Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras:

Constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras

Ik wil een dakterras op de uitbouw van de onderburen. Ik heb bouwtekeningen van de uitbouw van de onderburen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras uit heel Nederland:

De fundering/vloer voor een grote berging realiseren

Wij willen een berging realiseren van 85 vierkante meter. Constructie tekeningen zijn opgeleverd. Kan op zand worden gestort. Dubbel net vloerdikte 15 cm. Inclusief vlinderen en folie en isolatie. Ga er vanuit dat de werkzaamheden inclusief uitzetten zijn. De omgevingsvergunning zit in de laatste fase. Graag een opgave incl. BTW

Overkapping als balkon

Ik wil graag een overkapping laten bouwen aan de achterkant van het huis. Beide buren hebben deze overkapping al. Betreft overkapping als draag voor een balkon functie. Op de eerste etage zou het balkon dan komen. De breedte van de constructie wordt 4,26 m en 2,5 m uitval. Het gaat om een stalen balkon. Onderin graag met stenen afgewerkt zodat de stalen balken niet te zien. Bijgevoegd tekeningen van de gewenste constructie. Via de garage is de achterkant van het huis te bereiken.

Casco opbouw

Casco opbouw op platdak, indien mogelijk prefab. Vergunning al verleent aan hoekwoning. Bestaande constructie het liefst alleen aanpassen door trapopening te creëeren. Zie tekening bijgevoegd. Er zijn nog meer tekeningen en foto's bestaande situatie.

Uitbouw achterzijde garage

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht wat begin 2021 opgeleverd gaat worden. Helaas waren wij te laat met het doorgeven van de optie tot het uitbouwen van de garage en het deels betrekken van de garage bij de woning. Gelukkig hebben ze nog wel een extra funderingspaal de grond in geslagen waardoor er niet meer geheid hoeft te worden. Ik heb twee tekeningen bijgevoegd, 1 van de huidige situatie (bij oplevering) en 1 met onze wensen. - Huidige constructie wijzigen t.b.v. uitbouw achter de garage, o.a. muur doorbreken achter de garage, oplossing draagmuur richting woonkamer door middel van een balk. - Kleiner maken van garage, plaatsen muur naar woonkamer en deze muur isoleren. - Uitbouw achter de garage is 2,40mx 3,00m. Woonoppervlakte dat bij de woonkamer wordt betrokken is 4,40m (er wordt dus 2 meter van de garage weggehaald) - Mogelijkheid om vloerverwarming en vloerverkoeling dmv warmtepomp door te leggen in de uitbouw (EPC 0 woning), - Plafond spachtelputz stucen in uitbouw, laten aansluiten met huidige woonkamer aftimmeren van de draagbalk in plafond. - Aanbrengen 2x2 elektrapunten. - Toevoegen kantel/kiepraam in buitenmuur. HR+++ - Toevoegen deur richting tuin. HR+++ - Toevoegen 1 lichtpunt. - Verplaatsen achterzijde garagedeur naar zijkant van de garage. En uiteraard moet alles m.b.t. de woonkamer geïsoleerd worden.

Dakkapel voorzijde realiseren

Ik wil graag een dakkapel aan de voorzijde realiseren. Aan de achterzijde heb ik er al een met een binnenmaat van 3 meter. Aan de voorzijde wil ik dezelfde afmeting. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Kunnen de kosten voor het laten aanvragen van de vergunning apart op de offerte worden aangegeven? Net als graag een aparte post voor de afvoerkosten. Tekeningen heb ik opgevraagd. Ik wil kunststof kozijnen met twee kantel-kiepramen. In het midden ongeveer moet een paneel komen. Buitenafwerking trespa gebroken wit. De constructie maakt mij niet heel veel uit, ik wil het liefst goedkoop, dus ik denk aan prefab. Maar is trespa afwerking daarbij mogelijk? Zie foto waar wij op de plek van het dakraam de dakkapel willen hebben. constructie: maakt niet uit. prefab. advies vakman.

Opbouw woning + eventueel dakterras

Graag laat ik eerst een opbouw realiseren, casco (water en wind dicht). Wel inclusief dak verwijdering en trapplaatsing. Dan wil ik kijken voor eventueel een offerte voor de binnen afwerking. Het is een oud gebouw uit ongeveer 1912, dus de constructie moet ligt zijn, metselwerk lukt dus niet. Het liefste wil ik een rechte muur aan de voorkant. Graag een optie dat zo min mogelijk ingrijpend is qua tijd. Er wordt een 3de etage op gebouwd worden met een zo groot mogelijk oppervlak. Ik heb een tekening laten maken, ik stuur de link mee, zodat u het ontwerp met de afmetingen kunt bekijken. De afwerking van buiten hoeft niet het goedkoopste te zijn, maar ook niet mooiste. Doel is namelijk om slaapkamers te creëren en een badkamer voor als er een kindje bij komt. Ik ben van plan dit in de loop van 2 jaar dit op te pakken. Er wordt sowieso een nieuwe hypotheek aanvraag gedaan. Als ik het goed heb begrepen, mag er gebouwd worden. Het staat in het gemeentelijke kadaster dat er een verdieping op mag. Er moeten nog constructie tekeningen gemaakt worden en op maat gemaakte tekeningen, dit wil ik graag in de offerte laten meenemen. Er zijn een paar schoorsteenpijpen die weggehaald kunnen worden, de onderliggende vve leden maken daar geen gebruik van, dit is een helft, de andere helft moet ik nog kijken of zij er nog gebruik van maken. Graag alle onderdelen specificeren op de offerte inclusief prijs. Kan riolering, elektra en dergelijke apart benoemd worden op de offerte? En een offerte los van alleen de casco opbouw (inclusief ruiten en erker aan de voorkant). https://floorplanner.com/projects/75850416/editor?token=eyJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJhY3Rpb24iOiJtYW5hZ2UiLCJtb2RlbCI6IlByb2plY3QiLCJpZCI6NzU4NTA0MTYsImlhdCI6MTU4NzQ2MTY3NywiZXhwIjoxNTg4NjcxMjc3fQ.8cilY5MnEG6K6E4Djn4Wcjp18QXYiwC_ZiqPVK6v5Xo

Keuken uitbouw en keuken ruimte keukenklaar maken

Wij willen onze huidige keuken vergroten. De totale afmeting is 3,5 x 5 en de uitbouw wordt 5 m2. Het gaat om: -Huidige keuken slopen en afvoeren -Muur slopen van huidige keuken en de bijkeuken -Huidige keuken gedeelte wordt een verlenging van de woonkamer -Bijkeuken muur uitbreiden naar de parkeer ruimte aan de voorkant van ons huis, eigen grond. [vergunning al ter beschikking en de constructie tekeningen ook] -grondwerk, betonwerk, heiwerk, metselwerk, dakwerk (dicht), elektra werk, loodgieter werk, etc. van de bijkeuken + uitbouw (3 gevels) -ruimte van bijkeuken + uitbouw 'keuken klaar' maken. [keuken is al besteld, wij hebben een keuken plan ter beschikking] -muren en plafond van huidige keuken en nieuwe keuken glad stukken en schilderen -kozijnen + raam plaatsen (kunststof breedte 2.8/2.9 m) -leveren en plaatsen van elektrische vloerverwarming ongeveer 18 m2 (exclusief laminaatvloer) -wasmachine die momenteel in de huidige bijkeuken staat verplaatsen + installeren naar een andere ruimte. aanvoer en alle benodigde leidingen zijn daar aanwezig. -als de bijkeuken + uitbouw ruimte keuken klaar is kunnen wij de mensen roepen waar we de keuken hebben besteld om in te meten.

Prefab opbouw op bestaande woning 35 m2

Wij zien graag een offerte voor een prefab opbouw op onze bestaande woning. De opbouw moet ongeveer 35 m2 gaan worden. Bouwtekeningen zijn aanwezig en de vergunning verwacht ik deze week binnen te krijgen. De buren hebben een dakopbouw, daar kon gekozen voor worden tijdens de bouw. Wij waren echter te laat met het kopen van de woning. Nu willen wij graag de dakopbouw ook realiseren. Constructie tekeningen en bouwtekeningen zijn allemaal aanwezig. De gevel willen we met keralit. Voren komen twee ramen, achter komen vier kozijnen tot aan de grond. Kozijnen van hout. Het dak wordt dicht. Een trap en traptoegang moeten ook nog worden gemaakt. We hebben nu zonnepanelen op het dak, deze moeten dan ook weer op het dak komen van de opbouw. We zouden een semi-complete oplevering willen hebben. Isolatie materiaal en gipsplaten aan de binnenkant willen we en ook leidingwerk en elektra. Stucwerk is niet nodig. We zouden het graag deze zomer gerealiseerd hebben.

Opbouw op bestaande schuur

Wij willen een opbouw op onze bestaande schuur realiseren. De opbouw zal als extra slaapkamer gebruikt worden. De maten zijn ongeveer 3 x 5 m zie tekening. Er moet een bouwvergunning aangevraagd worden, daar hebben we ook hulp bij nodig. We hebben verschillende foto's van het huis en de situatie nu, maar ook foto's van wat we graag willen. Deze zouden we kunnen toesturen. We willen drie ramen in de opbouw. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, ik heb verschillende tekeningen, maar ik weet niet of dat daar een constructie berekening tussen zit. Het is een nieuwbouwwoning van drie jaar geleden. Voor de gevel willen we iets dat lijkt op het huis zelf, iets van bakstenen of steenstrips die in de buurt komen. We willen in ieder geval geen prefab. Het dak willen we dicht. Trap hoeft niet gemaakt te worden. Een trap is niet nodig, wel moet er een deur gemaakt worden tussen de opbouw en de huidige gang. Graag willen we het prijsverschil tussen casco en compleet willen weten.

Opbouw realiseren op een plat dak

We willen een opbouw laten bouwen op ons huis in Almere buiten. In de bijlage vindt u de tekeningen. De aanvraag voor de vergunning ligt bij de gemeente. Details: houten constructie met plat dak, en complete afwerking. Graag zouden wij een offerte willen ontvangen zodat we zo snel mogelijk kunnen starten met de bouw zodra de vergunning binnen is. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius