Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwkundig opnamerapport in verband met splitsingsvergunning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwkundig opnamerapport in verband met splitsingsvergunning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwkundig opnamerapport in verband met splitsingsvergunning

Bouwkundig opnamerapport in verband met splitsingsvergunning

Bouwkundig opnamerapport in verband met splitsingsvergunning. de rapporten voor gas en elektra installatie en zo ook rapport funderingen en asbest inventarisatie heb ik al. Volgens mij gaat dan alleen nog om: -bekijken of er loden waterleidingen zijn (zijn er niet) -sterkte bij brand -? Het gaat om een 1e verdieping (50 m2)

Bouwkundig opnamerapport maken voor een splitsingsvergunning

Wij willen de drie zolderruimtes en de overloop samenvoegen tot een nieuwe woonruimte. Om dit samen te voegen en vervolgens te splitsen als een nieuwe woning, hebben wij het volgende nodig: 1. Bouwkundige tekeningen (schaal 1:100; plattegrond; lengte- en dwarsdoorsneden; alle gevelaanzichten) 2. Situatieschets (schaal 1:1000; gebaseerd op B&W aangegeven kaartmateriaal) 3. Splitsingstekening (schaal 1:100) 4. Bouwkundig opnamerapport Het betreft de vierde verdieping (bovenste). Totale oppervlakte ca 35m2. Momenteel is het dus een trapgat met 3 bergingen en een gang. Wij willen de trap en deze hele verdieping samenvoegen tot een nieuwe woning (met aangrenzend dakterras).

Bouwkundig opnamerapport voor splitsingsvergunning

I'd like to split my building before the end of this year. The foundations have just been renewed and other building renovations are in progress. In terms of documentation required by the Gemeente, I have made arrangements for all of them except for a bouwkundig opnamerapport. I'd like someone to come and take a look at the present situation, and make a list of what work must be done in the next couple of months in order to have a positive outcome to the splitsing request. And then make the actual report when that work is completed.

Bouwkundig opnamerapport maken voor een splitsingsvergunning

Voor het aanvragen van een splitsingsvergunning bij de gemeente Amsterdam willen wij een bouwkundig opnamerapport laten opmaken aan de hand van Bouwbesluit 2012 en de Checklist Kwaliteitseisen van de gemeente Amsterdam. Inclusief asbestinventarisatierapport type A (visuele inspectie) Het gaat om een pand aan de Van Ostadestraat waarvan de 1e, 2e en 3e verdieping gesplitst dienen te worden in 2 appartementen. De totale oppervlakte is ongeveer 165 m2. Wat zijn de kosten?

Bouwkundig opnamerapport voor een splitsingsvergunning

Voor het aanvragen van een splitsingsvergunning bij de gemeente Amsterdam willen wij een bouwkundig opnamerapport laten opmaken aan de hand van Bouwbesluit 2012 en de Checklist Kwaliteitseisen van de gemeente Amsterdam. (zie no. 13 Beleidsregels splitsen particuliere huurwoningen 2016, pagina 35 en 36 in het bijgevoegde document). Het gaat om een pand aan de Albert Cuypstraat, waarvan de 1e, 2e, 3e en 4e verdieping gesplitst dienen te worden in 2 appartementen. De totale oppervlakte is ongeveer 200 m2. Wat zijn de kosten?

Bouwkundig opnamerapport voor splitsingsvergunning

In verband met een aanvraag voor een splitsingsvergunning wil ik een bouwkundig opnamerapport laten maken. Het rapport moet volgens de checklist van de gemeente Amsterdam, die kan ik als pdf aan u opsturen.

Bouwkundig opnamerapport in verband met splitsingsvergunning

i.v.m. aanvraag splitsingsvergunning heb ik een rapport nodig volgens de checklist van de gemeente amsterdam