Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwkundig advies uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwkundig advies uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwkundig advies uitbouw

Bouwkundig advies uitbouw

Wij zoeken een specialist die ons kan helpen met het ontwerpen van een uitbouw en het uitvoeren van een bouwkundig advies hiervoor.

Bouwkundig advies

Het gaat om de woning op de te Rotterdam. De woning heeft energielabel G, dus zeer onzuinig. Graag wilde ik hierbij advies over isolatie en kosten besparen van energie.

Bouwkundig ontwerp voor een aanbouw laten maken

Gevraagde diensten zijn: advies, ik wil een vrijblijvend advies voor wat betreft een aanbouw van circa 6,5 x 4 meter aan de achterzijde van het huis. De tuin is 20 meter diep. Wat zijn de aanloopkosten als we dit in gang gaan zetten?

Ontwerp- en tekenwerk voor een woningrenovatie

Ik wil graag advies over en tekenwerk laten uitvoeren aangaande een renovatie van de woning. We hebben een huis op het oog dat gedateerd ingericht is. We zouden de keuken willen vergroten en vernieuwen, het toilet en de badkamer vernieuwen, een klein beetje herstelwerk aan het dak en schilderwerk buiten. Bouwkundig is het huis in orde. We zijn vooral benieuwd wat de kosten zijn voor advies en tekenwerk.

Tekening/advies bouwkundig tekenaar voor aanbouw

Al ruim een jaar zijn we op zoek naar iemand die een tekening voor ons kan maken van een uitbouw aan ons huis. Tot nu toe geen goede ervaringen. Architecten die het laten afweten e.d. We zoeken iemand die voor ons onze wensen op papier kan zetten zodat we in ieder geval al de vergunning aan kunnen vragen en zodat we een offerte op kunnen vragen bij een aannemer. Het gaat dus om het maken van tekeningen/advies/berekeningen.

Aanpassing woning

Mijn man is rolstoel afhankelijk en nu willen we kijken wat de mogelijkheden zijn betreft aanpassing toilet beneden. We willen graag bouwkundig advies, mogelijkheden en eventueel tekeningen.

Advies/tekening voor verbouwing kamer

Mijn klus is van 1 grote slaapkamer 2 slaapkamers maken. Het is een vrij grote kamer. We wonen in een apartement met 2 slaapkamers. Mijn jongste dochter slaapt bij mij in bed omdat we 1 slaapkamer tekort komen. Mijn slaapkamer is groot genoeg om er 2 slaapkamers van te maken. Maar ik weet niet hoe. Ik wil heel graag architectisch en bouwkundig advies hoe we deze kamer kunnen indelen in 2 slaapkamers. Dus zoek een architect/bouwkundige voor advies, eventueel tekening.

Advies plaatsing draagbalk

Verbouwing hal, waarbij er een stuk muur onder een draagbalk wordt verwijderd. Vraag is hoeveel moet een draagbalk op een stuk muur rusten. Lengte is ongeveer 3 meter. Dikte latei is 11 cm. Aan 1 kant blijft de balk op 65cm rusten. Gaat puur om een bouwkundig advies. Hoeft geen tekening of berekening gemaakt te worden.

Dakopbouw op aanbouw

Op een aanbouw van het huis zou ik graag een dakopbouw plaatsen om op die manier 2 extra slaapkamers te creeren. De oppervlakte van beide slaapkamers is ongeveer 11,5 m2. Ik zou graag eerst een soort van advies (bouwkundig/technisch) willen alvorens de benodigde vergunningen aan te vragen. Eigenlijk een advies of het uberhaupt wel mogelijk is? Eventueel tekening maken.

Aanpassing in balkenconstructie van dak

In verband met het herindelen van een zolderruimte wil ik een balk doorzagen. Omdat deze balk het dak draagt wil ik het risico beperken door er naar te laten kijken en een eenvoudige schets hebben van de manier waarop ik het gewicht anders kan opvangen. De klus wil ik wel zelf klaren maar ik wil een bouwkundig advies hebben. De constructie is te lastig om te omschrijven en moet echt bekeken worden. Het betreft een zolder van een woning uit 1939, dus alles van hout met pannetjes erop.