Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening voor een nieuw kozijn:

Constructieberekening voor een nieuw kozijn

Ik wil een constructietekening laten maken voor het plaatsen van een nieuw kozijn. De tekening en maten van het nieuwe kozijn heb ik al maar nu heb ik nog een constructietekening nodig om toestemming te krijgen van de VvE. Het nieuwe kozijn heeft dezelfde maat als het bestaande kozijn maar heeft een andere indeling.
Onze klant uit Wijk aan Zee (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening voor een nieuw kozijn uit heel Nederland:

Deuropening ca 10 cm naar links verplaatsen en afwerken

De deuropening naar de keuken (in een dragende muur) moet ongeveer 10 naar links verplaatst worden. Afwerking (stucwerk) aan beide kanten. Voorkeur voor eerste of tweede week juli. bij voorkeur met houten kozijn erin (oude mag, nieuwe ook goed). Ons niet bekend of er een constructieberekening voor gemaakt moet worden.

Constructieberekening maken

Ik heb een constructieberekening nodig voor het volgende: Ik wil in mijn woning een dragende muur doorbreken om een open keuken te creëren. Daarnaast wil ik de deuropening verplaatsen richting voorzijde van het huis. De dragende muur moet een overspanning van 2400 mm kunnen hebben en de deuropening van 900 mm exclusief kozijn. Is het mogelijk een berekening te maken op sterkte en aan te geven welke profielen geïnstalleerd moeten worden.

Draagbalken en kozijnen plaatsen en deur vervangen

Gedetailleerde omschrijving: Totaal 4 acties, waaronder 2 draagbalken. Offerte mag ook per onderdeel verdeeld worden als één partij niet alles kan. 1. Draagbalk 1: Tussen keuken en woongedeelte 2. Draagbalk 2: Tussen keuken en aanbouw 3. (buiten)Deur vervangen voor een kozijn + metselwerk 4. Latei/H-bint plaatsen en kozijn plaatsen (binnenshuis) 1. Draagbalk 1: Tussen keuken en woongedeelte Tussen de woonkamer en keuken de draagmuur verwijderen. Op dit moment is er al een kleine opening, maar deze opening willen we vergroten, hiervoor moet er een draagbalk komen. Op de toegevoegde bijlage 1 is de draagbalk met wit ingetekend. Exacte gegevens en berekeningen worden nog gemaakt. Constructieberekening dient door de opdrachtnemer gemaakt te worden. Verwachte lengte van de balk +/- 3 meter. Balk dient tegen het plafond te worden gemonteerd. Hoogte plafond 2,80 meter. Alle materialen worden geleverd door de aannemer voor dit punt (1). Afvoer van het sloop afval wordt gedaan door de opdrachtgever. Bijlagen: Draagbalk 1.png Muur tussen Keuken en Woonkamer.jpg 2. Draagbalk 2: Tussen keuken en aanbouw Tussen de woning en extra aanbouw, wat onderdeel van de keuken is, dient een balk te komen. Er zit al een opening, echter willen we deze opening uitbreiden. Exacte gegevens en berekeningen worden nog gemaakt. Constructieberekening dient door de opdrachtnemer gemaakt te worden. Verwachte lengte van de balk +/- 2,35 meter. Balk dient tegen het plafond te worden gemonteerd. Hoogte plafond 2,80 meter. Alle materialen worden geleverd door de aannemer voor dit punt (2). Afvoer van het sloop afval wordt gedaan door de opdrachtgever. Bijlagen: Draagbalk 2.png Deel muur links.jpg Deel muur rechts.jpg 3. (buiten)Deur vervangen voor een kozijn + metselwerk Huidige deur naar het balkon moet inclusief kozijn worden verwijderd. Daarvoor in de plaats een kunststof kozijn (wit) met (draai / kiep raam, vergrendeling voorzien van Klasse 3 beslag) geplaatst worden. Het

Constructieberekening voor de omgevingsvergunning voor erker

Voor een aanvulling voor de al verleende omgevingsvergunning heb ik een constructieberekening nodig. Een fundering die met beton gestort wordt en meter onder maaiveld. vervolgens metselwerk in spouwmuur en hardhouten kozijn. Bestaande kozijn wordt verwijderd, bestaande muur blijft intact, bestaande latei blijft aanwezig. Op de bijgevoegde tekeningen staan de afmetingen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Nieuw balkon plaatsen

Ik zou graag een balkon willen laten plaatsen boven de uitbouw, zie ook de bijlage. Voorbeelden van wat ik nodig zal hebben, denk ik: Bouwaanvraag dakterras inclusief constructieberekening 1 x Daktoegang door middel van een kozijn met enkele deur en isolatieglas Ca. 10 m2 terrasvloer, mogelijk van hardhout Ca. 10 m2 Zwevende staal constructie in verband met zwak dak Ca. 9,25 m1 Aluminium glasbalustrade type KVM 1200 mm Eind juli wordt de woning opgeleverd, in augustus zou het werk moeten worden uitgevoerd. Goede communicatie in het Nederlands is gewenst.

Sparing maken in dragende muur voor dubbele deur

In een draagmuur van 4 meter breed willen wij een opening maken van 2.10 meter voor het inbouwen van een dubbel deur naar de kamer aan de andere zijde. Het kozijn hiervoor dient ook geplaatst te worden. Het sloopafval dient te worden verwijderd en de constructieberekening hebben we al.

Muur doorbreken en stalen balk plaatsen

Wij zitten momenteel in het aankooptraject van een grote vrijstaande woning uit bouwjaar 1934. De overdracht zal mogelijk eind juni plaatsvinden. Wij zijn alvast de kosten voor een verbouwing in kaart aan het brengen, die wij dan in de zomermaanden willen laten uitvoeren. Wij willen in de dragende muur tussen de woonkamer en keuken een opening laten maken van 150 cm breed en een draagbalk laten plaatsen. Er zit op die plek al een kozijn met een deur, die kozijnopening moet dus worden vergroot. Wij hebben zelf een architect en contructeur die de constructieberekening verzorgen. De afwerking regelen wij ook in eigen beheer. Wij ontvangen graag uw offerte.

Kozijn in de buitenmuur plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een raam in een bestaande muur. Om dit te realiseren dient er dus een gat te worden uitgebroken/uitgezaagd. Het gaat om een gemetselde muur. Er zal voor voldoende draagvermogen een latei moeten worden geplaatst. Het gaat om een bedrijfspand van 1996. Het betreft de begane grond dus makkelijk bereikbaar. De afmeting van het kozijn bij benadering: 120 cm breed en 90 cm hoog. Kunt u aangeven wat een vast raam of een schuivend raam kost? Met dubbel glas en inbraakbeveiliging. Het materiaal hoeft niet duur te zijn, wel duurzaam dus van aluminium of iets anders. Er is nog geen constructieberekening gemaakt, ik weet niet of een vergunning nodig is.

Raamkozijn in een buitenmuur plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een raam in een bestaande muur. Om dit te realiseren dient er dus een gat te worden uitgezaagd. Het gaat om een gemetselde muur. Er zal voor voldoende draagvermogen een latei moeten worden geplaatst. Het betreft de begane grond dus makkelijk bereikbaar. Afmeting van het kozijn bij benadering 200 cm breed en 100 cm hoog. Kunt u aangeven wat een vast raam kost? Met dubbel glas. Het materiaal moet nog bepaald worden. In wit of wit geverfd. Er is nog geen constructieberekening gemaakt, er is geen vergunning nodig.

Raam in een dragende buitenmuur plaatsen

Het betreft het plaatsen van een raam in een buitenmuur. Om dit te realiseren dient er dus een gat te worden uitgezaagd. Het gaat om een gemetselde muur. Er zal voor voldoende draagvermogen een latei moeten worden geplaatst. Het betreft de begane grond dus makkelijk bereikbaar. Gaarne de binnenzijde (woonkamer) om de uitsparing weer glad stuken en plaatsen vensterbank. Buitenzijde afwerken met raam dorpel stenen. Afmeting van het kozijn bij benadering 200 cm breed en 100 cm hoog. Is uiteraard een benadering, andere afmeting in overleg. Mag zowel hout als kunststof zijn. Goedkoopste optie heeft de voorkeur! Indien prijs technisch mogelijk gehard glas om inbraak tegen te gaan. Er is nog geen constructieberekening gemaakt, er is geen vergunning nodig. Het betreft een hoekhuis.

Partners

Partners van Casius