Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouw en constructietekening voor dakopbouw carport? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouw en constructietekening voor dakopbouw carport. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouw en constructietekening voor dakopbouw carport

Bouw- en constructietekening voor dakopbouw carport

Bouwkundige tekening en constructie berekening voor een toekomstige dakopbouw op carport. Carport zal constructief versterkt moeten worden. Afmeting carport is 6x3.

Bouwtekening en ontwerp voor bijgebouw

Graag een bouw- en constructietekening van een losstaand bijgebouw (geen omgevingsvergunning vereist). Gaat om een bijgebouw van 7,6 x 4,6 meter, met een plat dak en openslaande deuren. Gevelbekleding Red Cedarhout. Zie verder bijgaande tekening met voor en zij aanzicht.

Bouwtekening en constructietekening maken voor een dakkapel

Ik wil graag een bouw- en constructietekening laten maken voor een dakkapel van 4 meter lang en 1,7 meter hoog op mijn woning. Ik beschik al over een bouwtekening van de huidige situatie. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Woningen doorbreken

Het betreft twee oude 1930 woningen in Rotterdam. Ik wil een aangekochte woning op de begane grond betrekken bij mijn woning. Beide woningen hebben daar boven nog 3 etages, die verkocht/verhuurd zijn. Beide woningen hebben in het plafond houten draagbalken van de etage erboven. Zonder dat de vloer van de etage erboven naar beneden klapt, moet de muur tussen beide woningen verwijderd worden, een draagbalk ertussen plaatsen en het plafond en de muur links en rechts afwerken. Het gaat om een stuk muur van minstens 6 meter, wat verwijderd moet worden. Graag wil ik hier een bouw- en constructietekening voor laten maken en het vervolgens laten uitvoeren.

Bouw- en constructietekening voor draagmuur verwijderen

Zo snel mogelijk een bouw en constructietekening voor verwijderen van draagmuur. Doel: open keuken creëren.

Bouwtekening nieuwe garage en overkapping voorkant

We willen een garage bouwen. Huidige berging van 2 x 3 meter wordt gesloopt en staat aan achterkant waar nieuwe garage moet komen. Afmetingen nieuwe berging circa 9 x 3 meter, optie is 10 x 3 meter. Aan de voorkant komt er nog een overkapping aan de garage. We willen bij de bouw zoveel mogelijk samen optrekken met de buren die ook een garage gaan bouwen. We willen een bouwtekening en/of constructietekening met: - fundering-, riolering- en vloerplan - doorsnede - plattegrond - gevelaanzicht

Bouw- en constructietekening maken voor schuur

Samen met de buren willen we een schuur met meerdere deuren en een puntdak. Volledig geisoleerd. We bouwen in eigen beheer, maar zoeken iemand die de bijbehorende tekeningen voor de gemeente inclusief constructieberekeningen kan maken.