Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwtekening aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwtekening aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwtekening aanpassen

Bouwkundige tekeningen aanpassen

Door diverse verbouwingen op 2 van onze locaties kloppen de tekeningen niet meer. Hier zouden we graag voor beide locaties 1 goede tekening willen laten maken. De ene locatie is in Vleuten en de andere in Utrecht. Wij willen een goede bouwtekening.

Bouwtekening aanpassen

Ik heb de tekeningen ontvangen van mijn huis in een nieuwbouw project. Echter wil ik wat aanpassingen doen en wil dit graag in de tekeningen laten opnemen voor een beter beeld. Het gaat voornamelijk om de 1ste verdipeing. Ik hoor graag van u.

Bouwtekening aanpassen

Ik heb een schoorsteen aan de voorkant van het huis gezet en nu moet ik daar een bouwtekening van hebben voor welstand terwijl de schoorsteen er al staat. Alle tekeningen van het huis zijn aanwezig. De afmetingen van de schoorsteen zijn 75 bij 75 centimeter en 3,20 meter hoog.

Bouwtekening voor dakopbouw aanpassen

Wij hebben een hoekwoning gekocht waar wij een dakopbouw op willen laten maken. Wij hebben een bouwtekening van de bewoners van de andere hoekwoning in het rijtje ontvangen. Wij willen die bouwtekening graag laten spiegelen, zodat we die voor onze vergunningaanvraag kunnen gaan gebruiken.

Bouwtekening aanpassen na werkzaamheden

Bestaande bouwtekening aanpassen i.v.m. aan te brengen brandwerende voorzieningen en compartimentering van een bedrijfsverzamelgebouw met bedrijfswoning. We hebben een digitale bouwtekening. Die moet worden aangepast als de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Bouwtekening aanpassen en digitaliseren

Ik wil een bouwtekening van een bestaand bedrijfspand aanpassen, in de vorm van het intekenen van stellingen en kasten.

Bouwtekening laten maken voor een woonboerderij

We willen de begane grond en eerste verdieping van een woonboerderij van in totaal 800 m3 laten intekenen voor onze gewenste verbouwing. We willen de zolder van de deel in gebruik gaan nemen als verdieping en de indeling van de begane grond aanpassen naar onze wensen. Ook de indeling van de eerste verdieping van het voorhuis willen we veranderen. Een schets van de gewenste indeling hebben we al gemaakt. De tekeningen willen we gebruiken, zodat we offertes bij aannemers kunnen aanvragen.

Bouwtekening aanpassen

Wij hebben tekeningen uit 2008 van de opbouw voor ons huis, deze moeten aangepast worden met twee maal een rookmelder en de nieuwe eisen van isolatie in de detailtekeningen. De tekeningen zijn ingescand als pdf. Wie kan mij helpen.

Bouwtekening aanpassen voor splitsing pand

Het gaat om een tekening om de oude situatie aan te passen naar een nieuwe. Splitsen van een pand tussen de BG en de 1e verdieping. Van de kant van de gemeente is er al een voorstel hoe het moet o.b.v. het bouwbesluit. Tekening die beschikbaar is kopiëren op ware grootte 1:100 en aanpassen, het gaat om een kleine klus.

Verbouwing/renovatie bestaande aanbouw

Aan ons huis hebben we een aanbouw met een plat dak. Het platte dak is aan vervanging toe. Omdat het dak vernieuwd wordt willen we ook het 1 en ander aan de aanbouw aanpassen. Aanpassingen zoals: - een interne muur weg halen. - layout van achter pui veranderen. (Bijv. een vouw deur i.p.v. een open slaande deur.) - huidige aanbouw staat illegaal 40 cm op kavel van de buren. We willen dit corrigeren zodat we geen gezeur krijgen met mogelijke nieuwe buren. - enkele kleine aanpassingen. We zoeken een bouwkundige/architect voor het maken van een bouwtekening van de bestaande situatie en voor de verbouwingswerkzaamheden.