Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieve aanpassing berekenen aan een dakspant:

Constructieve aanpassing berekenen aan een dakspant

Op zolder een aanpassing in de constructie van het spant maken. Om het plaatsen van een deuropening te realiseren. Helling vh dak 45. Breedte 430. Hoogte 245. De vloer is al gerenoveerd en bied voldoende draagkracht. Maar wellicht is het niet mogelijk om dit spant anders te construeren? Offerte graag op basis van het aanpassen vh spant, incl vergunning en constructie advies en het plaatsen van een kozijn met deur.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieve aanpassing berekenen aan een dakspant uit heel Nederland:

Grote verbouwing groot herenhuis

Grote verbouwing groot herenhuis (circa 900 m3) inclusief diverse constructieve aanpassingen waaronder aanpassing kapconstructie (alles volgens het aanwezige constructierapport), opnieuw indelen bovenverdieping, woning uitbreiden met aanbouw, niveauverschillen opheffen in de woning (o.a. verlagen keldervloer) en in aangrenzende schuren. Plaatsen van een woonhuislift. Vergroten inpandige garage. Algehele renovatie en aanpassingen aan de eisen van deze tijd. Bouwvergunning is binnen.