Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Huizen of directe omgeving.

982 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, constructieberekening t.b.v. muur uitbraak, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening draagmuur uitvoeren, bouwtekening maken uitbouw 1e etage, een serre ontwerpen, berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur, constructieberekening voor 6 muurdoorbraken, constructieberekening en tekening carport maken, situatietekening voor omgevingsvergunning maken met spoed, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Huizen:

Dakterras ombouwen tot een kamer

Wij willen het dak terras verbouwen tot extra kamer. De maten zijn 2,90 x 4,50 x 6,50 meter en dat komt uit op ongeveer 85 m3. Ik wil een stenen opbouw en deze mag eventueel worden afgewerkt.

Constructietekeningen en - berekening maken

We willen de muur tussen de hal en de woonkamer doorbreken (3.60 meter) en er schuifdeuren in plaatsen. Dit betekent ruimte maken en draagmuur steunen met H profiel. Graag tekening en berekeningen.

Tekening voor indeling en interieur van zolderverdieping

Wij zijn voornemens om onze zolder te gaan verbouwen en in tweeën te splitsen zodat er twee kleine kamers ontstaan voor onze kinderen. Er moeten dakramen geplaatst gaan worden en we willen graag op tekeningen zien hoe dit eruit komt te zien. Derhalve deze aanvraag om een tekening voor ons te maken zodat we de nieuwe situatie kunnen visualiseren.

Berekening maken voor het verwijderen van een draagmuur

Wij willen de keuken en woonkamer als 1 kamer maken, echter zit daar een draagmuur tussen. Graag willen wij weten wat het kost om een berekening te maken en wat het ongeveer zou kosten om die draagmuur te verwijderen. Het gaat om een muur van 3,30 meter breed. Ik hoor het graag.

Tekening voor draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Ik wil een constructietekening laten maken voor het verwijderen van een dragende muur tussen de keuken en de woonkamer. De muur is 2,70 meter lang en 2,6 meter hoog. Wat kost het om een tekening te laten maken?

Ontwerp voor een verbouwing maken

Ik wil graag een ontwerp voor een verbouwing laten maken door een architect.

Constructieberekening laten maken

Graag wil ik een constructie berekening laten maken voor onze uitbouw van de garage. Aan de voor- en achterzijde moet de garage uitgebouwd worden. Voor een verlening van 1,2 meter en achter 2,5 meter. Breedte is 3 meter.

Bouwtekening dakkapel

Bouwtekening dakkapel met schuin aflopend pannendak. Breedte 387cm. De dakkapel zal de badkamer en de naastgelegen kamer overkappen. Bijgevoegde tekeningen zijn van de buren. Tekening kan identiek uitgevoerd worden.

Bouwtekening uitbouw bestaande woning

Tekeningen nodig voor het aanvragen van offertes bij verschillende aannemers. Gaat om aanbouw garage en uitbouw achterwoning.

aanbouw /serre

aanbouw van 2.5 bij 5 meter wou weten wat het kost om die tekeningen te maken mvg J Emini