Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekeningen maken voor een bouwaanvraag:

Constructieberekeningen maken voor een bouwaanvraag

Ik heb een bouwtekening voor de bouw van een eigen vrijstaande woning. Sondering moet nog gedaan worden maar er zal sowieso geheid moeten worden. Betreft een huis met een sporen kap en kanaalplaatvloeren op de 1e en 2e verdieping. Begane grond zal rib-cassette worden. Graag ontvang ik een offerte voor de constructie berekening. Constructieberekening door een extern bureau , bestaande uit: - grond mechanisch advies op circa 1 door de opdrachtgever aan te leveren sondering ter behoeve van de bepaling paaltype + lengte - berekening staalconstructie, liggers en of warmgewalste lateien, eventueel benodigde kolommen. - berekening fundering + palenplan balkrooster - tekening overzicht staalconstructie, liggers en warmgewalste lateien, eventueel benodigde kolommen. - tekening fundering, palenplan + wapeningsdetails balkrooster - controle van de aangenomen belastingen op de prefab begane grond en verdiepingsvloeren
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekeningen maken voor een bouwaanvraag uit heel Nederland:

Aanbouw maken met fundering

Wij willen de voorgevel en zijgevel uitbouwen. De tekeningen en constructieberekeningen zijn voorhanden. Het gaat om een totale uitbouw van 25 m2 ongeveer. Wij willen dit laten metselen en dan casco laten bouwen. Wij gaan namelijk alles zelf doen. De kozijnen doen wij namelijk zelf ook.

Dakopbouw op plat dak bouwen

Ik wil een dakopbouw laten maken op plat dak afmeting 10 x 5,5 meter buitenmaat. - Dakopbouw met een afmeting van 10 x 5,5 meter - Hijs- en sloopwerkzaamheden - Buitenzijde voorzien van keralith kunststof kozijnen, 1 voor- en 1 achter Levering door klant 3 x 1,5 meter - Maken van bouwaanvraagtekening en constructieberekeningen optioneel - Doortrekken rookgas/ventilatie/ontluchting Exclusief: - Gipsplaatafwerking gevels en plafonds, electra, CV werkzaamheden, stucwerk en container voor sloopafval. Ik ga binnenkort bij de gemeente langs voor informatie hoe er elders opgebouwd is. Een tekening en berekening zullen gemaakt moeten worden voor de vergunningaanvraag. De woning is houtskeletbouw.

Bouwbegeleiding bij doorbreken en verbouwen van woningen

Wij willen in Amsterdam West onze woning en die van de buren, die wij ook gekocht hebben, doorbreken en wat verbouwen. We hebben tekeningen laten maken, constructieberekeningen laten maken, de vergunningsaanvraag loopt en is bij rond. We zijn nu aan het wachten op offertes van aannemer. Graag zou ik van u willen weten of u bij deze klus bouwbegeleiding zou kunnen verzorgen en wat dit inhoudt en ongeveer kost.

Achterzijde woning uitbouwen

Het wind en waterdicht opleveren/realiseren van een casco aanbouw aan de achterzijde van 3 meter diep over de volle breedte 5,67m van het huis. Ondanks dat de aanbouw vergunningsvrij is (bevestigd door gemeente) hebben wij toch een tekeningenpakket op laten maken en wordt de laatste hand gelegd aan de constructieberekeningen (met name vanwege betonnen fundering met voorlopig 2 stalen buispalen van elk circa 3,5mtr lang) Speciale wensen: - hardhouten kozijn met dubbele deuren van 930x2315 en 3 ramen met ventilatieroosters. Kozijn uitvoeren met kunststof onderdorpel - metselwerk in gelijksoortige stenen en identiek metselpatroon als woonhuis - bij zijmuren metselwerk tot zinken kraaldeel (dus geen boeiboord) - elektra, data en verwarming doen wij zelf (in nadere afstemming met u) - binnenmuren optrekken uit kalkzandsteen en opleveren met gevulde voegen (op basis van financieel voordeel eventueel houtskelet binnenmuur) - dak aan binnenzijde opleveren tot op dakbalken, dus geen rachels en gipsplaat. Wel juiste afstemming over de hoogte i.v.m. aansluiting op bestaande betonnen plafond - separate opgave m.b.t. tot afgraven en afvoeren van grond, circa 6m3 - separate opgave m.b.t. vervangen loodslabbe 1e verdieping (schuine aansluiting op dak aanbouw). Graag zouden wij onze wensen in een persoonlijk gesprek met u willen doornemen, zodat u een gerichte en passende offerte op kunt stellen. Wij zouden de aanbouw het liefst in het voorjaar van 2018 willen realiseren, afhankelijk van uw mogelijkheden. Tevens is financiering bij ons nog afhankelijk van een af te sluiten extra hypotheek. Uw reactie zien wij graag tegemoet. Dank en groet,

Achtergevel verwijderen en portaal plaatsen

Wij zijn bezig met het renoveren van een jaren '20 woning. Een van de zaken daarbij is een uitbouw aan de achterzijde en daarbij het maken van een doorbraak in de achtergevel en het plaatsen van een portaal. Wij beschikken inmiddels over constructieberekeningen en er moet een HEA260-balk worden geplaatst op twee kolommen HEM160. Met de constructeur is overleg gevoerd. De ligger kan zowel tussen als op de kolommen geplaatst worden. Een en ander naar wens de wens van de aannemer. Foto's en tekeningen zijn op te vragen. Wij ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen van de achtergevel en het plaatsen van genoemd portaal. We willen het werk tussen half september en half oktober laten verzorgen.

Constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen

Ik wil graag een dragende muur tussen de keuken en (toekomstige) woonkamer van 2.65 meter breed slopen/open maken. Graag wil ik de hele muur te verwijderen. De muur zit aan de buitenmuur en aan de andere zijde zit hij aan de hal. Hiervoor heb ik constructieberekeningen nodig. Het betreft een appartement op de tweede verdieping van een complex met vijf verdiepingen (incl. BG). U kunt altijd in onderling overleg langskomen om de situatie te bekijken.

Vergroten van een appartement door uitbouw op dakterras

Wij willen ons appartement op de 4e verdieping gaan vergroten door uit te bouwen op het bestaande dakterras van ongeveer 5 x 9,5 meter. We willen daarop een stuk uitbouw van 440 x 360 cm en aansluitend een stuk uitbouw van 140 x 420 cm laten maken. Er blijft nog een stukje dakterras gehandhaafd. Er zijn inmiddels tekeningen en constructieberekeningen gemaakt door een architect en de bouwaanvraag wordt op 13 april behandeld. Naar verwachting kan met deze klus in mei of juni worden gestart. Ik maak graag een afspraak met aannemers om de klus te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil een draagmuur van ongeveer 3 meter breed en 2.50 meter hoog laten uitbreken en een stalen balk laten plaatsen. Deze wand zit tussen de woonkamer en de eetkamer in. In de muur zitten enkele stopcontacten die verlegd moeten worden. Ik ontvang graag een prijsopgave inclusief voorbereidende werkzaamheden, zoals het maken van constructieberekeningen en -tekeningen. De afvalmaterialen moeten worden afgevoerd. Verder wil ik de muren en het plafond weer netjes laten afwerken.

Draagmuur slopen

Het gaat om het slopen van een dragende muur van ongeveer 280 cm lengte en ook een hoogte van 280 cm. Dit is een deel van de volledige muur. Hierboven zit een tweetal etages met houten vloer. Het gaat om een dragende muur op de begane grond. Ik heb nog geen constructieberekeningen laten maken, ik ben wel bezig met de aanvraag voor een vergunning. Het gaat om een 2 onder 1 kap.

Fundering met heipalen maken voor aanbouw

Ik wil binnenkort een aanbouw achter onze benedenwoning laten maken. Daarvoor moet er een fundering worden geplaatst met 3 heipalen die 13,5 meter diep moeten. Daarnaast moet er een fundering worden gestort met wapening, in totaal met een oppervlakte van 25 m². Er zijn constructieberekeningen bijgevoegd. Onze achtertuin is beperkt toegankelijk via de tuin van de buren met een kleine heimachine. Wij laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius