Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bodemonderzoek voor fundering kelder:

Bodemonderzoek voor fundering kelder

Wij gaan onze hoekwoning dit jaar verbouwen, onder onze tuin willen wij een prefabkelder plaatsen. Om te weten te komen welk soort fundering onder of aan die kelder moet komen is er een bodemonderzoek nodig en mogelijk het plaatsen van heipalen. Wat zou het kosten om zo een onderzoek uit te laten voeren en wat zijn de kosten van heipalen als die 3 meter diep moeten? De oppervlakte van de kelderbak zal 18 m2 zijn, wij wonen in Bussum vlak bij de heide. Ik heb me laten vertellen dat dit positief is voor de grond. Ik hoor graag van u.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bodemonderzoek voor fundering kelder uit heel Nederland:

Fundering voor een tuinkamer aanleggen

Wij willen een tuinkamer van aluminium en glas (dak ook van glas) afmeting is 8 bij 3 meter. De kamer wordt voorzien van 6 staanders. Wij wonen in Noord Holland op veengrond en ook nog eens aan het water. De tuinkamer zal aan de waterkant gebouwd moeten gaan worden, dus er zal een fundering moeten komen. Graag wil ik weten wat het ons zal gaan kosten voor het funderen van de tuinkamer. De rest zal in eigen beheer verder gebouwd gaan worden. Hoe diep moeten de palen? Na bodemonderzoek blijkt dat het zand zich pas op 16 meter bevindt.

Fundering voor woning laten maken

Wij gaan een nieuwe woning bouwen en wij zouden hiervoor graag een offerte aanvragen voor de fundering. Ik weet nog niet wat voor fundering er moet komen. Het bodemonderzoek is er al. De vergunning en alles is al binnen.

Fundering voor een tuinhuis realiseren

Het betref het laten realiseren van een fundering voor een tuinhuis met de afmetingen 7 x 5 meter. Een bodemonderzoek is niet uitgevoerd, maar ik verwacht niet dat het nodig is te hoeven heien. Het betreft alleen het laten plaatsen van de fundering.

Voortuin en oprit afgraven

Ik ben op zoek naar iemand die binnenkort op een vrijdag (16/9 of 23/9) een stuk kan afgraven van de voortuin/oprit ten behoeve van het storten van een fundering voor een aanbouw. Er zal ongeveer 1 meter afgegraven moeten worden, gaat waarschijnlijk om 4/5 kub. Kunnen jullie dit doen, is eerst bodemonderzoek nodig, en wat zijn de kosten? Het gat is ongeveer 2.50 bij 2.50 meter. Hoor graag van jullie.

Nieuwe fundering en uitbouw laten realiseren

Ik wil graag een nieuwe fundering + uitbouw naar achterzijde pand zoals opgenomen in de bijlagen / tekeningen. Startdatum werk gewenst rond 1 september / 1 oktober. 2.5 x 6 meter. Gemetselde zijkanten Vergunning, bodemonderzoek, constructieberekening en plattegrond staan in de bijlage.

Fundering maken voor een tuinkantoor

Voor ons te bouwen tuinkantoor willen we een fundering. Afmeting tuinkantoor 5.50 breed x 2.50 diep. Stalen schroefpalen hebben de voorkeur, gezien het lage gewicht denken we zelf aan 4 te boren palen waarop een stalen frame komt. Mogelijk is er een bodemonderzoek nodig. Het zou prettig zijn als u daar ervaring mee heeft. De werkplek is niet vrij toegankelijk, alleen door het huis te bereiken.

Straatwerk hand en spandiensten

Voor een project in Amsterdam ben ik op zoek naar een stratemaker grondwerker die hand-en spandiensten kan verlenen bij bodemonderzoek. De duur van het werk is 3-5 dagen, werkzaamheden bestaan uit: Plaatselijk klinkerverharding en funderingsmateriaal verwijderen, na afronding van de werkzaamheden fundering terugplaatsen, oude bestrating herstraten en afwerken. Graag verneem ik van u een dagtarief en evt overige kosten.

Aanleggen van een fundering

ZIE COMMENT Aanleggen fundering 720m2; 36x20m. Er hoeft niet geheid te worden, het is zandgrond, er is bodemonderzoek gedaan. Er wordt een indoor speeltuin op Terschelling gerealiseerd van 36 bij 20 meter, ik heb een schets ontwerp van het gebouw en al een offerte van het grondwerk. ik heb ook al een berekening van een constructeur voor de fundering.