Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor dakterras ombouwen tot een kamer:

Dakterras ombouwen tot een kamer

Wij willen het dak terras verbouwen tot extra kamer. De maten zijn 2,90 x 4,50 x 6,50 meter en dat komt uit op ongeveer 85 m3. Ik wil een stenen opbouw en deze mag eventueel worden afgewerkt.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras ombouwen tot een kamer uit heel Nederland:

Dakterras ombouwen tot extra kamer

Op de tweede verdieping hebben wij een (begaanbaar) dakterras van 4,2 x 5,03 meter. Hierop zouden wij graag een extra kamer creëren. De zijmuren staan er al. In de extra kamer zouden we graag een raam erin hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten en plafond en muren laten stucen. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw werkzaamheden. Op deze verdieping is reeds een andere slaapkamer (met kraan) aanwezig.

Dakterras ombouwen tot extra kamer

Ik wil graag een extra kamer maken op een bestaand dakterras deze is 5 bij 5 meter, en dan wil 4 bij 5 meter een kamer maken ik moet dit nog overleggen met de huurbaas. Er moet in ieder geval elektra in. Er moet stuc en metselwerk gedaan worden, het moet geïsoleerd worden en ik wil graag dat het van kunststof hout gemaakt word. Het is een houten vloer op de 2e verdieping. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Dakterras tot extra slaapkamer ombouwen

Wij willen het dakterras laten dichtbouwen en daar een extra slaapkamer van maken. Afmeting 3x 5,5 mtr

Dakterras tot extra kamer ombouwen

Ik wil graag een uitbouw op de 1e verdieping hebben. Dit moet op de plek van mijn dakterras van 3 bij 5 meter. Dit wil ik graag gemetseld hebben. Ik wil alles graag afgewerkt hebben.

Dakterras tot uitbouw ombouwen

Ons nieuwbouwhuis is in 2012 opgeleverd. Nu zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken om van ons dakterras een uitbouw te maken. Het dakterras is 30 m2 groot. Het moet gebouwd worden in de stijl van ons huis.

Stal gedeeltelijk ombouwen tot volwaardig huis

Stalgedeelte helemaal ombouwen tot huis. Het gaat om een oppervlakte van 18 bij 10 meter. Onderste verdieping: 1 groot verblijf voor wellness en boven een grote woonkeuken met 1 grote slaapkamer, een bergkamer en een wc boven. De buitenkant beneden graag helemaal van glas. En de bovenverdieping ook. Zoals op de foto maar dan over de gehele achterkant van de stal. (Dakterras/overkapping)

Huis volledig laten verbouwen

Wij willen een grote verbouwing doen. De woonkamer en keuken ombouwen tot 1 woonruimte met open keuken. Deze ruimte ook gelijktrekken aan het huis van de buren. Verder willen we graag 1 keukendeur zoals op de plek waar deze nu zit en een grote harmonicadeur over de resterende volledige breedte. In de hoek van de keuken en de gang zit de CV ketel. Deze mag wat ons betreft worden verplaatst naar een andere plek in het huis. Op de 1e verdieping willen we de achterkant van het huis gelijktrekken met de begane grond. Zo ontstaat er ruimte voor een grotere badkamer met aparte douche en bad, een eigen wc-ruimte en een washok voor de droger en wasmachine. Tevens is er genoeg ruimte om tussen slaapkamer I en II een inloopkast of trapgang te creëren. Indien er een trapgang wordt gecreëerd kan er wellicht onder de trap een bergkast worden gemaakt. Op de nieuwe 2e verdieping willen we een ruimte hebben die in de toekomst simpel in 2 (slaap) ruimtes is te verbouwen. Aan de voorkant willen we 2 hoge smalle (Franse) ramen. Aan de achterkant een deur (openslaand / schuif / harmonica). Omdat het oppervlakte van de 1e verdieping erg groot is, is het wellicht een idee om een dakterras aan de achterkant te maken. Deze is qua grootte bijvoorbeeld gelijk aan uitbouw berekend vanaf de achterkant van de oude woonkamer. Verder willen we graag dat er ruimte is voor een tweepersoonsbed, een klein bureau/tafel met stoel, tv, wastafel, bad/douch (beide(?)) en een kledingruimte/inloopkast. Wellicht kan de CV-ketel ook wel op deze verdieping worden geplaatst. Graag willen we ook zonnepanelen plaatsen op het dak en als het mogelijk is aan de achterkant van het dak aangezien de achtertuin op het zuid(westen) ligt. In de bijlagen treft u wat eigen schetsen aan. Feel free om alternatieven bieden. Is het tevens mogelijk dat jullie een algemene schatting van de kosten kunnen geven. Begrijpelijk zal het ook afhangen van de afwerking en gekozen materialen, maar alle hulp is welkom.

Dakterras ombouwen tot extra kamer

Ons hoofdgebouw is een tot woonhuis omgebouwde kerk. Hieraan zit een reeds bestaande aanbouw met bovenop een dakterras met halfsteens muur, ongeveer 1.20 meter hoog. We willen het dakterras vervangen door een opbouw, extra kamer, waarbij het belangrijk is dat deze past bij het karakter van de kerk. De opbouw zal ongeveer 3 bij 6 meter gaan worden en dient casco worden opgeleverd. Er zal een vergunning moeten worden aangevraagd. Wat zijn de mogelijkheden wat jullie betreft?

Dakterras ombouwen tot slaapkamers

Wij willen graag twee extra slaapkamers creëren op de plek waar nu een dakterras is. Omdat wij een samengesteld gezin gaan vormen, hebben wij meer ruimte nodig. De ruimte waar de kamers gemaakt mogen worden is circa 5 meter breed en 3 meter diep. Het gaat hierbij om een casco opbouw. De afwerking aan de binnenzijde kan ik zelf doen. Er is een vaste trap aanwezig en al één slaapkamer grenzend aan dit terras. Ik weet niet of er vergunning nodig zijn, wat de mogelijkheden en de exacte maten zijn. Wij hebben ook nog geen tekening laten maken. Zou u langs komen kijken om de situatie te bekijken en ons te informeren naar de mogelijkheden en kosten hiervan? Wij willen dit project over ongeveer 3 tot 6 maanden laten uitvoeren, wanneer dat mogelijk is.

Dakterras ombouwen tot extra kamer

Ik heb een dakterras op de 3e verdieping van de woning, hier willen we slaapkamer van maken. Buiten zit al elektriciteit. Het is betegeld. Dus er moet verwarming komen, 2 ramen, niet aan de zijkant, en een vloer en twee muren. Er is aan de linker zijkant al een muur en de muur van de kamer waar het op uitkomt is er ook al. Dus een soort van L vorm zijn de bestaande muren. Daar moeten nog twee muren bijkomen. Op de derde verdieping is dus al een slaapkamer en van het dakterras, 17 m2 ongeveer, willen we een tweede kamer maken. Het hekwerk moet dus weg (gesloopt worden). De tegels moeten er uit, er moet natuurlijk een dak komen, een vloer en met het oog op gewicht denk ik houtskelet bouw met aan de buiten kant iets van kunststof. Er zal natuurlijk veilig gewerkt moeten worden, dus lijkt mij dat er ook steigers nodig zijn. Afmetingenmeter breed en 3 meter hoog. Op derde verdieping. Er is nog geen reken- en tekenwerk gedaan.