren moeten zijn, hoe een eventuele staalconstructie eruit ziet, welk gewicht de fundering moet kunnen dragen en hoe groot de fundering moet zijn. Het gaat om een breedte van ongeveer 1.5 - 2 meter. Alvast bedankt!

Bouwtekening voor een uitbouw laten maken

Ik wil een tekening laten maken voor een uitbouw van de woonkamer van 3.75 bij 3 meter, waarbij de keuken geopend wordt naar het nieuwe deel van de woonkamer. De aanbouw zal van steen worden met een plat dak zodat er in de toekomst een balkon geplaatst kan worden. Daarnaast laten wij ook graag een ruwe schets van de nieuwe keuken indeling maken.

Bouwtekening voor woning uitbreiding

Ik wil graag een bouwtekening die ik nodig heb voor het aanvragen van een vergunning bij de gemeente Utrecht. Het gaat om een uitbreiding van de badkamer op de eerste etage boven het bestaande platte dak van de keuken. Nu is dat nog een deel van een groot balkon.

Bouwtekening voor overkapping balkon

Voor het balkon, waarvan wij de achtergevel willen laten overkappen, hebben wij een bouwtekening nodig.

Bouwtekening voor stalen balkon

Ik wil graag een bouwtekening t.b.v. omgevingsvergunning. Het gaat om uitsluitend een stalen balkon met dragers op de gevel gemonteerd en die een paal ter ondersteuning heeft. Tekening al dan niet inclusief constructieberekening.