Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, constructieberekening t.b.v. muur uitbraak, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening draagmuur uitvoeren, bouwtekening maken uitbouw 1e etage, constructieberekening (en tekening?), constructieberekening voor 6 muurdoorbraken, constructieberekening en tekening carport maken, situatietekening voor omgevingsvergunning maken met spoed, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak, constructie berekening voor een aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Nieuw Vennep:

Verbouwing/renovatie bestaande aanbouw

Aan ons huis hebben we een aanbouw met een plat dak. Het platte dak is aan vervanging toe. Omdat het dak vernieuwd wordt willen we ook het 1 en ander aan de aanbouw aanpassen. Aanpassingen zoals: - een interne muur weg halen. - layout van achter pui veranderen. (Bijv. een vouw deur i.p.v. een open slaande deur.) - huidige aanbouw staat illegaal 40 cm op kavel van de buren. We willen dit corrigeren zodat we geen gezeur krijgen met mogelijke nieuwe buren. - enkele kleine aanpassingen. We zoeken een bouwkundige/architect voor het maken van een bouwtekening van de bestaande situatie en voor de verbouwingswerkzaamheden.

Bouwtekening van dakkapel

Voor het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van twee dakkapellen willen wij een offerte voor een bouwkundige tekening van het vooraanzicht.