Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Hoorn of directe omgeving.

669 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, constructieberekening t.b.v. muur uitbraak, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening draagmuur uitvoeren, bouwtekening maken uitbouw 1e etage, constructieberekening (en tekening?), constructieberekening voor 6 muurdoorbraken, constructieberekening en tekening carport maken, situatietekening voor omgevingsvergunning maken met spoed, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak, constructie berekening voor een aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hoorn:

Ontwerpen van dakkapellen en dakramen

Het gaat om het intekenen van twee dakkapellen en een detailtekening en intekenen van twee dakramen en één bestaand dakraam, maar vervangen moet worden. Ik heb eventueel een bouwtekening van een eerdere verbouwing op papier uit de jaren '70.

Tekenwerk door een architect

De gevraagde dienst is: tekenwerk. Een tekening voor een nieuwe situatie van de voorgevel van het huis. De bovenverdieping valt over de onderste verdieping, ongeveer 90 cm. De gevel op de begane grond heeft een knik cq een flauwe hoek. Een deel van de gevel loopt schuin, dat moet naar voren gehaald worden. De gevel zou ik dus tot de voordeur recht willen laten trekken. Aangezien ik regelmatig van huis ben, graag even per mail reageren.

Aanpassen bouwtekening

Een opbouw op mijn woning. Technische tekening en bouwtekening digitaal in bezit. Autocad en pdf bestand. Deze moet aangepast worden naar ons huis. Gaat om kleine aanpassingen. Zoals een andere maat kozijnen en een garage erbij tekenen voor gevelaanzicht.

Carport tekening

Plattegrond, gevelaanzicht en detailtekening nieuwe situatie van een carport laten maken. De carport is al gebouwd.

Nieuw dak ontwerpen, puntdak ipv. plat dak

Wij willen graag advies. Ons winkelpand heeft nu een plat dak. Vroeger heeft is er wel een verdieping (puntdak) geweest denken wij. Kunt u ons helpen aan een plan en/of tekening. Dakbedekking moet toch vervangen worden, wat zou het kosten om er weer een puntdak van te maken?