Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor dakterras tekeningen laten maken:

Dakterras tekeningen laten maken

Ik wil graag een tekening laten maken voor een dakterras om deze te kunnen gebruiken voor de aanvraag van een bouwvergunning bij de gemeente. Inclusief: een aanzicht van de voorgevels, zijgevels en achtergevels, schaal 1:100. De tekeningen mogen geen impressietekeningen zijn. Plattegronden van de bestaande en de nieuwe situatie, schaal 1:100. Relevante hoogte- en dwarsdoorsneden, schaal 1:100. Details van beeldbepalende bouwdelen, schaal 1:5.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras tekeningen laten maken uit heel Nederland:

Dakopbouw met dakterras maken

Den Haag, 08 februari 2018. Geachte heer /mevrouw, Zojuist (dinsdag 06 februari) heb ik uw site bezocht en mijn contactgegevens en verzoek om een gesprek en dakopbouwofferte aangevraagd. Bijgevoegd de door de gemeente Den haag goedgekeurde bouw-tekeningen et cetera t.b.v. aanvraag van een offerte voor een dakopbouw+terras: adres: Goudsbloemlaan 2 te Den haag. Voor meer informatie, graag voor 09 februari omdat wij van 09 februari tot 24 februari in regio’s in het buitenland zijn waar niet altijd telefoon en/of mailverkeer mogelijk is. Familie

Dakterras aanleggen op bovenwoning

Op onze bovenwoning in Rotterdam willen wij graag een dakterras laten aanleggen van ongeveer 30 m2 met een vaste trapaansluiting (van binnenuit) en een entree huisje.Onze architect heeft hiervoor al tekeningen met een materiaalbeschrijving gemaakt (een gedetailleerder concept dan nu is toegevoegd, is beschikbaar per e-mail). We willen het dakterras graag voor de zomer af hebben. We willen graag composiet als terras bedeking en geïntergeerde plantenbakken. Indien financieel haalbaar, dan graag het hele terras op maat gemaakt.

Zelfbouwproject op een kavel

Zo'n maand geleden heb ik een optie genomen op een kavel. Inmiddels heb ik een schets van een huis dat ik graag zou willen laten bouwen. Het gaat puur om de casco bouw: fundering, grondwerk, buitenmuren/metselwerk, betonwerk en de systeemvloeren. Het gaat om begane grond plus twee verdiepingen en over het gehele dak een dakterras. De buitenmuren moeten 6 meter bij 12 meter lang zijn. In verband met het dakterras moeten de gevels in de hoogte 1 meter hoger doorgemetseld worden en een extra trapopgang naar het dakterras moet aanwezig zijn. Kunt u mij informatie en een offerte met prijsspecificatie bieden? Tekeningen en vergunning verzorgen is een optie. (Misschien wil de buurman meedoen).

Dakopbouw op een dakterras bouwen

We willen een dakopbouw op het dakterras van 5 x 3 meter. Er zijn er al veel in de buurt met zo'n dakopbouw, wij wonen in een hoekhuis, dus is net iets andere situatie. Aan een zijkant staat er een laag muurtje, dan over de breedte is er een laag muurtje. De buurman heeft zijn dakterras al dicht, dus daar staat al een hoge muur aan die zijde. Graag offerte voor casco afwerking. Kozijnen/ramen over de hele breedte, liefst 4 ramen. (Kunststof). Tekeningen en vergunning zal geen probleem zijn en zorgt de klant zelf voor.

Bouwtekeningen maken voor dakopbouw

Dakopbouw op platdak, 50 m2 woon, 30 m3 dakterras. Tekeningen, materiaal keuze bepaling, constructie, begeleiding beginselplan aanvraag, tekeningen aannemer en eventuele aanpassingen uit beginselplan/vergunningaanvraag.

Verdieping laten bouwen op een plat dak

Ik wil graag een verdieping laten plaatsen op plat dak. Totale oppervlakte is 9 x 5 meter, waarvan 6 x 5 meter, bouw en 3 x 5 meter dakterras. Uitvoering in steen met waarschijnlijk kunststof kozijnen. Compleet afgewerkt. Er zijn nog geen tekeningen en vergunning, door vakman te regelen.

Draagkracht berekenen van bestaand dakterras

Ik zou graag willen weten of/wat ik nog moet aanpassen voor het plaatsen van een jacuzzi op mijn dakterras. Ik wil graag een 2 pers. Jacuzzi 213x100 ( gewicht leeg 150 kg, 450 liter water en 2 pers. A 100 kg totaal gewicht 800 kg) op het terras neerzetten, maar weet niet of dit gaat. Ik zou graag iemand laten kijken naar de draagkracht en tekeningen e.d. Het is op een is appartement, 5e etage, bouw 2000.

Uitbouw achter de woning laten realiseren

Achter ons huis willen wij een uitbouw van 4 bij 9 meter. 1 bouwlaag, maar op het dak wel een dakterras. In de uitbouw willen we de keuken plaatsen dus we willen er wel de aansluitingen van water, riool en elektra. De uitbouw moet op een palen fundering (het huis staat op 9 meter). Aan de uitbouw willen we een extra fundering voor het terras met overkapping (4,5 x 7 meter) de overkapping hebben we al en hoeft niet gemonteerd worden. De gevel willen we met baksteen en vooral veel glas. De schuifpui en 2 huidige ramen willen we hergebruiken. We hebben een documentje gemaakt met tekeningen foto's en tekst, die kunnen we mailen.

Dakopbouw met dakterras bouwen

Wij willen op ons platte dak een extra verdieping bouwen. Dit is ongeveer 25-30 m2 en overige met een dakterras worden. De ruimte zal slaapkamer worden en er dient een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel geplaatst te worden. In de voorgevel komen 2 kozijnen en in de achtergevel een schuifpui naar het dakterras toe. De wanden en plafonds dienen te worden gestuukt. De vakman dient ook de vergunning aan te vragen. Wij hebben al tekeningen / ideeën zoals we het willen hebben.

Constructieberekening laten maken

Het betreft een penthouse op de bovenste verdieping van het pand met een plat dak. Het pand is in 2001 gebouwd en opgeleverd en heeft een betonnen fundering met een staalconstructie. 2 vragen: I.v.m. geluidsisolatie en vloerverwarming willen we een zwevende zand-cement dekvloer aanbrengen met vloerverwarming. Verwachte dikte is circa 6 cm. Graag willen we laten doorrekenen in hoeverre de constructie dit extra gewicht zonder problemen kan dragen in de huidige situatie. Boven de woning is over de gehele woning een groot dakterras. In de toekomst willen we mogelijk een dakopbouw plaatsen In hoeverre is dit constructie technisch mogelijk en zijn hier ook wellicht gewichtsrestricties? Alle berekeningen en tekeningen vanuit het Gemeentearchief zijn beschikbaar. Per medio augustus krijgen we de sleutel.