Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructie berekening voor doorbreken draagmuur begane grond (keuken & woonkamer):

Constructie berekening voor doorbreken draagmuur begane grond (keuken & woonkamer)

Ik wil graag een offerte aanvragen voor constructie advies mbt doorbreken van draagmuur tussen keuken en woonkamer van jaren 30 woning. De sloop- en steunbalk plaatsings werkzaamheden zullen door onze aannemer worden uitgevoerd, maar graag willen we dat een lokale constructeur mee kijkt.
Onze klant uit Overveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie berekening voor doorbreken draagmuur begane grond (keuken & woonkamer) uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van onze woning plaatsen. De aanbouw moet over de gehele breedte van de woning komen. De afmetingen zijn 5 meter breedte en 4 meter diep (20 m2) de hoogte van vloer tot plafond is 2.5 meter. We willen de huidige kozijnen uit de achtergevel gebruiken in de nieuwe achtergevel. De kleur van de stenen willen we graag hetzelfde als de huidige stenen (rood en zwart) De woning betreft een hoekwoning met hiernaast een brandgang. Er moeten een aantal waterleidingen verlegt worden in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken en het verplaatsen van de radiator. De keuken gaat doorlopen in de nieuwe aanbouw derhalve zouden we het liefst hebben dat er een balk in het plafond wordt geplaatst om de oude draagmuur op te vangen. We zitten te denken aan een oplevering tussen casco en compleet, graag nog wat advies van de vakman. Daarnaast moeten er ook nog een bouwtekening en constructie berekening gemaakt worden (mochten jullie dit niet doen kunnen we dit ook buiten jullie om doen). Van de woning zelf zijn wel de bouwtekeningen en constructieberekeningen aanwezig.

Berekening en tekening voor verwijderen draagmuur

Bouwtekening en constructie berekening voor het verwijderen van een draagmuur. De muur is 240 cm hoog en 310 cm lang. Maar aan 1 kant graag 40 cm van de muur behouden aan de andere kan zo min mogelijk.

Fundering woonhuis en eventueel stal aanleggen

Ik zoek een aannemer die een goede fundering kan maken voor een woning van ongeveer 9 bij 15 meter. Optioneel voor de corridor en stal maar daarvoor is een minder zware fundering nodig. Ik heb ook een constructie berekening. De stal zal ongeveer 135 m2 groot worden.

Draagmuur verwijderen

Wij gaan 15 sept. verhuizen naar onze nieuwe woning, hier willen wij graag de keuken plaatsen in de garage. Hierbij willen wij de muur tussen garage en eetkamer doorbreken (niet in zijn geheel) zie ook voorbeeld foto. Ik verwacht +- 2 mtr breed x 2 mtr hoog in de opening willen wij een toog plaatsen. Het betreft hier het gehele werk incl constructie berekening + vergunning. Meten is mogelijk vanaf 15 sept.

Dakterras aanleggen

Via deze weg wil ik graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakterras bij ons de bloys van treslongstraat 46. Het dakterras wordt om en nabij 6 x bij 4,25. er is reeds toestemming gevraagd, een tekening en berekening gemaakt van het dak en een vergunning aangevraagd. gebleken is dat de constructie zwevend dient aan te worden gelegd. graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van het dakterras. daarnaast hebben wij ook interesse in het plaatsen van 2 kozijnen met toegangsdeuren. afmetingen om en nabij 215 bij 230. De vergunningsaanvraag loopt. Geen materialen

Nok verhoging voorkant huis

voor de financieringsaanvraag zijn wij aan het oriënteren op de kosten voor een nokverhoging. Er wordt op dit moment een constructie berekening gedaan waarbij de muren metselwerk zijn en dakbalken van hout. de totale breedte bedraagt +- 6,50 meter. Ivm werk in zorg contact graag via email!

Constructie berekening tbv dakkapel

Er wordt eind dit jaar een dakkapel op de 2e verdieping geplaatst. Hiervoor is al een omgevingsvergunning verleend. Daaraan is een voorschrift verbonden: er moet een berekening van de opvang dakkapel in het dakvlak komen. Er is een principe detail tekening aanwezig. Wat heb je daarvoor nodig en wat kost mij dat?

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen de muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen. Hierdoor ontstaat er een overspanning van 4m. De muur is 2,5mx2,5m dat moet worden verwijderd. Hier hebben wij al een constructie berekening, stempelplan en vergunning voor.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Opdracht staat gepland voor september. Om meer ruimte in de woonkamer te creëren willen wij graag een deel van de aangebouwde garage betrekken bij de woonkamer. Het gaat om een draagmuur van 2.20 meter. De constructie berekening is al aanwezig. Vergunning is in aanvraag bij de gemeente. De strakke afwerking is niet nodig. Het gaat om draagmuur verwijderen, stempelen, stalen constructie volgens bereking plaatsen, vervangende muur tussen woonkamer en garage plaatsen, vloer egaliseren. Klus in Gouda.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Wij hebben net een huis gekocht. 15 Juli de sleutel Nu willen we graag 2 (1,5) draagmuren verwijderen. Draagmuur 1: van woonkamer naar keuken. Hier zit al een open doorgang ter breedte van een deur. (foto 588) Draagmuur 2: van keuken naar eetkamer. Hier zit een open doorgang, een grote boog. Nu moet die boog eruit, maar het zou best kunnen dat deze boog deel is van de constructie. (foto 592) Het hoeft niet strak afgewerkt te worden, omdat onze stukadoor de rest van het huis al moet doen. (dit scheelt misschien tijd) Er is nog geen constructie berekening gemaakt, wellicht heeft de aannemer hier zelf iemand voor. Wat voor ons heel belangrijk is, is de datum. We krijgen dus 15 juli de sleutel, en willen dan ZSM die muren eruit (voor de bouwvakantie, als dat van toepassing is). Het liefste dus rond week 30. Als dit niet mogelijk is, hoor ik graag uw beste voorstel.

Partners

Partners van Casius