Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening:

Constructieberekening

Ik wil een constructieberekening laten uitvoeren voor een opbouw in Haarlem (houten skelet). Fundering bestaat uit zowel houten palen als beton. Statische berekening fundering in bijlage
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij zijn op zoek naar een aannemer / sloopbedrijf die voor ons een draagmuur kan doorbreken inclusief de afwerking. Constructieberekening is gemaakt, het rapport is bijgesloten.

Constructieberekening t.b.v. muur uitbraak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een constructieberekening. De twee kozijnen in de buitenmuur willen we omzetten tot openslaande deuren, daarnaast willen we de keukenmuur ook eruit laten halen (deze twee muren staan als T-positie op elkaar). Er zijn geen bouwtekeningen bekend bij de gemeenten. Graag hoor ik of het mogelijk is een constructieberekening te maken zonder bouwtekening. Wanneer zou de constructieberekening gemaakt kunnen worden en zit er een meerprijs op het sneller afleveren (2-6 weken)? De verbouwing vind namelijk pas in augustus plaats, maar t.b.v. de offerte voor de uitbraak zou ik de constructie berekening graag eerder ontvangen. Moet de muur op locatie worden bekeken, zo ja zit hier ook een meerprijs aan vast? En is het nodig een constructietekening te laten maken, of behoort dit tot de berekening?

Constructieberekening en tekening carport maken

Ik wil een constructie berekening en tekening laten maken van een carport 3x6 meter.

Geïsoleerde fundering begane grondvloer op zand realiseren

Ik wil graag een geïsoleerde fundering en begane grondvloer op zand laten maken ten behoeve van een nieuw te bouwen houtskeletbouw woning. Graag de kosten voor een constructieberekening apart op de offerte vermelden. De tekeningen in de bijlage zijn goedgekeurd door de welstand, afmetingen voor nu staan daar ook in. De definitieve tekeningen worden aan de hand van deze gemaakt. Er is een geotechnisch grondonderzoek gedaan van de bodem gesteldheid. Fundering op staal zal voldoende zijn. Er moet een vloer met vorstrand komen, maar met goede isolatie. Prefab isolatie voor de fundering is een optie. Ik heb een detailtekening gemaakt, deze kan ik toesturen. Op de website Over Uw Buurt is precies te zien waar er bouwvergunningen zijn verleend enzovoort.

Constructieberekening maken en draagmuur verwijderen

Graag wil ik een doorgang laten maken van keuken naar woonkamer. Ca. 85 cm breed en 220 hoog. Het is voor zover ik weet een draagmuur.

Constructieberekening draagmuur uitvoeren

Ik wil de draagmuur in ons huis afbreken, de muur is ongeveer 3,5 lang. Aangrenzend aan de muur die bij voorkeur verwijderd moet worden zit al een draagbalk van 2 meter (eerder verwijderd in verband met uitbouw). Ik ben benieuwd of die 350 cm ook verwijderd kan worden met behulp van een draagbalk).

Een dakopbouw conform bekeringen realiseren

Aanbouw 2e verdieping inclusief nieuw badkamer, het renoveren van de badkamer op de 1e verdieping en het aanleggen van een terras op de eerste verdieping. Alles conform een bestaande bouwtekening en constructieberekening. De opbouw wordt 460 bij 860 ongeveer.

Draagmuren verwijderen aan de hand van constructieberekening

In de woning wil ik 1 draagmuur gedeeltelijk verwijderen (muur van 2-3 meter) en daarnaast nog een andere draagmuur (kleiner dan 2m) die hierop aansluit. De constructieberekening is gemaakt en de aanvraag voor de omgevingsvergunning staat momenteel uit bij de Gemeente. Het gaat om het uitvoeren van het uitbreken van de muur en eventueel het sloopafval afvoeren.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Graag willen wij op korte termijn een opening realiseren in een draagmuur. Het betreft het slopen en plaatsen van een HE140A balk. De totale opening is 230 cm breed en ongeveer 280 cm hoog. Een constructieberekening is gemaakt en de omgevingsvergunning is verleend. Naast de HE140A balk over 230 cm dient er nog 1 of 2 kleine balkjes gemonteerd te worden waar een rail van een schuifwand bevestigd kan worden. Hiervoor kan een bestaande ijzeren balk gebruikt worden waar deze tegen bevestigd kan worden.

Constructieberekening muur uitbraak

Voor de uitbraak van een muur willen wij een constructieberekening laten maken. Het gaat om een tussenwoning uit 1978. Muur is ongeveer 365 cm lang. Of het een draag muur is weten we niet. Er zit al een deuropening, maar we willen deze muur er in zijn totaliteit uit. Eventuele kosten voor versteviging graag ook in de offerte. Bouwtekening op aanvraag. 1 juli krijgen we de sleutel, rond die tijd dan ook graag beginnen.

Partners

Partners van Casius