Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor schoongrondverklaring:

Schoongrondverklaring

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verkrijgen van een schoongrondverklaring voor een perceel. Ik ben voornemens de woning aan te kopen. Het oppervlakte van het perceel is circa 7900 m2. Prijsindicatie bij voorkeur per email.
Onze klant uit Wieringerwerf (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoongrondverklaring uit heel Nederland:

Huis bouwen met geïsoleerd garage/ vliering

We willen een huis laten bouwen in Volendam van 7.5 x 11 met geïsoleerd garage/ vliering. In de bijlage vindt u een aangepaste tekening op een bestaande woning. Wij gaan volgende week tekenen voor de kavel, dus binnen 2 weken is deze wel op onze naam. Het huis moet nokhoogte van 6 m hebben, een tophoogte van 10 met een variabel 10% dus maximaal 11 m. Het dak moet een graden van 54 hebben en de stenen moeten roodbruin zijn vanuit de gemeente. De heipalen zitten tussen de 16 en 18 m, voor in de berekening kunt u de 18 m nemen. Voor de grond is een schoongrondverklaring vanuit de gemeente. Het vlak waar de auto worden geplaatst is berijdbaar. De stoep is al aangelegd, wij weten niet of hier platen gelegd moeten worden. Graag zouden wij zo snel mogelijk rondom de tafel zitten. Wij werken redelijk mee in de richting van de bouwer, het enige dat wij weten is dat het huis op de tekening in de bijlage in de stijl past van wat er gevraagd wordt uit de gemeente. Wij hebben gemerkt dat de kosten voor de architect, de tekeningen, de meting voor de heipalen, de omgevingsvergunning, al deze dingen best veel verschillen per aannemer. Voor ons is een prijs rond de € 5.000 haalbaar.

Grond van een padelbaan afvoeren

Het gaat om de afvoer van grond die vrijkomt bij de aanleg van padelbanen (kooiconstructie voor een tennisbaan). Indicatief betreft het zo'n 1000 m² met een diepte van maximaal 40 cm. Ik zou graag een offerte willen in combinatie met een schoongrondverklaring. De huidige ondergrond is perk, gras, een klein stuk muur en lava. Ook ligt er nog een en een Jeu de Boulesbaan met tegels. Afhankelijk van de planning van de aannemer kan er afgegraven worden begin augustus.

Grond afvoeren

Ik heb na werkzaamheden door landschapsbeheerder Prolander een vochtprobleem in mijn huis. Er moet nu binnenkort grond uit de kelder worden weggraven. Ik moet aan Prolander een offerte sturen van de kosten. Ik zoek nu een bedrijf dat mij een prijsopgave kan verzorgen voor het afvoeren van 2 m³ zwarte grond uit die kelder. Ik bezit geen 'schoongrondverklaring'.

Schoongrondverklaring laten afgeven

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een schoongrondverklaring. Ik heb een schoongrondverklaring nodig, omdat we een bestaand pand hebben gekocht (zonder verklaring) en we dit bestaande pand willen slopen. Op het bouwkavel willen we dus een nieuw huis willen laten bouwen. Het perceel heeft een oppervlakte van 570 m2.

Schoongrondverklaring laten afgeven

Wij hebben een perceel grond, waar in het verleden een bovengrondse gasolietank van ongeveer 1200 liter heeft gestaan. Deze is verwijderd en we willen nu een bodemonderzoek laten verrichten, zodat we een 'schoongrondverklaring' kunnen ontvangen. Deze verklaring is nodig voor de verkoop van het perceel.

Schoongrondverklaring vanwege aankoop van een woning

Wij hebben bijna een huis gekocht, maar we willen eerst een schoongrondverklaring, omdat er voorheen een loodgieters bedrijf zat.

Schoongrondverklaring en asbestinventarisatie

Sondering heeft reeds plaatsgevonden. Het gaat om een schoongrondverklaring (perceel oppervlakte 3800 m) en een asbestinventarisatie in de oude woning (in verband met sloopvergunning). Voorkeur gaat uit naar een prijsindicatie per e-mail.

Sondering en schoongrondverklaring voor nieuwe woning

Ik ben voornemens een oude houtskeletbouw woning die op drie verschillende funderingen staat, geen daarvan onderheid, te slopen. De nieuwe woning moet een afmeting krijgen van 8 x 12 meter, wordt maximaal 6 meter hoog en wordt weer licht qua opbouw: SIP-panelen met waarschijnlijk buitenafwerking van steenstrips op weer een isolatie laag. Met eventueel hergebruik van het oude gemetselde maar waterdichte keldertje. Het perceel ligt direct aan de Hollandsche IJssel. De bereikbaarheid is moeilijk: 80 meter onverhard pad met een maximale breedte van 2,5 meter en een oprit haaks op een smalle dijk. In eerste instantie zoek ik een bedrijf voor een sondering en een schoongrondverklaring. Graag zou ik hiervoor een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Aankomende 3 weken ben ik telefonisch moeilijk bereikbaar. Als u mij mailt, zal ik zodra mogelijk contact met u opnemen.

In een bestaand pand in Amsterdam moet ...

In een bestaand pand in Amsterdam moet de huidige droge kruipruimte uitgegraven worden en hierin moet een waterdichte betonnen bak gestort worden. Er is een schoongrondverklaring aanwezig. De vergunning is verstrekt. Er is een gedetailleerd bestek aanwezig. De uitvoerder moet waterdichtheid garanderen. De offerte moet open en gespecificeerd zijn met de kosten per deelaktiviteit: graven, afvoeren, hakken, stempelen, beton storten. Het graafwerk wordt wellicht door derden verricht onder regie van de partij die de bak stort. Enkele portalen moeten worden gehakt en met stalen lateien versterkt worden.

Bestaande schuur van ca. 2,5x4,4x2,25 m ...

Bestaande schuur van ca. 2,5x4,4x2,25 m (hxbxd) uitbouwen tot garage/werkruimte of slopen en compleet nieuw bouwen van ca. 2,5x4,4x7,6 m (hxbxd). Het gaat om een sleutelklaar project, dus inclusief hemelwaterafvoer, dakbedekking, elektra, isolatie, schilderwerk, bestrating, aanleg en aansluiten verwarming, etc. De vloer dient vlak (monoliet of anhydriet?) opgeleverd worden. Er dienen ook twee raamkozijnen en 1 deurkozijn met dubbelglas geplaatst worden. Als het mogelijk is wil ik graag een betonnen dak ivm isolerende werking. Garage zonder spouw maar met goede warmte isolatie. Er zal gegraven moeten worden voor aanleg gasleiding ivm verwarming. De te bebouwen grond wordt van de gemeente gekocht en ik neem aan dat ik dan ook een schoongrondverklaring ontvang.