Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening maken voor een bestande woonark:

Bouwtekening maken voor een bestande woonark

Ik heb een bouwtekening nodig voor een omgeving vergunning het is een bestaande woonark inclusief gebruikte materiaal etc. Graag een offerte.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening maken voor een bestande woonark uit heel Nederland:

Dakkapel tekening laten maken voor vergunning

Wij willen bouwtekening voor dakkapel laten maken. Afmeting die we in gedachte hebben is breedte 6m en hoogte 2m.

Tekening en berekening voor verbouwing maken

Bouwtekeningen voldoende voor omgevingsvergunning. Tekening op basis van bouwtekening buren.

Ventilatie roosters/ kanalen ten behoeve van kruipruimte maken/ vervangen

We hebben een aantal ventilatieroosters in de kruipruimte, maar door verbouwing van de straat zijn deze te hoog. Nu willen we graag iemand laten kijken wat er mogelijk is en of de ventilatierooster nog bruikbaar zijn. Dat er iets moet gebeuren is duidelijk. Het gaat om een hoekwoning van 1901. Zijgevel is 8 mtr en de voorgevel is 4 mtr. Er zijn ventilatie kanalen voor de kruipruimte maar niet goed en/of te weinig. 5-6 goed functionerende ventilatieroosters is nodig, denk ik. Er is een bouwtekening van de funderingen. We hebben een kruipruimte, maar geen kruipluik. We hebben een houtenvloer met laminaat eroverheen. De kruipruimte heeft een beperkte hoogte.

Bouwtekening maken voor een woning

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een levensbestendige woning. Het betreft een kavel 300 vierkante meter, 12.00 bij 25.00 meter.

Casco houtskelet dakopbouw op uitbouw

Geachte heer/mevrouw, Graag vraag ik een offerte aan voor het maken en plaatsen van een (casco) houtskelet dakopbouw (met plat dak). Deze moet geplaatst worden op het platte dak van de aanbouw (2.5 meter hoog) tegen een schuin pannendak van de woning. Indien nodig de omgevingsvergunning en bouwtekening verzorgen. De maten zijn: 3.15 m breed 3.05 m lang 5.05 m lang (dakmaat) Met een buitendeur en een raam. Gevelbekleding hout of keralit. Warme dakconstructie De dakopbouwconstructie moet geplaatst worden alleen met buitenwanden en het dak afgewerkt (water- en winddicht). Dus geen binnenwanden en plafond. Wel moeten de bestaande dakkapel en schoorsteen 43 x 65 x 60 h. verwijderd worden. Indien u nog vragen heeft dan kan ik deze ev. telefonisch of per mail toelichten.

Bouwtekening maken voor zolder

Ik wil graag een tekening laten maken met ontwerp om de zolder compleet af te werken. De zolder is 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Vliering op zolder laten maken

Ik wil een vliering op zolder laten maken van een vorig jaar opgeleverde nieuwbouwwoning (geheel boven slaapkamer 5 in de bijgevoegde bouwtekening) incl. gehele afwerking van plafond (met lichtpunt) en vlizotrap. De afmetingen zijn ongeveer 3 x 4.3 meter.

Uitbouw dakopbouw achterzijde uitbreiden

Wij zouden graag de bestaande dakopbouw maximaal willen uitbreiden aan de achterzijde, met ongeveer 2,5 meter. Zie foto bijgevoegd. We hebben hiervoor ook al een bouwtekening laten maken en de vergunningsaanvraag loopt al. We willen een casco oplevering, elektra en stucwerk hoeft niet. Graag een houten constructie. We willen dat de uitbreiding er hetzelfde uit komt te zien als de bestaande dakopbouw. Wat zouden de kosten hiervoor zijn?

Knieschot maken

Wij willen graag een knieschot laten maken bij ons op zolder. We gaan uit van 15 lengte meters. Gezien onze zolder denken wij zelf aan een schuifdeurensysteem. Wanneer u als vakman betere danwel innovatieve ideeën heeft staat dit u uiteraard vrij. Alle benodigde materialen willen wij graag door de timmerman laten leveren. Voor een goed beeld van onze zolder hebben wij foto's en een bouwtekening bijgevoegd. Wij hopen tot een overeenkomst te komen met u en willicht dat u ons daarna nog van dienst kan zijn met het maken van wandjes en plafond in onze garage.

Ingegraven fietsenberging voortuin

Wij willen een fietsenberging een stukje ingegraven in de voortuin hebben. Dakbedekking liefst sedum, houten zijwanden dicht en liefst iets van schuif/roldeuren om het af te sluiten. Wij denken aan afmetingen van ongeveer 150 boven de grond, 50 de grond in, en dan 240 diep en 180 breed. Het bestraten van de fietsenberging moet dan ook gebeuren. We moeten een vergunning aanvragen en hebben dan bouwtekening nodig om de aanvraag te doen. Ik ben dus opzoek naar een partij die voor ons allereerst een tekening kan maken, vervolgens als de vergunning verkregen is de klus ook kunnen uitvoeren.

Partners

Partners van Casius