Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vijfhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Vijfhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Vijfhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Vijfhuizen of directe omgeving.

83 klanten uit Vijfhuizen bevelen een bij Casius in Vijfhuizen aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Vijfhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Vijfhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vijfhuizen:

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Ik heb een situatietekening nodig van de huidige situatie en de nieuwe situatie . Het betreft een kantoorpand wat gewoon intact blijft . Daar aanvast zit een geldautomaat ruimte en deze willen wij gaan gebruiken als ijssalon dit is 11 m2 . En dan zou er in de zij gevel een groot kozijn moeten komen.

Principe bouwaanvraag

We willen een bouwaanvraag doen voor een loods van 600 m2 met bedrijfswoning van 150 m2 op illegaal gestorte fundering/betonvloer. Gemeente Haarlemmermeer, op aggrarich 2 grond met een bebouwingspercentage van 50 m2, er staat al een tijdelijk bouwwerk op van 50 m2 met vergelijkbare loods, het moet in het achtergebied komen. Architect/bouwkundige die tekeningen/berekeningen kan maken voor de vergunning en de vergunning aanvraag doet.