Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening portaal+ bouwtekening:

Constructieberekening portaal+ bouwtekening

Voor een (vergunningsvrije) uitbouw aan mijn nieuwe huis ben ik op zoek naar iemand die de benodigde tekeningen en constructieberekeningen kan leveren. Het gaat om een uitbouw van 15m2, plat dak waarvan ik zelf het (basic) ontwerp lever. De huidige woning is vrijstaand, en is gefundeerd op staal. Voor de doorgang van de huidige woning naar de uitbouw zal een portaal moeten worden aangebracht. De woning heeft spouwmuren.
Onze klant uit Laren (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening portaal+ bouwtekening uit heel Nederland:

Bouwtekening en constructieberekening maken

Ik wil een bouw tekening en constructie berekening laten maken voor het doorbreken van een draagmuur en plaatsen stalen portaal. Het gaat om een doorbraak van circa 3 meter. Het gaat om een woning uit 1896 op de eerste etage met nog 2 etages er boven. Deze heeft onze aannemer nodig om de werkzaamheden aan te vangen en de vergunningsaanvraag.

Draagmuur verwijderen en stalen portaal plaatsen

Wij willen graag een draagmuur tussen onze keuken en woonkamer laten slopen van ongeveer 7,2 m². Er moet daar dan een stalen portaal worden geplaatst. We hebben nog geen vergunning of constructieberekening. We gaan graag in gesprek met aannemers en krijgen dan advies en een prijsopgave.

HEA balken maken en plaatsen met koppeling

Voor een portaal HEA balken maken en plaatsen in Amsterdam. Op 1 hoog achter. Breedte 3000 mm en hoogte 2200 mm. Aan de linkerzijde moet een bestaande HEA gekoppeld worden. Er is een constructieberekening en een architectentekening van de situatie. De balken moeten definitief precies worden ingemeten na sloopwerk. Ligger = HEA200; Kolommen = HEA160. Indien u het voorwerk (slopen en stempelen) ook kan uitvoeren, kan dit optioneel meegenomen worden in uw offerte.

Constructieberekening maken

Ik wil graag een offerte voor een constructieberekening voor het verwijderen van een draagmuur en vervangen door een stalen balk. Het liefst in een portaal vorm. Dus twee staanders en een liggende balk. Plafond is 2570 mm hoog en de overspanning 3840 mm.

Stabilisatiemuur verwijderen

Ik wil graag een offerte opvragen voor het volgende: Slopen van stabilisatie muur en plaatsen portaal volgens constructieberekening. Portaal zo veel mogelijk wegwerken in muren en plafond. Ik heb een constructieberekening laten maken. Ik heb ook het originele bouwdossier met alle tekeningen van de woning (om te beoordelen in hoeverre jullie dit kunnen wegwerken). Daarnaast is een keer kijken in de woning op de prijs en mogelijkheden te bepalen altijd mogelijk. Liefst op korte termijn, want ik moet mijn keuken bestellen die is afhankelijk van of het portaal wel of niet weggewerkt kan worden. De aanvraag een vergunning is de deur uit. Graag op korte termijn samen gaan kijken, uitvoering begin mei 2017.

Draagmuur van 20cm dikte uitbreken in ...

Draagmuur van 20cm dikte uitbreken in een bgg appartement en voorzien van stalen portaal met eventueel een ligger ondervloers Overspanning 350cm Draagconstructie moet de muren van 3 bovenliggende woonlagen opvangen. Wij hebben zelf een klusbedrijf daarom verzorgen wij zelf het uitbreken van de muur, het voorbereidende werk en de afwerking. Van de aannemer vragen wij de volgende werkzaamheden; -constructieberekening en leveren bijbehorende tekening voor vergunningaanvraag. - aanbrengen stempelwerk - aanleveren staalconstructie - plaatsen staalconstructie Aanvang werkzaamheden bij voorkeur begin juli. Definitieve prijs na overleg en bezichtiging project.