Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructie bekijken en berekening laten maken:

Constructie bekijken en berekening laten maken

In een mogelijk dragende muur welke, naar zeggen, een buitenmuur was en waar een aanbouw aan vastzit, dienen twee grote ramen geplaatst te worden. Uit het archief van de gemeente heb ik tekeningen gevonden. De 'aanbouw' is mogelijk net zo oud als het pand. Onduidelijk is dus of de voormalige buitenmuur wel een buitenmuur geweest is en of deze dragend is. Kunt u dit vaststellen? De tekeningen van het archief kan ik u mailen.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie bekijken en berekening laten maken uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Voor onze nieuwe woning in Amsterdam zoeken wij iemand die in de maand augustus in staat is de dragende muur die de woonkamer/keuken voor een gedeelte splitst te verwijderen. Verder dient er volgens de aanwezige constructie berekeningen een stalen balk geplaatst te worden die het gewicht wat op de draagmuur viel kan opvangen. Een CAR verzekering is een vereiste. Het is mogelijk de situatie van te voren te bekijken. De constructieberekeningen zijn aanwezig en kunnen worden ingezien. De afmetingen staan erbij.

Transparant kattennet plaatsen op het balkon

Voor buiten op ons balkon, zijn we op zoek naar een klusjesman of timmerman die samen met ons gaat bekijken hoe we een kattennet kunnen gaan plaatsen. Het is een stenen balkon op de eerste verdieping. We hebben een boskat die wel 6 kilo kan gaan wegen, het zal dus een stevige constructie moeten worden. In overleg worden de materialen aangeschaft en daarna willen we het laten monteren.

Terrasoverkapping laten plaatsen

Wij willen een terras overkappingen laten. Het moet een stevige constructie zijn, zodat ik op het dak kan staan om bijvoorbeeld de boven ramen schoon te houden. Kunt u langs komen en de situatie bekijken? Het oppervlak is ongeveer 10-15 m2.

Draagmuur verwijderen

Wij zijn opzoek naar een partij die de draagmuur van de begane grond kan verwijderen. Het huis stamt uit 1896, vergunning is aanwezig en constructie tekeningen ook. Naast het plaatsen van lateien moeten er ook 2 steunpilaren aangebracht worden. Interesse dan kunt u gerust een afspraak maken om het te komen bekijken. De vakman kan het materiaal eventueel verwijderen.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Ik overweeg om begin volgend jaar een draagmuur tussen mijn woonkamer en gang te laten slopen. Er moet daar dan een stalen balk worden aangebracht. De muur is 24,5 cm dik, 739 cm lang en 258 cm hoog. Er is een trap in de gang en er moet even bekeken worden hoe de constructie daar opgevangen moet worden. Ik wil een offerte ontvangen met daarin een aparte post voor het afvoeren van het puin. Ik overweeg om dat eventueel zelf te doen. U kunt de constructie ook even komen bekijken.

MDF ombouw met deuren maken in de gang

Wij hebben enkele MDF panelen op maat laten zagen en laten die binnenkort in een matte kleur spuiten. Daarna willen wij op de 1e verdieping in onze woning in de gang een ombouw laten maken met daarin 3 deuren. Voor de onderliggende constructie hebben wij nog geen materialen. Wij hebben al wel de MDF platen, 2 stuks van 240 x 20 cm en 3 stuks van 240 x 60 cm (deuren). Wij ontvangen graag uw offerte. We stellen een bezoek op prijs, zodat u de klus hier even kunt bekijken.

Afdak of terrasoverkapping aan de achtergevel

Wij willen aan onze achtergevel graag een afdak of terrasoverkapping laten maken van 5 meter breed en 3,5 meter diep. De constructie moet worden gemaakt van duurzaam geïmpregneerd hout met 3 staanders aan de voorzijde. We willen een houten dak met daarop kunststof dakpanplaten. We willen voor zowel dichte als open zijkanten een offerte ontvangen. U kunt de klus hier komen bekijken en inmeten, daarvoor maken wij graag een afspraak.

Draagmuur verwijderen en constructie opvangen

Wij willen een draagmuur tussen woonkamer en keuken laten verwijderen. Lengte 3 meter, 2.70 meter hoog. Er is een balkon aan de achterkant van de woning. Met de constructie van het opvangen van de muur dient daar rekening mee gehouden te worden. Zou u langs kunnen komen om de situatie te bekijken? We kunnen pas vanaf 27 juli afspreken.

Tuin laten onderheien

Mijn tuin is al meerder malen verzakt. Ik wil daarom graag een permanente oplossing voor deze verzakking vinden. De tuin moet rolstoelvriendelijk worden, dus zelf dacht ik aan een constructie van heipalen en beton. Ook moet er een terrasoverkapping komen. Of dit over de gehele tuin moet komen of een gedeelte, daar ben ik nog niet over uit. Hoeveel palen zijn er nodig en wordt er daarna ook beton gestort? Aan de woning is al een uitbouw geplaatst van 2.5 bij 5.5 meter. Daar zitten meende ik twee heipalen onder met (als ik het goed zeg) een chemische verankering met het huis. Zou er iemand langs kunnen komen om te situatie te bekijken en samen tot een passende oplossing te komen?

Deuropening maken in binnenmuur en H-balk plaatsen

In een (dragende) binnenmuur dient een opening te komen voor een (dubbele) deur van ca. 150 cm breed en 220 cm hoog. Omdat het een draagmuur is dient er denk ik een H-Balk te worden geplaatst. Op de foto zie je ongeveer waar de opening moet komen. De donkere vierkantjes zijn balken die vanuit de kamer erachter door de muur steken. De H-balk zal daar direct onder geplaatst moeten worden. Er hoeven vooralsnog geen deuren geplaatst te worden. Er is nog geen constructie berekening gemaakt. Graag komen wij in contact met aannemers die deze klus kunnen uitvoeren. De situatie bekijken gaat op dit moment nog niet, omdat er nog geen sleutel is.