Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Advies over verwijderen van muren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: advies over verwijderen van muren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: advies over verwijderen van muren

Advies over verwijderen van muren

Ik heb advies nodig of een muur van een trapkast een draagmuur is, evenals een de muur in de gang, aangezien ik deze muren wil verwijderen. Gaarne ontvang ik van u een offerte welke kosten er verbonden zijn aan zo n advies. En een offerte voor het herstellen van het plafond nadat de muur weggehaald is.

Bouwkundige keuring en mogelijkheden voor verbouwen bepalen

Bezichtiging van het te kopen pand en advies over de mogelijkheden voor een verbouwing: het verwijderen van muren e.d. Ik wil graag weten of het mogelijk is bepaalde muren weg te halen. Onder de verdieping zit een (werf)kelder, boven de verdieping zit nog een slaapverdieping en een dakterras. Bij de gemeente heb ik een aanvraag gedaan om bouwtekeningen op te vragen. Van de originele bouw zijn er geen bouwtekeningen beschikbaar. Kunnen we een keer een afspraak maken om in het pand te gaan kijken? Wat zou dat kosten?

Keuken bij de woonkamer trekken

Keukenmuur verwijderen maar de vraag is of de muur die er op staat ook weg kan op de 1e etage zodat er geen bint geplaatst hoeft te worden. De muur loopt namelijk niet door op de zolder. Dus ook meteen de vraag of dat zo kan of niet. Dus vooral eerst een advies.

Uitbreiding woning

Het betreft een aanbouw aan een woning van 26 vierkante meter op de begane grond. Tevens uitbreiding verdieping. Achtergevel geheel verwijderen. Verdiepingsvloer, gevel zijkant dient opgevangen te worden. Ik zoek een architect/bouwkundige voor advies, tekeningen en berekeningen.

Verwijderen openhaard

Wij hebben een woning gekocht. In de woonkamer zit een grote openhaard die wij graag willen verwijderen. Als we de tekeningen bekijken lijkt het dat de haard verwijderd kan worden zonder de rest van de schoorsteen te hoeven verwijderen, echter helemaal zeker weten we het niet. Graag willen we een bouwkundig advies hierover. Vervolgens zo mogelijk uitvoering.