Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Hilversum of directe omgeving.

1674 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, constructieberekening t.b.v. muur uitbraak, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening draagmuur uitvoeren, bouwtekening maken uitbouw 1e etage, een serre ontwerpen, berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur, constructieberekening en tekening carport maken, situatietekening voor omgevingsvergunning maken met spoed, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak, draagkracht balkon berekenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hilversum:

Bouwtekening maken uitbouw 1e etage

Bouwtekeningen maken tbv vooronderzoek en omgevingsvergunning voor een uitbouw van 3 bij 3 meter van een slaapkamer (op dak van de keuken). De uitbouw willen we maken met een houten skelet bouw (aannemer is hiervoor al langs geweest). Hiervoor moet worden aangeleverd: - situatietekening op schaal 1:1000 van perceel - plattegrondtekeningen op schaal 1:100 (alle bouwlagen) - geveltekening 1:100 De oude bouwtekeningen/plattegronden zijn niet meer aanwezig.

Bouwtekening nokverhoging maken

Ik wil de nok verhogen om een volwaardige zolder te realiseren. Huidige situatie is een half open vide, dakpannen dak begint op de eerste verdieping dit dient aangehouden en verhoogd te worden. Aangezicht blijft hierdoor redelijk in lijn met de naast gelegen woningen. In de bijlage een voorbeeld van de nokverhoging en de voorkant van het huis. Voor deze klus beschik ik inmiddels over een vakman. Alleen de tekening ontbreekt nog.

Constructie bekijken en berekening laten maken

In een mogelijk dragende muur welke, naar zeggen, een buitenmuur was en waar een aanbouw aan vastzit, dienen twee grote ramen geplaatst te worden. Uit het archief van de gemeente heb ik tekeningen gevonden. De 'aanbouw' is mogelijk net zo oud als het pand. Onduidelijk is dus of de voormalige buitenmuur wel een buitenmuur geweest is en of deze dragend is. Kunt u dit vaststellen? De tekeningen van het archief kan ik u mailen.

Tekening voor een omgevingsvergunning maken

Voor mijn huis, een gemeentemonument, wil ik graag 12 zonnepanelen op het platte dak van de woning. De gemeente wil dat ik het volgende aanlever: - Dak plattegrond op schaal 1:100 met matvoering van de zonnepanelen, afstanden van zonnepanelen tot de dakranden en hoogte tussen dak en zonnepanelen. Huis is 10 meter hoog, het dak is alleen bereikbaar via een dakraam. - Schematische doorsnede (vanaf stoep tegenover, ooghoogte 1.60 meter) om aan te tonen dat de panelen niet zichtbaar zullen zijn vanaf de straat. Bij de gemeente zijn originele bouwtekeningen aanwezig. Ik heb daar wel een fotokopie van.

Constructie beoordelen schouw en gashaard

We willen graag kijken of het mogelijk is om de schouw van een oude ongebruikte gashaard te verwijderen uit de woonkamer met behoud van schoorsteen op het dak. We vermoeden dat dit mogelijk is aangezien een van de buren dit op het moment ook heeft. Het betreft puur om de inspectie of dit mogelijk is. Het sloopwerk zal zelf gedaan worden. Bedankt voor uw tijd. Met vriendelijke groet.

Constructietekening en berekening laten maken

Ik wil een dragende tussenmuur tussen de eet- en zitkamer verwijderen. De dikte 23 centimeter, 4 meter lang en 3 meter hoog. Er zal dus een stalen balk geplaatst moeten worden. Er zijn geen bouwtekeningen.

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een kelder onder de achtertuin en daarop een aanbouw. Daarnaast heb ik hulp nodig bij het aanvragen van (vooronderzoek) bouwvergunning. Afmeting van de tuin is: 846 L X 600 B. Er moet een afstand van 40 cm worden gehouden van de kanten. De muur van de kelder wordt 30 cm dik. De aanbouw wordt 600 L X 250 B. Gemeente heeft deze gegevens nodig voor een vooronderzoek: Checklist indieningsvereisten. Voor activiteiten die samenhangen met bouwen. Het is wenselijk van de bestaande en nieuwe situatie tekeningen te leveren. Van de nieuwe toestand moeten de volgende tekeningen worden gestuurd: • Situatietekening op schaal 1:1000, met daar op alle op het perceel aanwezige gebouwen, de ontsluiting, parkeerplaatsen en terreingrenzen; • Plattegrondtekeningen van alle relevante bouwlagen op schaal 1:100. In deze tekeningen moet worden aangegeven: de maatvoering van het gebouw en alle afzonderlijke ruimten binnen het gebouw, het gebruik van de ruimten; • Geveltekeningen op schaal 1:100; • Kleurenfoto’s van de bestaande toestand en van de omliggende bebouwing; • Kleuren- en materialenstaat van de toe te passen constructieonderdelen aan buitenzijde. Van de site van de gemeente Hilversum heb ik al de oude tekeningen kunnen downloaden.

Bouwtekening maken voor de plaatsing van 2 dakramen

Voor een woning die de specificatie "beschermd stads- of dorpsgezicht" heeft, wil ik een bouwvergunning aanvragen voor het plaatsen van 2 Velux dakramen op de zolderverdieping. Daarvoor heb ik een bouwvergunning nodig. Ik hoor graag welke informatie u hiervoor nodig hebt, hoe lang het maken van de tekening in beslag neemt en wat de kosten zijn.

Bouwvergunning voor een schuur aanvragen

Het bouwen van een schuur in mijn achtertuin 4 m x 3.16 m graag offerte via mail opsturen.

Bouwtekening maken voor een overkapping aan de gevel

Graag laat ik een tekening maken op schaal (door jullie in te meten) van de buitengevel van een zijde van mijn woning, plus een zijde van de schuur die ernaast staat met wat ontwerp opties voor een overkapping constructies langs beiden gevels en een optie voor alleen een overkapping langs de gevel van het huis. Een foto van de huidige situatie heb ik ter indicatie toegevoegd als bijlage.

Bouwtekeningen voor samenvoegen twee woningen

Bouwtekeningen voor het samenvoegen van twee woningen tot de oorspronkelijke enkele woning. Ik zoek iemand die hierin ervaring heeft. De tekeningen zijn nodig voor een bouwvergunning. Maatvoeringen moeten worden opgenomen. Eerder is het van 1 huis gescheiden naar twee huizen. Die moeten nu weer verbouwd worden tot 1 woning.

Constructieberekening maken voor een badkamer

Berekening constructie badkamer. Er moet berekend worden of de balken de belasting van de badkamer vloer aan kunnen.

Bouwtekening maken voor verbouwing van de garage

Wij willen graag een offerte voor een bouwtekening i.v.m. het verbouwen van onze garagebox naar een slaapkamer voor onze dochter die een beperking heeft.

Doorsnede tekening en constructietekening maken

Wij hebben een huis gekocht en willen graag een open keuken. De muur die hiervoor verwijderd moet worden, is een draagmuur. Om de vergunning voor het verwijderen rond te krijgen, hebben wij nog de volgende documenten nodig: - Er ontbreekt een plattegrond en doorsnede tekening van de nieuwe situatie met maatvoering op schaal - Een constructietekening en -berekening Wij zijn op zoek naar iemand die deze ontbrekende documenten voor ons wil opmaken.

Constructietekening en bouwtekening maken

Binnenkort ben ik van plan om een verbouwing te laten realiseren, echter ben ik benieuwd naar de kosten voor het maken van een constructietekening cq bouwtekening en de berekening dit i.v.m. fundering. Fundering van het huis staat, naar ik vermoed, op palen met ringfundering. Ik wil mijn kelder gaan uitgraven. Bouwtekening bij het kadaster ga ik ophalen. Kunt u mij een vrijblijvende rpijsopgave toesturen?

Aanpassing/upgraden bestaande woning

Slopen en op een andere plaats het realiseren van een schuur, mogelijke uitbouw, keuken, badkamer en interieur. Bestaande woning is ongeveer 9 x 5,5 meter. We hebben ideeën maar willen graag advies.

Uitbouw 2 naast elkaar gelegen jaren '30 woningen

Uitbouw 2 jaren 30 woningen inclusief uitbouw bovenliggend balkon. Betreft uitbouw keuken en woonkamer met (tenminste) 1 meter over de volle breedte van beide woningen. Aan de achterzijde van de woningen bevindt zich een balkon wat een overstek heeft van 1 meter boven de achtergelegen terrassen. Gedacht wordt aan een oplossing waarbij deze overstek wordt gehandhaafd en waarmee dus ook het balkon wordt uitgebreid. Uitbouw dient volledig in (jaren '30) stijl te geschieden. Beide huizen zijn ca 7 meter breed.

Zoek een architect: Plaatsen van een ...

Zoek een architect: Plaatsen van een Overhead sectionaal roldeur hxb:3.30x5.50 m (zonder glas of loopdeur)Hormann/Crawford in zijmuur van bedrijfs pand in Hilversum. 1 Maken van nieuwe vereiste tekeningen (aanzicht,platte gronden doorsnede)op basis van te wijzigen bestaande tekeningen uit jaren '80 in 6-8 voud. 2 Bezien van ophanging onder bestaande stalen H balk -opgelegd op gemetselde penanten. Maken van constructietekening op basis van standaard geleverde tekening door fabrikant 3 Markeren van deels aangepaste gebruiksfuncties in plattegronden.