Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwkundige berekening voor draagmuur verwijderen maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwkundige berekening voor draagmuur verwijderen maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwkundige berekening voor draagmuur verwijderen maken

Bouwkundige berekening voor draagmuur verwijderen maken

Ik wil een binnenmuur vervangen voor een eiken balk, + een staander om de balk te dragen (andere zijde wordt opgelegd op de muur). Op de binnenmuur steunen nu de houten balken van de bovenverdieping, hiervoor heb ik dus en berekening nodig over de dikte van de balk die nodig is. Constructietekening is aanwezig.

Draagkrachtberekening maken voor verwijderen van een (draag)muur

Ik heb een appartement gekocht en krijg daarvan op 1 juli de sleutel. Ik ben nu op zoek naar een bouwkundige die voor mij kan vaststellen of een muur die ik wil verwijderen ook daadwerkelijk een draagmuur is. Als dat zo is, wil ik een constructieberekening en -tekening voor een draagbalk laten maken en ook een omgevingsvergunning laten aanvragen bij de gemeente. Ik ontvang graag uw offerte voor de inspectie, het maken van de berekening/tekening en de vergunningsaanvraag. Er staan foto's van de woning op Funda. Het is ook mogelijk om de woning even te bezoeken. Voor het slopen en plaatsen van een stalen balk heb ik al een partij gevonden.

Bouwkundige constructieberekening van de vloer maken

Wil graag een berekening hebben van de draagkracht van een houten balkenvloer in de woonkamer. Hier wil ik indien mogelijk beton op storten, samen met Lewis platen, netten en vloerverwarming. Het betreft een oppervlakte van 25 m2. De woonkamer is L-vormig op het breedste gedeelte 3.65 meter, en de balken zijn 170 x 70 mm. En op het smalle gedeelte 2.92 meter met balken van 170 x 60 mm. Het zijn 13 balken met hoh 650 mm.

Bouwkundige berekening maken voor het plaatsen van een zoldertrap

Ik wil een bouwkundige berekening laten maken voor het plaatsen van een trap naar de zolder. Ik wil graag de zolder bij de woning gaan betrekken.

Bouwkundige berekening draagmuren

Ik zou graag een berekeningsofferte voor 2 draagmuren, waar een verdieping op zit, aan willen vragen. Een muur is de helft van 5.5 meter, bij de serre, de andere helft is eerder al verwijderd en ondersteund. En een muur tussen de woonkamer en de keuken, dat is ongeveer 3 meter. En een kostenraming voor het verwijderen en plaatsen van een nieuwe draagconstructie.

Berekening voor het verwijderen van een draagmuur

Wij zouden graag een bouwkundige berekening laten maken. Het betreft een draagmuur waar wij graag een opening in zouden willen maken om een deur te plaatsen. Om de deur te realiseren moet er een uitsparing gemaakt worden van 2.11 x 0.9 meter. Zou hier een draagbalk voor nodig zijn? ik kijk uit naar uw reactie!

Bouwtekening en constructieberekening laten maken

Bouwkundige tekening + constructie berekening die noodzakelijk zijn voor het rond krijgen van de gemeentelijke vergunning voor het optrekken van onze achtergevel. Gaat om optrekken 1 verdieping in houtskeletbouw met kunststof kozijnen.

Bouwkundige berekening voor verwijderen draagmuur

Voor het samenvoegen van twee appartementen is een bouwkundige berekening nodig t.b.v. vergunningaanvraag e.d. Het betreft een horizontale samenvoeging. Meerdere delen in een muur moet opengemaakt worden. De lange muur is ongeveer 8 a 9 meter, de hoek om nog 5 a 6 meter. In het korte en lange stuk beide 1.20 meter doorbraak en in het lange stuk ook nog 3 meter doorgang. Graag even komen kijken en een globale opgave van kosten.

Tekening en berekening aanbouw

Voor een 2 onder 1 kap woning in Heiloo moet de aanbouw aan de achterzijde worden vervangen en vergroot. Het betreft een jaren 50 woning en de aanbouw moet de afmeting 6 x 4 meter worden. Tevens dient er een lichtstraat of iets dergelijks te worden geplaatst. We zoeken een bouwkundige tekenaar voor het maken van tekeningen-berekeningen en het bestek. Bezig met aankoop woning, deze week tekenen we het voorlopig koopcontract.

Woning renovatie

Ik wil een woning van 1921 opnieuw een keuken plaatsen, draagmuur uitbreken en eee washok creeren en de toilet/douche verplaatsen - heb een architect en bouwkundige tekenaar nodig om plan op te zetten. woning 80 m2, keuken en woonkamer 40 m2. Gaat in deze aanvraag alleen om de tekening(en) en berekening.