Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening en ontwerp voor een kelder:

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

Ik wil graag een constructie berekening en tekening hebben voor de bouw van een kelder in Purmerend. Deze heb ik nodig voor een vergunningsaanvraag.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening en ontwerp voor een kelder uit heel Nederland:

Bouwtekening en ontwerp tekening constructieberekening dakterras portiekwoning

Beste Lezer, Graag informeer ik naar uw mogelijkheden voor begeleiding bij de aanvraag van een omgevingsvergunning voor een dakterras (30M2) in den haag. Hierbij gaat het o.a. om constructieberekeningen en benodigde tekeningen voor de vergunning. Graag verneem ik de tarieven en werkwijze voor een dergelijk opdracht.

Constructieberekening portaal+ bouwtekening

Voor een (vergunningsvrije) uitbouw aan mijn nieuwe huis ben ik op zoek naar iemand die de benodigde tekeningen en constructieberekeningen kan leveren. Het gaat om een uitbouw van 15m2, plat dak waarvan ik zelf het (basic) ontwerp lever. De huidige woning is vrijstaand, en is gefundeerd op staal. Voor de doorgang van de huidige woning naar de uitbouw zal een portaal moeten worden aangebracht. De woning heeft spouwmuren.

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een kelder onder een kleine berging die ik wil maken. Er komt dus een kleine loods van 6,5x10 m (druk per m2 van de loods is 200 kg per m2). Daar onder wil ik een klein keldertje als extra berg ruimte hebben van ongeveer 8x4,5 m en 2.7 m hoog. Ik wil de vloer van de kelder in het werk laten storten door een professional. Deze vloer moet minimaal 0.5 m groter gemaakt worden dan de kelderwanden om opdrijven te voorkomen. De wanden ga ik vervolgens oplijmen met BIA betonblokken van formaat 297 x 214 x 98 mm. Verdere specificaties van deze blokken zijn via Google te vinden. Nadat de keldermuren staan zal er een professioneel bedrijf komen die de kelder van buitenaf afdicht. Vervolgens moet daar een funderingsbalk omheen gestort worden welke aan de zijkant bevestigd moet worden aan de keldermuur. Dan moet er een kanaalplaat of een massieve betonnen plaat op die funderingsbalk komen te liggen. De keldermuur blijft 1 cm vrij van deze kanaalplaten zodat eventueel gewicht niet doordrukt op de keldermuur maar opgevangen wordt door de funderingsbalk. De begane grond vloer moet ook een funderingsbalk hebben. Daar na zal er een gewapende vloer gestort worden over de hele loods. Hierbij zal ook een gewapende smeervloer van minimaal 5cm over de kanaalplaten gestort worden zodat het allemaal 1 geheel wordt. Ik wil graag een constructie tekening laten maken zodat ik weet dat het geheel sterk wordt. Voor de uitvoering van het project heb ik mensen. Ik doe in bijlage 1 een foto van de constructie van de keldermuur/funderingsbalk/begane grondvloer. Bijlage 2 is een voorbeeld van de voet van de kelder. Ook doe ik in bijlage 3 een kopie van het product blad van de BIA betonblokken.

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een kelder in bosgrond, de kelder word 330 bij 510 cm. Hoogte 200 cm, dikte van de vloer is 20 cm, dikte wanden 20 cm en dikte deksel 20 cm. Er komt hier boven op een prefabwoning.

Bouwtekening en constructieberekening laten maken

Ik wil graag een bouwtekening en constructieberekening laten maken voor het bouwen van een opbouw van 480 x 350 cm op de bovenste verdieping van onze dubbele bovenwoning. Onze woning heeft een plat dak en aan de voorkant een schuin pannendak van 5 x 2 meter. De opbouw moet aansluiten aan dat schuine dak. Onze buren hebben ook een dergelijke opbouw. Ik ben bij de gemeente geweest om hun bouwtekening op te vragen, maar die is daar niet te vinden. De buurwoning is verkocht, dus ik kan daar de tekening ook niet vragen. Ik wil graag een bouwtekening en constructieberekening laten maken, en hulp bij het aanvragen van de vergunning. Wij zijn in staat om de opbouw zelf te realiseren. Ik ontvang graag een prijsopgave van de kosten. Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Dakkapel ontwerpen

Ik wil een dakkapel plaatsen op de 1e verdieping aan de achterkant van een tussenwoning. Daarbij denk ik aan een aangekapte dakkapel van circa 3 meter breed. Op de begane grond is sprake van een uitbouw met een plat dak. De dakkapel kan mogelijk (deels) geplaatst worden op de uitbouw. In de kamer op de 1e verdieping loopt een spantbeen van een A-spant. Ik zou deze graag willen vervangen door een andere constructie. De buren hebben dakkapellen met een plat dak. Ik heb hulp en advies nodig bij het maken van een ontwerp, het opstellen van een bouwtekening en een constructieberekening. Daarnaast heb ik advies nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

De woning is recent aangekocht en de klant wenst graag onder de keuken een kelder te laten bouwen. Een aannemer voor de uitvoering heeft de eigenaar al, maar ter voorbereiding dient een constructeur de situatie te bekijken, een constructie advies te geven en eventueel te helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Het is een te specialistische opdracht om door de aannemer te laten doen. De absolute wens is wel dat de constructeur komen maandag 15 september of dinsdag 16 september 2014 een eerste bezoek kan plegen. Graag alleen reageren als dat mogelijk is. De contactpersoon is de makelaar van de eigenaar van de woning in Wassenaar. De klant woont nu nog in Wesepe.

Constructieberekening nieuwbouw woning met garage

Wij hebben ons ontwerp klaar en verwachten binnenkort omgevingsvergunning te ontvangen. Aangezien het lange tijd onzeker was, hebben wij er vanuit kostenoogpunt voor gekozen pas later de constructieberekening aan te leveren. Daarom zijn wij nu op zoek naar een constructeur, alvorens met ons ontwerp een aannemer te zoeken. Het gaat om een woning van 110 m² van 3 bouwlagen (incl. Kelder) en een aangebouwde garage. De bovenste verdieping is een volledige, door een 20° pyramide dak met de dakgoot 2 m boven de verdiepingsvloer. Het gaat dus om een constructie berekening voor een nieuwbouwwoning.

ontwerp/constructieberekening aanbouw ...

ontwerp/constructieberekening aanbouw van ca. 40m fundering en constructie wil ik uitbesteden en de rest in eigen hand uitvoeren.

Wij willen een serre laten aanbouwen van ...

Wij willen een serre laten aanbouwen van ca 3*5.25 meter. De fundatie hiervoor is reeds aanwezig. We hebben tevens een gedetailleerde specificatie (tekeningen architekt), de constructieberekening en de bouwvergunning. Aanvang kan op korte termijn. De bestaande pui waarvoor de serre geplaatst wordt dient in de serre opgenomen te worden. De serre heeft een glazen dak (onder een kleine hellingshoek ca 3-4 graden - afmetingen ca 2*5 meter) en glas rondom. Van dit ontwerp kan niet afgeweken worden. De bouwvergunning is reeds binnen, en na accoord opdracht kunnen de werkzaamheden dan ook direkt beginnen.