Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening:

Constructieberekening

Ik wil een constructieberekening laten uitvoeren voor een opbouw in Haarlem (houten skelet). Fundering bestaat uit zowel houten palen als beton. Statische berekening fundering in bijlage
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening uit heel Nederland:

Bouwtekening constructieberekening voor te maken muurdoorbraak

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waar een opbouw op is gezet. Wij willen een muur doorbreken maar weten niet of dit een draagmuur is (was voorheen de buitenmuur). Oude bewoners vertellen dat er nog een kozijn in zit en gipsblokken om de muur zijn gezet. Ik heb oude bouwtekeningen van 2003 die nog geldig zijn (is goedgekeurd door de gemeente). Wat zijn de kosten om er achter te komen of dit een draagmuur is, ja of nee.

Draagmuur verwijderen plus stalen balk plaatsen

Goedemiddag, Graag vraag ik een offerte aan voor een wanddoorbraak van een draagmuur + plaatsen van stalen constructie (incl afvoeren puin etc). Het gaat over een draagmuur binnen het appartement op Maritzstraat 8h Amsterdam. Ik heb de constructieberekening toegevoegd in de bijlage . Mochten Julie deze klus aan willen nemen en ik ga akkoord met de offerte, wanneer zouden jullie dan beschikbaar zijn om dit uit te voeren? Onze vergunning is al rond en willen zo snel mogelijk aan de slag. Wij zijn namelijk een grote renovatie aan het houden en alle andere werkzaamheden wachten momenteel tot deze muur weg is. Alvast heel erg bedankt! :) Ik kijk uit naar jullie reactie. Met vriendelijke groet,

Fundering verbreden

Bij het verwijderen van een draagmuur is er een constructieberekening gemaakt voor de draagbalk. Hieruit is bekend geworden dat wij op 2 plaatsen de fundering moeten verbreden. Er moet ongeveer 2,5 m2 betonfundering bij komen. Zie pagina 18 van het document voor meer toelichting.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Betreft het doorbreken van een draagmuur. Vergunning is verleend, constructieberekening aanwezig.

Draagbalk plaatsen wc ruimte verplaatsen

Ik heb een huis gekocht waar wij medio november/december in mogen trekken. Hiervoor moet een twee tal zaken uitgevoerd worden. Ik wil graag een draagbalk van ongeveer 2,5 a 3 meter laten plaatsen tussen mijn keuken en de eetkamer. Hou hier rekening mee dat alle bouwtekeningen en een constructieberekening ook nog gemaakt moeten worden .Daarnaast de wc verplaatsen van onder de trap naar tussen de trap en draagmuur. Hier zal ook nieuwe wanden en plafond voor gezet moeten worden, afvoer, leidingen, tegelwerk en het wc monteren voor moeten gebeuren.

Draagmuur keuken/woonkamer gedeeltelijk verwijderen

Draagmuur keuken/woonkamer gedeeltelijk verwijderen. Breedte is 2,50, hoogte is 2,90. Graag ook een constructieberekening en - tekening (laten) maken ivm aanvraag omgevingsvergunning. Start: zo snel mogelijk

Constructieberekening laten maken

Het gaat om een vrijstaand geschakelde woning. Er staat een losse serre tegen de achterzijde van de woning tegen de muur van de keuken aan (2500 mm diep). We willen de losse serre afbreken en een vaste aanbouw zetten in plaats van deze serre. Buren hebben deze verbouwing al eerder uitgevoerd. De achtergeval van de woning zal moeten worden opgevangen met een balk, tussen een kolom en de zijmuur (overspanning van ca. 3500 mm). Dan zal er een balk komen van de kolom tot aan de garage (overspanning van ca. 2120 mm). Om de muur van de keuken af te breken en deze ruimte bij de nieuwe aanbouw te betrekken zal hier ook een balk moeten komen (dak keuken is met dakpannen, niet met platdak, hier zal ook een balk moeten komen (overspanning van ca. 2500 mm). In de aanbouw willen we een lichtstraat plaatsen tegen de gevel (3 m x 1,2 onder een hoek van 15 graden). De losse serre staat nu tegen de achtergevel en tussen de muur van de keuken van de buren en de keuken van het eigen huis. We willen de muur tussen de keuken van het eigen huis en serre afbreken om daarmee een open ruimte te creëren.

Draagmuur aanpassen in de keuken

We zijn er nog niet uit halfopen of de bestaande gesloten keuken houden. Hoe ingrijpend is het om een draagmuur aan te passen (constructieberekening, verbouwing), hoeveel voordelen heeft dit?

Een doorgang uitbreiden en eventueel stuc- en spuitwerk

Ik zoek een aannemer voor het verwijderen van een stukje muur. Er is al een doorgang van 120 cm, maar die wil ik 200 cm breed hebben. Hiervoor is nog geen constructieberekening gemaakt. Daarnaast zou ik graag willen dat er stuc- en spuitwerk wordt uitgevoerd op de begane grond, maar dat is een bijzaak ten opzichte van de doorgang uitbreiden.

Een woning uitbouwen in de achtertuin

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw dient 585 bij 400 cm groot worden met een gemetselde constructie. Het betreft een hoekwoning. In de uitbouw zie ik graag een lichtstraat en kunststof kozijnen. Verder graag woon-klaar opleveren. In de uitbouw dient de keuken te komen. Daarnaast ook nog draagmuur doorbreken, dient nog een constructieberekening voor gemaakt te worden.

Partners

Partners van Casius