Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Haarlem of directe omgeving.

3453 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht van een plat dak berekenen, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken, draagconstructie berekening uitbouw, draagkracht berekenen van plat dak voor ballast zonnepanelen, constructie advies en berekening tbv het realiseren van een dakopbouw, constructieberekening voor muurdoorbraak laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Haarlem:

Constructie berekening voor een aanbouw

Ik wil een constructie berekening laten maken voor een uitbouw van 4m65 bij 3m20 met dakterras. Er zal hiervoor een opening in de draagmuur worden vergroot. Momenteel zit er een openslaande deur. De opening van nu 1.63 m wordt aan beide zijden zo'n 35 cm vergroot. Wie kan dit op korte termijn voor een goede prijs voor ons doen. De aannemer wil graag snel starten met de bouw. Met vriendelijke groet,

Constructieberekening

Ik wil een constructieberekening laten uitvoeren voor een opbouw in Haarlem (houten skelet). Fundering bestaat uit zowel houten palen als beton. Statische berekening fundering in bijlage

Constructieve aanpassing berekenen aan een dakspant

Op zolder een aanpassing in de constructie van het spant maken. Om het plaatsen van een deuropening te realiseren. Helling vh dak 45. Breedte 430. Hoogte 245. De vloer is al gerenoveerd en bied voldoende draagkracht. Maar wellicht is het niet mogelijk om dit spant anders te construeren? Offerte graag op basis van het aanpassen vh spant, incl vergunning en constructie advies en het plaatsen van een kozijn met deur.

Bouwtekeningen met constructieberekening laten maken

Het gat om een dakopbouw liefst zo licht mogelijk houtskelet

Constructie berekening voor een opbouw

Ik wil graag een constructieberekening van een opbouw laten maken. Ik heb de tekeningen en de aanvraag bij de gemeente ingediend maar nu moet er een aanpassing komen op de berekeningen door een erkent iemand. Het gaat om een verdieping op mijn huis. Dit moet allemaal voor de 20e december ingestuurd zijn. De overige bijlagen zijn bij de klant op te vragen.

Muren beoordelen op dragende functie

We zouden graag willen weten of de muur tussen de badkamer en de slaapkamer ernaast een draagmuur is. Zoja, dan zouden we een offerte willen hebben voor het plaatsen van een geschikte balk, zodat de muur zelf kan worden gesloopt. Hetzelfde zou ik willen weten met betrekking tot de muur tussen de badkamer en het dakterras en de muur tussen de slaapkamer (naast de badkamer) en het dakterras. Voor deze twee muren geldt dat we respectievelijk de deur willen vervangen door een raam en de ramen door deuren (hiervoor hoeven we geen offerte).

Constructietekeningen voor doorbraken laten maken

Wij hebben een 8-tal doorbraken te doen in een grote stadsvilla. Ik moet iemand per direct hebben in de week van 20 juni om langs te komen en het te berekenen en uit te tekenen.

Tekenwerk ten behoeve van een rookkanaal

We hebben contact gehad met gemeente omdat we een vergunning nog voor het aanleggen van het rookkanaal. Het gaat om de inbouw van een houtkachel in de keuken. Gevraagde diensten zijn: tekenwerk, vergunning voor een rookkanaal waarbij er nog een tekening nodig is: een tekening van de gewenste situatie (achteraanzicht en zijaanzicht/doorsnede), met daarop aangegeven de afstand van de pijp tot de achtergevel en de maat van de uitmonding boven de goot/dak.

Bouwkundige aankoopkeuring

Het betreft het laten uitvoeren van een bouwkundige aankoopkeuring in verband met de aankoop van een huis in Haarlem.

Ontwerp voor verbouwen van een bedrijfsruimte naar woonruimte

Aanpassen plattegrond tekening van bedrijfsruimte naar woonruimte. Origineel aanwezig in pdf.

Draagkracht plat dak berekenen

Berekenen van de draagkracht van ons plat dak i.v.m. het plaatsen van 6 zonnepanelen à 112 kg. Houten dak, huis uit de jaren '20 of '30. Goed onderhouden. Huis op houten palen, begane grond en eerste verdieping.

AutoCAD tekening

Beste heer/mevrouw, We willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een AutoCAD tekening van ons filiaal in Haarlem. De tekening is bedoeld voor een refit van de winkel. Alvast bedankt.

Nieuwe aanbouw en keuken ontwerpen

Vervangen oude keuken en plaatsen nieuwe aanbouw. Zoek een bouwkundige voor het maken van een bouwtekening en constructieberekening/tekening voor de vergunning.

Badkamer en vide aanleggen

Woon in monument (manege) in Haarlem. Bovenste woonlaag ongeveer 11 meter lang, nok ongeveer 7 meter. Oorspronkelijke spanten te zien, plafond (schuin dak, beiden kanten) oorspronkelijk en oud hout. Muren grijs kalkverf. Leidingen aangelegd. Ik wil soort vide, simpel, bedoeld als slaapplek voor de kleinkinderen. Tevens in die ruimte een kleine douche, toilet, wastafel. Het is geen makkelijke ruimte (er ligt vloerverwaring), wel verrassend. Stijl: industriel, eenvoudig, stoer. Hou van eerlijke materialen. Denk aan cementbeton voor de badkamer.

Situatietekening voor omgevingsvergunning maken

Voor een quickscan bij de gemeente Haarlem heb ik een situatietekening van mijn huis in de huidige staat nodig. Het gaat hierbij om oppervlakte tekeningen van de 3 woonlagen, een zijsituatie- en achtergevelsitutie-tekening. Het kunnen vrij simpele bouwtekeningen zijn, dus geen constructieberekeningen, stopcontacten en ventilatie tekeningen. Wel is het van belang dat b.v. het hek om het dakterras wordt meegenomen. Perceeloppervlakte 75 m2. Totaal vloeroppervlakte 165 m2. Nokhoogte circa 11 meter.

Aanbouw en rechtopbouwen achtergevel

Onze woning in centrum van Haarlem, heeft aan de achterzijde vanaf de eerste etage tot aan de zolder een schuin dak. Ons plan is om de achterzijde begane grond 1,5 m uit te bouwen en vervolgens de achtergevel rechtop trekken. Wij willen graag advies in de mogelijkheden en hebben een bouwkundige tekening nodig tbv de aanvraag van evt vergunning en offerte aannemingsbedrijven.

Tekening voor verbouwing

Wij hebben een huis gekocht van 90 m2. Dit huis moet opnieuw ingedeeld worden en opgetrokken en ook nog opgebouwd worden. Hiervoor willen wij graag een offerte. Alleen de buitenmuren en draagmuren blijven staan. Aan voorzijde gevel recht optrekken en er moet een verdieping op. Pannendak plaatsen. Verder vloer aanleggen, CV aanleggen, complete badkamer en toilet plaatsen. Keuken maken. Trap op een andere plaats aanleggen. Schilderwerk en stuckwerk. Electra door de woning aanleggen. !! Het betreft het maken van tekeningen en berekeningen.

Plaatsen dakkapellen en nok verhogen

Plaatsen van twee dakkapellen, ophogen van de nok en opmetselen van buitenmuur.

Aanbouw/rechttrekken achtergevel

Wij hebben een nieuw huis gekocht, bouwjaar 1987 en oplevering eind augustus. Ht huis heeft een tuin (5 x 5) m. Het dak loopt aan de achterzijde direct schuin omhoog tot aan de nok van de zolderetage. Om meer ruimte te creeren hebben wij de volgende optie's - Uitbouw begane grond ong 1m- 1,5 m (om nog genoeg tuin te behouden) -Vanaf deze uitbouw achtergevel recht optrekken. Optie 2 Uitbouw begane grond ong 1m- 1,5 m (om nog genoeg tuin te behouden) -de achtergevel geheel rechtop trekken, met balkon op 1e etage. Optie 3 Uitbouw begane grond alleen achterpui vervangen, achtergevel recht optrekken. Graag advies en tekeningen.

Bestaande dakkapel verbreden

De bestaande dakkapel aan de achterzijde verbreden. Dit is vergunningsplichtig waardoor ik een bouwtekening nodig heb.

Draagkracht plat dak berekenen

*Berekenen draagkracht plat dak in verband met aanleg dakterras. Vergunning is er al. Het wordt 65m2 ongeveer. Wellicht ook iemand die kan bouwen.

Aanbouw garage-uitbreiding keuken

Wij willen onze bestaande keuken uitbreiden en daaraan vast de garage laten bouwen. Tekeningen maken en berekeningen.

Partners

Partners van Casius