Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor funderingsrapport maken:

Funderingsrapport maken

Voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning heb ik een sonderings- en funderingsadvies nodig. Graag maak ik hiervoor een afspraak.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor funderingsrapport maken uit heel Nederland:

Funderingsrapport maken voor splitsing pand Amsterdam

Ik wil een funderingsrapport op laten stellen waaruit klasse II blijkt (geen onderhoud te verwachten binnen 25 jaar). Het pand is gerenoveerd in 2013 en de fundering is toen geheel vernieuwd.

Funderingsrapport maken

Voor de splitsing van 4 appartementen die allemaal in 2008 zijn verbouwd, heb ik een funderingsrapport nodig. Het liefs deze week nog.

Funderingsrapport maken

I have two apartments in a building in Amsterdam, one begande grond and one twee hoog. I want to do a splitsen of the two apartments and one of the requirements is the Funderingsrapport phase 2. I do not live in Holland. The address of the requested report is Bronckhorststraat 46 and 46II, 1071WV Amsterdam

Fundering laten controleren

Wij gaan een nieuw huis kopen. Wij hebben al een funderingsrapport van die straat tot onze beschikking en die rapport is van het jaar 2000. Het is type 1. Dus hij gaat nog 10 jaar mee. Maar wij willen het liefst weer zo'n funderingsrapport laten doen, zodat we weten hoe veel het nog mee gaat en of het nu niet nodig is om maatregelen te nemen om te voorkomen dat het erger wordt. En hoeveel het gaat kosten, als wij het nu laten maken.

Funderingsrapport maken

Voor een splitsing van een pand in 2 appartementsrechten zoek ik een partij die een funderingsonderzoek kan verrichten zoals vereist door de gemeente Amsterdam. Als u meer specifieke informatie nodig heeft om een prijs uit te brengen kunt u mij emailen.

Fundering aanbrengen voor een aanbouw

Wij willen graag een aanbouw aan ons huis hebben. Afmeting: 4500 x 6000 mm. en 2500 hoog. Met gemetselde gevels en een plat bitumen dak. Van het huis heb ik een funderingsrapport. Aanbouw aan de zijkant van de woning is goed bereikbaar. De bouw doe ik verder zelf. Wat gaat het mij ongeveer kosten om de fundering te laten doen? Berekening maken en zien of er heipalen gezet moeten worden en uitvoering van het geheel.

Wij hebben een in detail uitgewerkt ...

Wij hebben een in detail uitgewerkt bouwplan welke aanstonds zal worden ingediend bij de gemeente. Het bouwplan behelst de vernieuwing van de huidige fundering en het realiseren van een waterdichte bak c.q. nieuw te maken souterain. De werkzaamheden vergen dus kennis van funderingsherstel, het maken van een bak en afbouw tot appartement. De locatie is Amsterdam, binnenstad. Het pand is aan beide zijden belendende bouw. Er is een constructie- en funderingsrapport en bouwkundige tekeningen.