Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor dakterras ombouwen tot een kamer:

Dakterras ombouwen tot een kamer

Wij willen het dak terras verbouwen tot extra kamer. De maten zijn 2,90 x 4,50 x 6,50 meter en dat komt uit op ongeveer 85 m3. Ik wil een stenen opbouw en deze mag eventueel worden afgewerkt.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras ombouwen tot een kamer uit heel Nederland:

Dakterras ombouwen tot slaapkamers

Ik zoek een aannemer die van een dakterras een dakopbouw kan maken. Op de tweede verdieping heb ik een (begaanbaar) dakterras van 530 bij 250 cm. Hierop zou ik graag een extra kamer creëren. In de extra kamer zou ik graag een raam erin hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten. Buitenkant mag ook bekleed worden met Keralit. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw werkzaamheden. Op deze verdieping zijn reeds 2 andere slaapkamers aanwezig. Het moet waarschijnlijk een casco opbouw met hout skelet worden.

Een dakterras ombouwen tot twee slaapkamers

Ik zoek een aannemer die mijn dakterras kan verbouwen tot twee slaapkamers. Dit zou een stuk van 10,6 bij 2,72 meter zijn. De bestaande glazen kozijnen wil ik hergebruiken. Daarnaast bespreek ik graag met de aannemer hoe we de werkzaamheden het best kunnen invullen.

Dakterras ombouwen tot kamer

Op de tweede verdieping heb ik een dakterras die ik graag om wil bouwen tot een of twee kamers. De afmeting van het dakterras is 3.65 m x 5,00 m. Mijn voorkeur gaat uit naar een prefab constructie die onderhoud vrij is of heel weinig onderhoud nodig heeft. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Graag ontvang ik een offerte.

Dakterras ombouwen tot slaapkamer

Op de 3e etage hebben wij een (begaanbaar) dakterras van 11 vierkante meter. Hierop zouden wij graag een complete extra slaapkamer creëren. Met een raam. Geen elektra en centrale verwarming. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw. Graag Prefab constructie En op de te bouwen slaapkamer willen we dan weer een dakterras van 11 vierkante meter begaanbaar via een trap van de nieuw te realiseren slaapkamer. Hoe kunnen we het beste een vergunning regelen? Ons appartement is onderdeel van VVE.

Dakterras ombouwen tot kamer

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het ombouwen van onze dakterras tot extra slaapkamer. De afmetingen zijn 3,20 m bij 5,50 m. Vergunning graag opnemen in de offerte. Verder wil ik mij graag laten adviseren, soort oplevering of constructie nog niet bekend.

Dakteras ombouwen tot slaapkamer

Op de 2e etage hebben wij een (begaanbaar) dakterras van 5150 x 5085 meter. Hierop zouden wij graag een complete extra kamer creëren. De zijmuren staan er al. In de extra kamer zouden we graag een raam geplaatst hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw 

Dakterras ombouwen tot extra woonruimte

Ik zoek een aannemer die van een dakterras een dakopbouw kan maken. Op de tweede verdieping heb ik een (begaanbaar) dakterras (balkon) van 420 bij 300 cm. Hierop zou ik graag een extra kamer creëren. In de extra kamer zou ik graag een kunststof raam erin hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten en plafond en muren laten stucen. Buitenkant mag ook bekleed worden met Keralit. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw werkzaamheden. Op deze verdieping is reeds 2 andere slaapkamer aanwezig. Het moet waarschijnlijk een opbouw met hout skelet worden.

Dakteras omtoveren tot tuinkamer

Het gaat om een dakterras dat we willen ombouwen tot tuinkamer. Vlonders/vloer op dakterras moet ook worden vernieuwd. Wij willen een overkapping tegen een bestaande muur, overkapping met (afsluitbare) wanden. Het materiaal hiervoor zou uit Aluminium, PVC (kunststof), smeedijzer bestaan. Voor het dak willen wij een dak met 'openklapbare' lamellen, dak met screens, Nog geen idee. Ik laat me adviseren door de vakman.

Dakterras ombouwen tot extra kamer

Op de tweede verdieping hebben wij een (begaanbaar) dakterras van 4,2 x 5,03 meter. Hierop zouden wij graag een extra kamer creëren. De zijmuren staan er al. In de extra kamer zouden we graag een raam erin hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten en plafond en muren laten stucen. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw werkzaamheden. Op deze verdieping is reeds een andere slaapkamer (met kraan) aanwezig.

Dakterras ombouwen tot extra kamer

Ik wil graag een extra kamer maken op een bestaand dakterras deze is 5 bij 5 meter, en dan wil 4 bij 5 meter een kamer maken ik moet dit nog overleggen met de huurbaas. Er moet in ieder geval elektra in. Er moet stuc en metselwerk gedaan worden, het moet geïsoleerd worden en ik wil graag dat het van kunststof hout gemaakt word. Het is een houten vloer op de 2e verdieping. Graag ontvang ik hier een offerte voor.