Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor dakterras tekeningen laten maken:

Dakterras tekeningen laten maken

Ik wil graag een tekening laten maken voor een dakterras om deze te kunnen gebruiken voor de aanvraag van een bouwvergunning bij de gemeente. Inclusief: een aanzicht van de voorgevels, zijgevels en achtergevels, schaal 1:100. De tekeningen mogen geen impressietekeningen zijn. Plattegronden van de bestaande en de nieuwe situatie, schaal 1:100. Relevante hoogte- en dwarsdoorsneden, schaal 1:100. Details van beeldbepalende bouwdelen, schaal 1:5.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras tekeningen laten maken uit heel Nederland:

Dakopbouw op een dakterras bouwen

We willen een dakopbouw op het dakterras van 5 x 3 meter. Er zijn er al veel in de buurt met zo'n dakopbouw, wij wonen in een hoekhuis, dus is net iets andere situatie. Aan een zijkant staat er een laag muurtje, dan over de breedte is er een laag muurtje. De buurman heeft zijn dakterras al dicht, dus daar staat al een hoge muur aan die zijde. Graag offerte voor casco afwerking. Kozijnen/ramen over de hele breedte, liefst 4 ramen. (Kunststof). Tekeningen en vergunning zal geen probleem zijn en zorgt de klant zelf voor.

Bouwtekeningen maken voor dakopbouw

Dakopbouw op platdak, 50 m2 woon, 30 m3 dakterras. Tekeningen, materiaal keuze bepaling, constructie, begeleiding beginselplan aanvraag, tekeningen aannemer en eventuele aanpassingen uit beginselplan/vergunningaanvraag.

Verdieping laten bouwen op een plat dak

Ik wil graag een verdieping laten plaatsen op plat dak. Totale oppervlakte is 9 x 5 meter, waarvan 6 x 5 meter, bouw en 3 x 5 meter dakterras. Uitvoering in steen met waarschijnlijk kunststof kozijnen. Compleet afgewerkt. Er zijn nog geen tekeningen en vergunning, door vakman te regelen.

Draagkracht berekenen van bestaand dakterras

Ik zou graag willen weten of/wat ik nog moet aanpassen voor het plaatsen van een jacuzzi op mijn dakterras. Ik wil graag een 2 pers. Jacuzzi 213x100 ( gewicht leeg 150 kg, 450 liter water en 2 pers. A 100 kg totaal gewicht 800 kg) op het terras neerzetten, maar weet niet of dit gaat. Ik zou graag iemand laten kijken naar de draagkracht en tekeningen e.d. Het is op een is appartement, 5e etage, bouw 2000.

Uitbouw achter de woning laten realiseren

Achter ons huis willen wij een uitbouw van 4 bij 9 meter. 1 bouwlaag, maar op het dak wel een dakterras. In de uitbouw willen we de keuken plaatsen dus we willen er wel de aansluitingen van water, riool en elektra. De uitbouw moet op een palen fundering (het huis staat op 9 meter). Aan de uitbouw willen we een extra fundering voor het terras met overkapping (4,5 x 7 meter) de overkapping hebben we al en hoeft niet gemonteerd worden. De gevel willen we met baksteen en vooral veel glas. De schuifpui en 2 huidige ramen willen we hergebruiken. We hebben een documentje gemaakt met tekeningen foto's en tekst, die kunnen we mailen.

Dakopbouw met dakterras bouwen

Wij willen op ons platte dak een extra verdieping bouwen. Dit is ongeveer 25-30 m2 en overige met een dakterras worden. De ruimte zal slaapkamer worden en er dient een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel geplaatst te worden. In de voorgevel komen 2 kozijnen en in de achtergevel een schuifpui naar het dakterras toe. De wanden en plafonds dienen te worden gestuukt. De vakman dient ook de vergunning aan te vragen. Wij hebben al tekeningen / ideeën zoals we het willen hebben.

Constructieberekening laten maken

Het betreft een penthouse op de bovenste verdieping van het pand met een plat dak. Het pand is in 2001 gebouwd en opgeleverd en heeft een betonnen fundering met een staalconstructie. 2 vragen: I.v.m. geluidsisolatie en vloerverwarming willen we een zwevende zand-cement dekvloer aanbrengen met vloerverwarming. Verwachte dikte is circa 6 cm. Graag willen we laten doorrekenen in hoeverre de constructie dit extra gewicht zonder problemen kan dragen in de huidige situatie. Boven de woning is over de gehele woning een groot dakterras. In de toekomst willen we mogelijk een dakopbouw plaatsen In hoeverre is dit constructie technisch mogelijk en zijn hier ook wellicht gewichtsrestricties? Alle berekeningen en tekeningen vanuit het Gemeentearchief zijn beschikbaar. Per medio augustus krijgen we de sleutel.

Dakopbouw maken op basis van tekeningen

We willen een dakopbouw van 3 bij 4 meter. De woning heeft een plat dak met 2 woonlagen en er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden door het betonnen dak. De opbouw zal een slaapkamer gaan worden en separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het doortrekken van de elektra en het afwerken van de ruimte. Er zal wel een deur geplaatst moeten worden om het dakterras op te kunnen. Er moet nog een vergunning aangevraagd worden, we hebben al wel van de gemeente op de mail dat deze toegekend gaat worden. Ook hebben we allemaal bouwtekeningen op USB, ook van de opbouw, dit was tzt een optie bij de bouw van het huis.

Kelder, aanbouw en dakkapel maken

Wij hebben de volgende wensen voor een woning die wij gaan aankopen: - dakkapel circa 350 cm achterzijde, 2e etage. - raam zijgevel woonkamer uitbreken tot deur/ doorgaan naar: - onderheide? aanbouw van circa 22 m2; gezien beloop perceel zou deze denk ik schuin toe richting voorzijde moeten lopen. - onderheide? prefab kelder van circa 6 x 3 x 2,5 meter onder de aanbouw - in de aanbouw en kelder: verlichting - in de aanbouw: schuifpui naar achter erfzijde, (vloer?) verwarming en een tweetal stopcontacten. - toegang tot kelder middels een trap. Optie: lichtkoepel of koekoek? Eventueel interessante extra optie: dakterras; dan uitbraak deur vanuit zijgevel van de eerste etage. De aanbouw moet ook geschikt zijn voor een opbouw in een later stadium. Er zijn wat tekeningen van de vorige bewoner die ik wil gebruiken. De woning is van 1999.

Vergroten van een appartement door uitbouw op dakterras

Wij willen ons appartement op de 4e verdieping gaan vergroten door uit te bouwen op het bestaande dakterras van ongeveer 5 x 9,5 meter. We willen daarop een stuk uitbouw van 440 x 360 cm en aansluitend een stuk uitbouw van 140 x 420 cm laten maken. Er blijft nog een stukje dakterras gehandhaafd. Er zijn inmiddels tekeningen en constructieberekeningen gemaakt door een architect en de bouwaanvraag wordt op 13 april behandeld. Naar verwachting kan met deze klus in mei of juni worden gestart. Ik maak graag een afspraak met aannemers om de klus te bespreken en ontvang daarna uw offerte.