Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening nokverhoging maken:

Bouwtekening nokverhoging maken

Ik wil de nok verhogen om een volwaardige zolder te realiseren. Huidige situatie is een half open vide, dakpannen dak begint op de eerste verdieping dit dient aangehouden en verhoogd te worden. Aangezicht blijft hierdoor redelijk in lijn met de naast gelegen woningen. In de bijlage een voorbeeld van de nokverhoging en de voorkant van het huis. Voor deze klus beschik ik inmiddels over een vakman. Alleen de tekening ontbreekt nog.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening nokverhoging maken uit heel Nederland:

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw met nokverhoging op ons hoekhuis met schuin dak. De dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een kunststof buitenkant. Hier is een vergunning voor nodig. Deze moet nog aangevraagd worden. Zie foto van de straat en bouwtekening .

Dubbele nokverhoging realiseren

Wij willen een nokverhoging laten toepassen (dubbelzijdig, dus aan twee zijden). Er is momenteel een dakkapel aan de achterzijde van de woning. De breedte van de woning is 5,60m. De diepte van de woning is 6,70 (dus totale diepte van de nokverhoging zal ongeveer 4/4,5 meter zijn). Eén buurman heeft eenzelfde nokverhoging als wij zouden willen hebben en de andere heeft een lagere, maar verlegde nokverhoging. Wij wensen volledig afgewerkte nokverhoging, inclusief het plaatsen van twee wanden om zo een overloop en twee slaapkamers te maken. Kunststof kozijnen (4x), waarvan 2 (die voor de kamers) met 1 draai/kiepraam en de twee kozijnen op de overloop voorzien van een draai-kiepraam. In de slaapkamers tevens ventilatieroosters. Werkzaamheden z.s.m. aan te vangen. Graag inclusief bouwtekening en berekeningen offreren (voor de vergunningsaanvraag)

Opbouw laten opbouwen

Wij willen mogelijk een opbouw met een afmeting van 6 bij 5 meter. De woning heeft nu een pannendak. Er moet een volledige verdieping op komen. Plat dak of ook weer met pannen (dubbele nokverhoging). Trap plaatsen en elektra en verwarming doortrekken. Eventueel ook water en afvoer. Er is een bouwtekening van de woning. Er is in het verleden een tekening voor de opbouw gemaakt, die moet ik opzoeken. Kunt u ook helpen met de vergunningaanvraag? Graag een indicatie van de kosten. Bij de bank loopt een aanvraag hiervoor.

Enkelzijdige nokverhoging maken

Wij willen op onze hoekwoning graag een enkelzijdige nokverhoging laten plaatsen. Er is al een bouwtekening voor de vergunningsaanvraag beschikbaar met de maatvoering. Wij gaan graag in gesprek met ervaren aannemers en maken daarvoor graag een afspraak. Wij ontvangen daarna graag uw gespecificeerde offerte. We willen deze klus in mei laten starten.

Zolderverdieping compleet verbouwen

We willen graag in 2017 een extra etage creëren door op de eerste etage (nu tot de nok hoog) een draagvloer te plaatsen met een trap met twee kwarten en een dubbele nokverhoging met ramen aan voor en achterzijde. Vraag: 1. Advies mogelijkheden en bespreken vergunningen en verdere wensen details inrichting en inschatting kosten 2. Maken van bouwtekening / ontwerp / kostenberekening 3. Realisatie 4. Offerte van dit alles. Het liefst dus een aanspreekpunt die met ons mee wil denken en realisatie kan uitvoeren en of coördineren. Graag opgave kosten van het voortraject. Het gaat dus om 2017!

Woning verbouwen en renoveren

1. - Tweezijdige of dakkapellen in beide kanten met dubbele nokverhoging 5 m breed (zoals afgesproken, het zelf dan mijn buurman) 2. - Dakkapellen met 5 ramen per kant draaikiep SKG hang en sluit werk. (dubbele glas) ramen afwerking met kunststof verdiep 5 kamer profiel. (witte) tussen panel i.o. e + ventilatierooster.3. - Bekleding Buitenzijde van de dakkapellen met keralit donker groene.4. - Afwerken binnenzijde dakkapellen compleet aftimmering isolatie, plafond, zijwanden-muur. ( geïsoleerd-gipsplaten-stuken-schilder werk) binnen vensterbank - onder de ramen deuren of kasten.5. -Isolatie zijwand en dak sandwich panelen onderplaat en bovenplaat 12 mm watervaste verlijmde sandwichpaneel - dampremmer polythyleelang vzv een aluminium coating - totale Rc waarde 3. 56. -Lood toepassing rondom: lood vervanger7. -Afwatering dak dakkapel: afschot via dak zinken bakgoot v. V en zinken afvoerpijp.8. -Dakbedekking EPDM ethyleen dieen monomeer. 1. -Inclusief kran en transportkosten2. -Afvoer sloop en gebruik materialen3. -Afvoer huidige asbest dak.4. -Verbouwen vergunningaanvragen Gemeente Maarssen. 1. -Trapgat zagen2. -Gatten zolder dicht maken met beton3. -Trap plaatsen 4. -Timmerwerk algeheel kasten-wanden-stuken-schilder werk-inloop kast-deuren,etc.5. -Afwerking muren met isolatie inclusief 6. -Aanpassing elektra7. -Laminaat op beide trappen (begane g-1 verdieping-2 verdieping)8. -Laminaat op zolder compleet9. -Installatie van whirlpool bad twleiding en montage - tegels aan de muur en op het grond. 10. -Behang begane g - 1 verdieping gang. 11. -Raam badkamer 1 verdieping met dubbele glas12. -Verlichting zolder-trap-inloop kast-gang 2 verdieping13. -Kast cv ketel en schuiven. 14. -Stuken van de onder kant van de gatten van het zolder. 1. -Tekening van de voorgevel en achtergevel + dakvlak2. -Tekening van de doorsnede huis met maatvoering 3. -Tekening plattegrond 4. -Tekening detail kapplan. IK HEB HET COMPLEET EN ORIGINEEL BOUWTEKENING VAN MIJN BUURMAN, NIEUWE NIET NODIG.

Dakopbouw / nokverhoging laten plaatsen

Het betreft het plaatsen van een nokverhoging/dakopbouw naar 1 kant. De opbouw zal tussen de 4 a 4.5 meter breed worden. Rondom dienen er rabatdelen geplaatst te worden en kunststof kozijnen, 3 draai kiep ramen en 2 dichte ramen. De vergunning en bouwtekening dient door de aannemer verzorgd te worden.

Bouwtekening nokverhoging maken

Wij willen vergunning aanvragen voor een nokverhoging (duiventil). Hier hebben we een bouwtekening voor nodig. De oude bouwtekening van de buren zijn aanwezig maar niet volgens de eisen die nu gelden.

Tekening en berekening nokverhoging

Bouwtekening en constructie berekening maken voor project eenzijdige nokverhoging achterzijde woning en dakkapel voorzijde. Geheel verzorgde tekening van woning aanwezig.

Uit te voeren werkzaamheden: 1.0 - ...

Uit te voeren werkzaamheden: 1.0 - Dakopbouw: Vergunning aanvragen Bouwtekening Nokverhoging Controleren van dakbeschot Automatische rolluiken Draagvermogen vloer Overloop aanbrengen Wastafel (incl. warm en koud water) Aansluiting en afvoer wasmachine HR-ketel(incl. aansluitingen en leidingen) verplaatsen Schoorsteengedeelte verwijderen Stucwerk gehele zolder Electriciteit naar zolder brengen (zie schets) Radiatoren plaatsen Aanbrengen van opbergschotten Laatste treden van trap "Aftimmeren --> Afspraak over maken met aannemer - Muren - Trap - Plafonds - Overloop - Traphekje - etc 2.0 - 1-ste verdieping Nieuwe kozijnen ---> Kunststof Dubbelglas aanbrengen 3.0 - Voorzijde huis(--> Vergunning aanvragen) Optie 1 - Dakkapel Optie 2 - Kantelraam