Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras:

Constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras

Ik wil een dakterras op de uitbouw van de onderburen. Ik heb bouwtekeningen van de uitbouw van de onderburen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras uit heel Nederland:

Dakkamer uitbouwen op dakterras

Op de bovenste (2e) verdieping hebben wij een dakkamer en een dakterras, beide een driehoek (zie bijgevoegde tekeningen). Nu willen we graag de kamer uitbreiden, zodat het een grote vierkante kamer wordt. De huidige kozijnen zouden hergebruikt kunnen worden voor één zijkant, de andere zal gemaakt moeten worden, voorkeur kunststof buitenkant, zonder ramen. Maar wel met een luikraampje t.b.v. badkamer. De schuine zijde wordt nu ondersteund door een houten balk, met 2 stalen poten. Die moeten weg en de houten balk zal moeten worden vervangen door stalen profiel, om de constructie te dragen. Uitbouw krijgt dan een plat dak, aangeheeld aan het aanwezig schuine dakdeel. Aan de zijde met ramen dienen ook twee deuren te komen aan weerzijde, voor de twee kamers die we hier willen maken en beide toegang hebben tot het kleine deel dakterras (balkon). Graag zouden we de prijs ontvangen voor casco uitbouw, aangevuld met het maken van twee kamers, kamer voor CV+MV en badkamer. Inclusief aanbrengen electra punten, verwarming in kamers en badkamer, waterleidingen en afvoer badkamer, afwerking (stuc) in de kamers (excl. CV/MV kamer). Hergebruikt huidige kozijnen+ramen mogelijk, maar zien graag optioneel de prijs voor nieuwe kunststofkozijnen. Opnamen op locatie is zeker mogelijk. Het is gratis parkeren.

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de hand van constructie tekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de constructie tekening een aanbouw kan realiseren. Dit moet achter een vrijstaande woning gebeuren. In de uitbouw komt een bad- en slaapkamer. Graag gemetselde bouw afwerken met houten potdeksels (moet in verband met omgevingsvergunning). Daarnaast graag kunststof kozijnen en casco opleveren. De aanbouw wordt 18 m2 in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Dakopbouw plaatsen

Ik wil graag een dakopbouw plaatsen waarbij de nok verhoogd dient te worden. Het gaat om een oppervlak van 33m2. De vergunning is rond en er zijn architect en constructie tekeningen gemaakt. Er dient een staal constructie geplaatst te worden: 2 staal balken over de verdiepingsvloer tot in het spouwblad en een spant. De kozijnen en rabat delen in kunststof uitgevoerd. Voor een impressie zie de bijlage.

Dak opbouw realiseren

We willen een etage bij laten bouwen op onze bestaande dak op een tussen woning. De afmetingen zijn ongeveer 8 meter bij ongeveer 4.20 meter. Graag casco met een houten constructie. De tekeningen en vergunningen zijn nog niet aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Terras bouw op garage

Wij bouwen een nieuwe garage van +/- 15m2. Bovenop moet een dakterras komen. Constructie garage en gevel bestaat volledig uit hout en wij hebben hiervoor al een vakman die dit voor ons gaat bouwen. We zoeken enkel nog een vakman voor het dichtmaken van het dak van de garage / vloer van het dakterras. Als vloerbekleding willen wij waarschijnlijk gebruik maken van composiet hout. Bij een reactie sturen wij u ook gelijk de tekeningen van de garage op zodat u een goed oplossing kunt bedenken voor de terras. Kunt u ons hiermee helpen

Stalen constructie vlgs. tekening bouwen en plaatsen

Wij zoeken een staalaannemer die de stalen ondersteuning volgens de constructeur-tekeningen en specificaties kan maken en deze ook op locatie kan plaatsen. De hoogte van de HEA100-kolom is 2200 mm (aangegeven op het gedeelte doorsneden als "te bepalen door aannemer" ") We zoeken een bedrijf dat het werk de komende 1-3 weken kan uitvoeren tijdens de bouwvacantie

Eenzijdige nokverhoging

Realiseren van een eenzijdige nokverhoging over de gehele breedte van de woning (12,66m en breedte 7,74m) waarbij de huidige dragende constructie verlengd wordt. De woning is nog niet in mijn bezit, echter is het voorlopig koopcontract ondertekend. Een indicatie van de kosten zou mij al ontzettend op weg helpen. Eventueel heb ik nog meer tekeningen in mijn bezit.

Enkele nokverhoging, plaatsen dakkapel en dak laten vernieuwen

Wij willen aan de achterzijde een enkele nokverhoging van muur tot muur: breedte 6 meter x hoogte 1,5 meter. Dit betekent dat de beide kanten van de verhoging in de schoorsteen loopt. Ik hoop dat hier een oplossing voor bedacht kan worden. Zie foto achterzijde huis. Aan de voorzijde willen we een dakkapel van breedte 3 m en hoogte 1,5 m. De vergunningaanvraag willen we graag laten uitbesteden. We willen een casco oplevering, maar wel aan de binnenzijde afgetimmerd met gipsplaten. Stucwerk zou misschien ook kunnen, maar dan later. Dit laat ik nog even open. Leidingen en elektra is niet nodig. Graag een prefab constructie van kunststof. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Het dakbeschot is ook vrij oud en de latten, dit wil ik ook vervangen, samen met de dakpannen. Verder moet er goed geïsoleerd worden. Ik heb voor dit jaar een bouw depot, dus graag oor het einde van het jaar wil ik het gerealiseerd hebben.

Draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen

Wij willen graag de draagkracht van ons dakterras/inpandig balkon laten uitrekenen. Het is van een pand uit 2012, waar we tekeningen hebben van de gemeente met omschrijving van de vloeropbouw. Het dakterras/inpandig balkon ligt op het dak van de onderliggende verdieping en meet 3,5 meter x 10 meter. Het is momenteel bestraat en de tegels worden ondersteund door een dragende constructie tussen de tegels en de ondervloer. Ivm met het aanleggen van een complete buitenkeuken komt er gedeeltelijk circa 350 kg per m2 op te rusten.

Het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda

Op zoek naar een leefveranda bouwer voor aansluiting op woning, ongeveer 45m2 met een zadeldak een nokhoogte 4.7m. Liefst geheel voorzien van glas (zowel dak als gevels). Doorbraak woning niet nodig, wel aansluiting op de bestaande gevel. Liefst een constructie van staal en glas dus, rekening houdend met aangenaam klimaat (dus niet te warm of te koud). De vergunning is al onderweg, de tekeningen zijn ook al opgesteld. De tekeningen zijn beschikbaar op aanvraag. De isolatie is wel een ding voor ons omdat het vergelijkbaar wordt met een tuinkas qua constructie dus als hier opties voor zijn graag.

Partners

Partners van Casius