Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening voor vergunningaanvraag bij gemeente koggenland:

Bouwtekening voor vergunningaanvraag bij gemeente Koggenland

Ik heb een bouwtekening nodig die voldoet aan de gemeente eisen voor het plaatsten van een Blokhut. Ik heb een vergunning nodig voor dit project. Aanzichten, doorsnede, fundering. De tekeningen van de leverancier van de blokhut (die niet voldoen), zijn aanwezig; ook foto's van een vergelijkbaar project. De maat van het gebouw is 5 x 7 meter: een afgesloten gedeelte van 5 x 5 meter met een terras van 5 x 2 meter. Het materiaal is 7 cm dik blokhutprofiel, dak met dakshingles, fundering op hardhouten palen met houten vloer.
Onze klant uit Berkhout (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening voor vergunningaanvraag bij gemeente koggenland uit heel Nederland:

Bouwtekening maken voor een tuinmuur

De tuin grenst aan een smal openbaar steegje. De tuinmuur is dus geen erfafscheiding met de buren, maar bedoeld als afscheiding tegen een weg (looppad). De bouwtekening komt er zo uit te zien dat er een enkele tuinpoort loopt tussen de 2 tuinmuren (ingang naar de tuin). Links en rechts van de poort moet dan een halfsteens muur gemetseld worden. Met een hoogte van 1,40 meter en een lengte van ongeveer 2 meter. Voor boven deze muurtjes hoop ik nog een oplossing te vinden voor het hekwerk. Voor een vergunningaanvraag zoek ik dus een bouwtekening.

Bouwtekening maken voor vergunningaanvraag

Voor een vergunningaanvraag hebben wij een bouwkundige tekening nodig voor onze voiliéres. Het betreft voiliéres gemaakt van hekwerk, wat normaal gebruikt wordt als omheining.

Opbouw laten opbouwen

Wij willen mogelijk een opbouw met een afmeting van 6 bij 5 meter. De woning heeft nu een pannendak. Er moet een volledige verdieping op komen. Plat dak of ook weer met pannen (dubbele nokverhoging). Trap plaatsen en elektra en verwarming doortrekken. Eventueel ook water en afvoer. Er is een bouwtekening van de woning. Er is in het verleden een tekening voor de opbouw gemaakt, die moet ik opzoeken. Kunt u ook helpen met de vergunningaanvraag? Graag een indicatie van de kosten. Bij de bank loopt een aanvraag hiervoor.

Bouwtekening maken voor een vergunningaanvraag

Wij willen onze vrijstaande woonboerderij met een uitbouw van ongeveer 85 m² gaan vergroten. E.e.a. is al goedgekeurd in het vooroverleg bij de gemeente. We willen nu graag op korte termijn een bouwtekening laten maken voor het indienen van een vergunningaanvraag. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Meerpalen plaatsen in de ringvaart

Het betreft plaatsing van 5 meerpalen in de ringvaart. Geen idee hoe lang de palen moeten zijn. U bent bekend met de aanvraag van de omgevingsvergunning bij de gemeente Haarlemmermeer en in staat een bouwtekening te maken. Graag een offerte met gespecificeerde bedragen voor 1. Plaatsing 2. Vergunningaanvraag 3. Bouwtekening.

Vergunningaanvraag en tekening voor dakterras

Ik wil graag een vergunning voor een dakterras aanvragen. Mijn beide buren hebben al een dakterras van 35 tot 40 m². Ben op zoek naar iemand die de bouwtekening en vergunning wil verzorgen. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave van de kosten.

Bouwtekening voor dakopbouw aanpassen

Wij hebben een hoekwoning gekocht waar wij een dakopbouw op willen laten maken. Wij hebben een bouwtekening van de bewoners van de andere hoekwoning in het rijtje ontvangen. Wij willen die bouwtekening graag laten spiegelen, zodat we die voor onze vergunningaanvraag kunnen gaan gebruiken.

Bouwtekening en technische doorrekening maken voor een opbouw

Het betreft de aanleg van een uitbouw op de 6e woonlaag te Amsterdam, ter vervanging van het bestaande dakterras. Het bestaande dakterras is op het dak van de 5e woonlaag aangelegd, en kan bereikt worden via het appartement op de 6e woonlaag. Een nieuw dakterras moet aangelegd worden op het hoofddak van het gebouw, dus het dak van de 6e woonlaag. Zie verder ook de bijlage. Tbv de vergunningaanvraag moeten bouwtekeningen gemaakt worden. Er zijn bouwtekeningen aanwezig van de sloop/nieuwbouw van de buurpanden, die ook gedeeltelijk betrekking had op dit gebouw. Deze kunnen waarschijnlijk als uitgangspunt dienen voor de nieuwe bouwtekeningen. De bouwtechnische doorrekening is onderdeel van deze opdracht. Voor verdere specifieke punten zie de bijlage.

Bouwtekening maken voor een nieuw dak

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het plaatsen van een ander dak op een bestaand dijkhuis. Huis en aangrenzende schuur dienen onder 1 dak te komen. Daarnaast dient van de 2 puntdaken van het woonhuis 1 dak gemaakt te worden. Het dak van het beneden aangrenzende souterrain behoudt de huidige vorm maar dient onder hetzelfde soort dakpannen te komen vallen. In verband met vergunningaanvraag bij gemeente hebben we bouwtekening nodig, inclusief berekening volume van het huis. Verder uiteraard nog advies of dit technisch gezien mogelijk is. Daarnaast wil ik een 3D tekening laten maken van ons huis met schuur met andere dakpannen, ander dak, andere dakgoot en nieuwe raampartijen. Het gaat om woonhuis, souterrain, schuur om daarmee te kunnen bekijken of onze plannen er mooi uit zien en te realiseren zijn.

Aanbouw met verdieping bouwen

Ik wil graag mijn woonkamer met ongeveer 3 meter laten uitbouwen en eventueel boven de uitbouw gedeelte een kamer realiseren. Over de hele breedte van het huis, dat is 5 meter. Geen idee of er fundering is, moet nagekeken worden op de bouwtekening van het huis, zou ik kunnen mailen aan u. Heb gehoord dat er voorbereidingen voor uitbouwen gedaan zijn tijdens de bouw. Buitenwanden met gemetselde muren, gelijk met de huidige steen. Vergunningaanvraag is nog niet verstuurd, denk wel dat die nodig is vanwege de verdieping, daar is nog een tekening voor nodig. Afwerking binnen met stucwerk. Als er een tweede verdieping komt, moet dat één ruimte zijn met goede geluidsisolatie.