Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Zaandam of directe omgeving.

1180 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, constructieberekening t.b.v. muur uitbraak, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening draagmuur uitvoeren, bouwtekening maken uitbouw 1e etage, een serre ontwerpen, berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur, constructieberekening voor 6 muurdoorbraken, constructieberekening en tekening carport maken, situatietekening voor omgevingsvergunning maken met spoed, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Zaandam:

Bouwtekening maken voor een bestande woonark

Ik heb een bouwtekening nodig voor een omgeving vergunning het is een bestaande woonark inclusief gebruikte materiaal etc. Graag een offerte.

Muur op dragende functie beoordelen

Wij zouden graag onze slaapkamer vergroten. Het is voor ons niet bekend of de muur die wij willen laten verwijderen dragend is. De muur is ongeveer 4 meter breed en 2.50 meter hoog. Wij maken graag een afspraak om de muur te beoordelen en aan te geven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de muur, eventueel het plaatsen van een steunbalk en het afwerken van de muur.

Tekeningen voor dakopbouw

Graag wil ik een offerte opvragen voor het maken van de bouwkundige tekeningen voor een opbouw. Deze tekeningen dienen gebruikt te worden bij de aanvraag vergunning en bij het bouwen. Wij willen de offertes graag per mail ontvangen.

Bouwtekeningen en bestek voor restauratie maken

Ik wil graag bouwtekeningen en een bestek laten maken voor de volledige restauratie van een rijksmonumentale stolpboerderij. De buitenzijde zal grotendeels in originele staat worden hersteld en binnen zal een volledig nieuwe woning worden gerealiseerd met twee woonlagen. De begane grond is ongeveer 285 m2.

Fundering laten controleren

Wij gaan een nieuw huis kopen. Wij hebben al een funderingsrapport van die straat tot onze beschikking en die rapport is van het jaar 2000. Het is type 1. Dus hij gaat nog 10 jaar mee. Maar wij willen het liefst weer zo'n funderingsrapport laten doen, zodat we weten hoe veel het nog mee gaat en of het nu niet nodig is om maatregelen te nemen om te voorkomen dat het erger wordt. En hoeveel het gaat kosten, als wij het nu laten maken.

Funderingsonderzoek bij een dijkhuis

De fundering van mijn dijkhuis onderzoeken volgens de landelijke richtlijn F3O. Dit moet i.v.m. de subsidieaanvraag bij de gemeente Zaanstad.

Balkon op staanders

Vanaf het woongedeelte aan de achterzijde van het huis wil ik een balkon geplaatst hebben. Deze moet komen te staan op pilaren. Heb een bouwtekening voor de gemeente nodig. Zoek hiervoor een bouwkundige/architect.

Hulp bij inrichting

Ik woon in een flat op 1 hoog en ik heb ook de "box" tot mijn beschikking: 1 gang met 3 slaapkamers. Ik wil daar een mooi vertrek van laten maken. Graag advies/tekening van wat er mogelijk is!

Opbouw van 2e verdieping

Ik zou graag een opbouw (2e verdieping) op mijn huis willen laten bouwen. Ik heb een eengezinswoning, tussenwoning. Ik heb nog geen bouwkindige tekeningen. Graag zou ik willen weten wat een bouwkundige tekening kost en wat het kost om een opbouw op mijn huis te laten bouwen. Gemetselde opbouw met plat dak.