Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras:

Bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras

Ik wil een soort balkon laten bouwen. Mijn huis had vroeger een inpandig balkon en dat is destijds dichtgezet en bij de woning getrokken. Ik wil de oude situatie weer terug maar verder naar binnen en verder naar buiten zodat het een soort terras wordt wat half inpandig en half uitpandig komt te liggen. Op de bijgevoegde foto is de situatie te zien bij de buren maar daar is het dak ooit versterkt met draagbalken eronder. Mijn benedenburen willen niet dat ik hun dak raak/gebruik als ondersteuning. Het uitpandige terrasgedeelte moet dus volledig komen te "zweven". Hiervoor wil ik een bouwkundige tekening/ontwerp van een soort draag/balken-constructie vanuit de woning zodat de aannemer kan zien hoe hij dit kan realiseren zonder het platte dak te gebruiken als ondersteuning. Graag ook de vergunning regelen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras uit heel Nederland:

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de hand van constructie tekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de constructie tekening een aanbouw kan realiseren. Dit moet achter een vrijstaande woning gebeuren. In de uitbouw komt een bad- en slaapkamer. Graag gemetselde bouw afwerken met houten potdeksels (moet in verband met omgevingsvergunning). Daarnaast graag kunststof kozijnen en casco opleveren. De aanbouw wordt 18 m2 in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Terras bouw op garage

Wij bouwen een nieuwe garage van +/- 15m2. Bovenop moet een dakterras komen. Constructie garage en gevel bestaat volledig uit hout en wij hebben hiervoor al een vakman die dit voor ons gaat bouwen. We zoeken enkel nog een vakman voor het dichtmaken van het dak van de garage / vloer van het dakterras. Als vloerbekleding willen wij waarschijnlijk gebruik maken van composiet hout. Bij een reactie sturen wij u ook gelijk de tekeningen van de garage op zodat u een goed oplossing kunt bedenken voor de terras. Kunt u ons hiermee helpen

Opbouw realiseren

Wij willen een opbouw laten realiseren. Doordat onze nok verhoogd moet worden en er in onze gemeente een bepaalde welstandsnota is zijn wij gebonden aan bepaalde voorschriften. Wij hebben een vergunning voor een zogenaamde over de nok bouw (zie bijgevoegd bestand). Verder wil ik dat de opbouw een houten constructie heeft, en casco opgeleverd word.

Kelder plus uitbouw zijkant hoekhuis

Ik wil graag een reële inschatting voor het onderklederen van de Huidige woonkamer 8 x 4, plus aanbouw zijkant 6 x 2 incl. kelder en kelder trap. Lekdicht, geïsoleerd, trap, kale bouw (afwerking en installatie kan ik zelf) Wil weten wat de globale kosten zijn incl. aanvraag vergunning en constructie berekeningen. Het betreft een hoekhuis op zo’n beetje het hoogste punt van het Gooi, droog, zandgrond.

Enkele nokverhoging, plaatsen dakkapel en dak laten vernieuwen

Wij willen aan de achterzijde een enkele nokverhoging van muur tot muur: breedte 6 meter x hoogte 1,5 meter. Dit betekent dat de beide kanten van de verhoging in de schoorsteen loopt. Ik hoop dat hier een oplossing voor bedacht kan worden. Zie foto achterzijde huis. Aan de voorzijde willen we een dakkapel van breedte 3 m en hoogte 1,5 m. De vergunningaanvraag willen we graag laten uitbesteden. We willen een casco oplevering, maar wel aan de binnenzijde afgetimmerd met gipsplaten. Stucwerk zou misschien ook kunnen, maar dan later. Dit laat ik nog even open. Leidingen en elektra is niet nodig. Graag een prefab constructie van kunststof. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Het dakbeschot is ook vrij oud en de latten, dit wil ik ook vervangen, samen met de dakpannen. Verder moet er goed geïsoleerd worden. Ik heb voor dit jaar een bouw depot, dus graag oor het einde van het jaar wil ik het gerealiseerd hebben.

Tuinhuis bouwen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van de bouw van een tuinhuisje. Het gaat om een geïsoleerd tuinhuisje van 4 x 5 m. Er ligt al een plaatfundering met de juiste afmetingen die hergebruikt kan worden. De bouwtekeningen en aanzichten zijn te vinden in de bijlage. Ik ben op zoek naar een kleine lokale aannemer die dit in oktober kan bouwen. De houten constructie bestaat uit Vuren frame met steenwol isolatie. Binnenafwerking met PE-folie en gipskartonplaat, buitenafwerking met waterkerende dampopen folie en gevelbekleding. 2 Gevels bekleed met Red Cedar met noesten of Douglas en 2 gevels bekleed met golfplaten. Epdm dakbedekking, 2 ramen en schuifdeuren aan de voorzijde. Alle aansluitingen (elektra, water en gas) zijn al aanwezig. Bouwen jullie vaker tuinhuisjes en zijn jullie geïnteresseerd in de opdracht? Kunt u dan op basis van de bouwtekeningen en bijgevoegde informatie een prijsindicatie van de bouwkosten geven? Als u meer informatie nodig heeft hoor ik het graag. Hopelijk bent u geïnteresseerd in de opdracht en kunt u een scherpe aanbieding maken. Ik hoor graag van u.

Constructie berekening voor een aanbouw

Ik wil een constructie berekening laten maken voor een uitbouw van 4m65 bij 3m20 met dakterras. Er zal hiervoor een opening in de draagmuur worden vergroot. Momenteel zit er een openslaande deur. De opening van nu 1.63 m wordt aan beide zijden zo'n 35 cm vergroot. Wie kan dit op korte termijn voor een goede prijs voor ons doen. De aannemer wil graag snel starten met de bouw. Met vriendelijke groet,

Dakterras maken

Ik wil een dakterras op de uitbouw van de onderburen. Ik weet niet zeker of deze voldoende draagkracht heeft. Tijdens de bouw hebben ze bij mijn buren extra balken aangebracht en bij mij niet. Kan daar alsnog een bepaalde constructie voor worden gemaakt?

Een serre aanbouwen

Wij zoeken een vakkundig bouwbedrijf voor de realisatie van een houten serre aan ons woonhuis. Graag vernemen wij van u of u interesse hebt om onderstaand beschreven en geïllustreerd project met ons te verwezenlijken. Indien u belangstelling hebt, gelieve ons een offerte en indicatie planning/bouwtijd toe te laten komen. Ik heb geprobeerd e.e.a. zo duidelijk mogelijk te omschrijven, mocht er nog aanvullende informatie nodig zijn t.b.v. de prijsstelling, dan vernemen wij dat graag van u. Bijlagen : -Gevelaanzichten, plattegrond, situatietekening, doorsneden, fundering bestaand woonhuis + nieuw te bouwen serre -gewenste dakconstructie (aparte e-mail) -huidige gevel (aparte e-mail) Omschrijving van de werkzaamheden: Veranda/Serre 7,83 x 3,57 meter (ca 28 m2), gemeten van buitenkant staander tot buiten staander 7,69 x 3,50 meter (ca 27 m2), gemeten van buitenkant kozijn tot buitenkant kozijn (De staanders steken 70mm uit) Gemonteerd aan zijgevel vrijstaand woonhuis, goed bereikbaar vanaf openbare weg VERGUNNING & TEKENWERK Verzorging omgevingsvergunningsaanvraag inclusief alle gewenste Bouw- & constructietekeningen/-berekeningen Er is reeds positief advies afgegeven op een ingediende conceptaanvraag, dit betekent dat de gemeente op hoofdlijnen akkoord is. GRONDWERKEN Afgraven t.b.v. fundering Afvoeren overtollige grond Rijplaten/graafmachine/kraan Egaliseren na gereedkomen BETONWERK Strokenfundering (zandgrond, heipalen niet noodzakelijk, sonderingen zijn aanwezig) Bekisting, wapening, isolatie etc. Betonvloer 200mm, wapening, folie, isolatie etc. Verpompen beton Schoon zand CONSTRUCTIE VAN MERANTI PALEN EN LIGGERS 5x Meranti palen 184 x 184 mm gegrond antraciet Meranti liggers Doorloophoogte / hoogte kozijnen 2,40 meter DAKWERK Dakconstructie conform bijlage Afdakconstructie van

Serre uitbouw achterzijde woning

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een serre uitbouw bij ons nog nieuw te bouwen woning. Wij zouden onze nieuwbouw woning direct vanaf de bouw over de hele breedte met twee meter willen verlengen. Het betreft een tussenwoning de breedte van de woning aan de binnenkant is 540 cm en gemeten vanaf de buitenkant 570 cm. We zouden dan het dak en de achterwand van constructie glas en aluminium willen en en met aluminium harmonica deuren (glazen vouwwand) alles voorzien van isolatieglas. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd indien er meer vragen zijn hoor ik dat graag.