Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Laren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Laren heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Laren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Laren of directe omgeving.

183 klanten uit Laren bevelen een bij Casius in Laren aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Laren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwtekeningen en draagkrachtberekeningen voor een dakterras maken, muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur, schetsplan maken voor een omgevingsvergunning, bouwtekening maken voor een woning, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening woonwagen, constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur, bouwkundig opnamerapport in verband met splitsingsvergunning, draagkracht balkon berekenen, constructieberekening maken voor een muurtje verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Laren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Laren:

Constructieberekening portaal+ bouwtekening

Voor een (vergunningsvrije) uitbouw aan mijn nieuwe huis ben ik op zoek naar iemand die de benodigde tekeningen en constructieberekeningen kan leveren. Het gaat om een uitbouw van 15m2, plat dak waarvan ik zelf het (basic) ontwerp lever. De huidige woning is vrijstaand, en is gefundeerd op staal. Voor de doorgang van de huidige woning naar de uitbouw zal een portaal moeten worden aangebracht. De woning heeft spouwmuren.

Bouwtekening t.b.v. omgevingsvergunning

Wij willen in de voorgevel van ons huis een raam vervangen door openslaande tuindeuren. De afmeting (breedte) blijft ongewijzigd evenals de hoogte. De enige aanpassing is in feite het door trekken naar beneden van het raam tot aan de grond. Het huidige raam bestaat uit drie ramen afgescheiden door houten panelen. Ook dit blijft gelijk in de nieuwe situatie. Er komen i.p.v. 3 ramen, 2 openslaande deuren (spagnolet) en 1 raam. Voor dit project hebben wij een omgevingsvergunning nodig. Hiervoor moeten wij bij de gemeente de volgende documenten aanleveren: - een bouwkundige tekening - situatie tekening voorgevel bestaand en nieuw, schaal 1:100 - plattegrond bestaand en nieuw 1:100 - situatietekening schaal 1:1000 - details (ventilatievoorziening) schaal 1:10