Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Architect voor advies en tekeningen woningsplitsing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: architect voor advies en tekeningen woningsplitsing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze architecten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in uw regio.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: architect voor advies en tekeningen woningsplitsing

Architect voor advies en tekeningen woningsplitsing

We willen onze woning splitsen in twee appartementen. een op de begane grond met tuin en het tweede op de eerste en tweede verdieping met balkon en dakterras. Op de begane grond moet bij het toilet een douche gemaakt worden, op de eerste of tweede verdieping moet een keuken gemaakt worden. Hiertoe vraagt de gemeente Arnhem de volgende tekeningen. Plattegronden van alle verdiepingen van bestaande en nieuwe situatie. Doorsnedetekening van bestaande en nieuwe situatie. Situatietekening van bestaande toestand en een situatietekening van de nieuwe toestand met daarop de afmetingen van het perceel en bebouwd oppervlak. Tekening met maatvoering van de (toegevoegde) berging(en), tuin, balkon(s) en terras(sen). De tekeningen van hoe het nu is, heb ik nog, weliswaar niet digitaal, maar ze zijn er nog.

Tekeningen voor dakterras op portiekwoning

Ik wil een bouwtekening en ontwerptekening/constructieberekening laten opmaken voor een dakterras boven op een portiekwoning. Oppervlakte van ongeveer 35 vierkante meter. Er is al een terras en trap aan buitenzijde van het huis, alleen zonder vergunning. Graag zou ik dan ook advies wensen over de voorwaarden en de eventuele aanpassingen. Ook zou ik graag hulp wensen bij het indienen van de aanvraag.

Controle van tekeningen van een gebruiksmelding NEN 1413

Ik ben een particulier en ik heb Autocad kennis. Enige tijd geleden heb ik een gebruiksmelding ingediend voor een bekende van mij. Deze is echter niet compleet. Ik wil dit nu wel goed krijgen en heb wat advies nodig over de zaken die ik mis (zie bijlagen).

Bouwtekening, advies en ontwerp voor aanbouw

Aan de achterzijde van ons huis willen wij een aanbouw zetten over de hele breedte van het huis. Daarbij willen we de keuken bij de woonkamer betrekken. We willen goede lichtinval, door bijvoorbeeld een lichtstraat aan te brengen en zoveel mogelijk de tuin en aanbouw met elkaar verbinden. We zoeken een architect/bouwkundige voor advies, tekeningen en ontwerp.

Bouwtekening voor een uitbouw maken

Het gaat om een opbouw op een bestaand woonhuis in Bergen op Zoom. Onze wens is het maken van een opbouw op de platte verdieping. Het bouw opper vlak is ongeveer 20 m2 (4 x 5 meter). De opbouw moet volledig met lichte materialen uitgevoerd worden. Ik zoek bouwkundige/architect voor advies/tekeningen/berekeningen. Huis is aangekocht o.v.v. financiering.

Advies en tekeningen door architect

De gevraagde diensten zijn: advies en tekenwerk voor een woonkamer van een nog te bouwen woning. Het ontwerp is er. We willen advies over de lichtpunten, een open haard en nog wat zaken.

Bouwtekening en ontwerp voor aanbouw

Het betreft een aanbouw aan de achterkant van het huis, de gevel van de woonkamer dient uitgebreid te worden om gelijk te komen met de achtergevel van de keuken. Tevens willen we een open verbinding tussen de woonkamer en de ruimte waar nu de keuken is. De keuken willen we verplaatsen naar een aanbouw aan de zijkant van het huis over de gehele breedte van de oprit. We willen goede lichtinval, door bijvoorbeeld lichtstraat aan te brengen. We zoeken een architect/bouwkundige voor advies, tekeningen en ontwerp.

Tekening/advies bouwkundig tekenaar voor aanbouw

Al ruim een jaar zijn we op zoek naar iemand die een tekening voor ons kan maken van een uitbouw aan ons huis. Tot nu toe geen goede ervaringen. Architecten die het laten afweten e.d. We zoeken iemand die voor ons onze wensen op papier kan zetten zodat we in ieder geval al de vergunning aan kunnen vragen en zodat we een offerte op kunnen vragen bij een aannemer. Het gaat dus om het maken van tekeningen/advies/berekeningen.

Uitbouw woonkamer

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag gaan uitbouwen. Dit zou ongeveer 3 meter gaan worden waardoor de woonkamer groter word. De muur van de gang dien t verschoven te worden en de keuken verwijderd. Voor de aanbouw dient er geheid te worden. De binnenzijde dien afgewerkt te worden, de muren en plafonds gestuukt en een betonvloer gestort. Graag zouden wij eerst advies en tekeningen laten maken en vervolgens dit laten uitvoeren door hetzelfde bedrijf.

Verbouwing aanbouw

In ons nieuwe huis bestaat reeds een aanbouw die wij echter iets willen verlengen. Tevens moeten de muren in de woonkamer en keuken worden doorgebroken. Hiervoor hebben wij een bouwtekening nodig. Weten precies wat wij willen en kunnen dit goed aanduiden middels foto's. Zoeken dus een architect/bouwkundige voor tekeningen en advies.

Partners

Partners van Casius