Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Diemen of directe omgeving.

1112 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, constructieberekening t.b.v. muur uitbraak, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening draagmuur uitvoeren, bouwtekening maken uitbouw 1e etage, constructieberekening (en tekening?), constructieberekening voor 6 muurdoorbraken, constructieberekening en tekening carport maken, situatietekening voor omgevingsvergunning maken met spoed, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak, constructie berekening voor een aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Diemen:

Tekening maken voor de bouw van een vide

In een nieuw huis willen wij graag een vide laten maken van ongeveer 4/5 meter bij 1.20 meter. Wij hebben nog geen idee hoe het eruit moet komen te zien en wat de mogelijkheden zijn, kan er iemand komen praten over de mogelijkheden? Er zijn nog geen tekening gemaakt. Ik zou graag met een architect om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Bouwtekening voor klimtoren van hout maken

Ik wil graag een offerte voor een bouwtekening van een klimtoren. Deze tekening is nodig voor constructie berekeningen. De toren wordt van larix balken met een doorsnee van 25 cm. De toren heeft 3 verdiepingen en wordt 12 meter hoog en 4 x 4 meter breed. Vierkant dus. Verdiepingen worden betimmerd. Bijgevoegd een simpel tekeningetje voor het idee.

Verbouwadvies woning

Advies en voorstel herindeling woning van 2 naar 3 kamers in verband met uitbouw en creëren extra kamer. Zie plattegrond buitenkamer.

sportschool inrichten

Wij hebben een ruimte van 1499 m2 gekregen en wij willen onze sportschool erin plaatsen. De ruimte is casco en wij willen er in september 2012 al in. Kunnen jullie ons hierbij helpen? Graag uw reactie.

Bouwtekening voor winkelpui maken

Ik wil een nieuwe winkelpui. Voor de bouwvergunning heeft de gemeente om de volgende tekeningen gevraagd: - Nieuwe plattegrond - Gevel bestaand - Gevel nieuw - Detailtekening Wie kan mij hiermee helpen?