Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening voor balkon verbreden:

Bouwtekening voor balkon verbreden

Het gaat om de verbreding van een bestaand balkon tot maximaal 2,5 meter. Het balkon is nu iets meer dan een meter. Ik heb een tekening nodig voor een vergunning.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening voor balkon verbreden uit heel Nederland:

Opbouw platdak hoekwoning

Wij willen een opbouw op een plat dak realiseren, momenteel ben ik aan het oriënteren qua prijzen en mogelijkheden. Wij willen een opbouw zoals op de bijgevoegde foto’s. in plaats van ramen, een schuifpui aan de achterzijde (met Frans balkon): - trap (trapgat eruit zagen) - buiten bekleding van keralit - ketel naar bovenste verdieping verplaatsen - water afvoer en elektra voorbereiding naar bovenste verdieping verplaatsen - wanden isoleren. Ik zal vast dingen vergeten zijn maar de offerte hoeft nog niet op de euro nauwkeurig te zijn Als u nog meer informatie/gegevens nodig heeft hoor ik dat graag. Bouwtekening en vergunning kan door jullie verzorgd worden?

Bouwtekening maken voor aanpassing en uitbreiding ark

Opbouw op bestaande woonark van 28 m2; met balkon. Benedenverdieping en opbouw met elkaar verbinden door houtombouw en het een geheel laten worden. Warmtepomp aanleggen en vloerverwarming. Badkamer (leidingen e.d. aanwezig). Alsmede plaatsen nieuwe wanden en deuren begane grond. Andere indeling dan huidige.

Constructieberekening en bouwtekening maken voor het balkon

Ik wil graag een bouwtekening laten maken (in verband met de vergunning) voor een balkon en een kosten beraming voor het laten plaatsen van het balkon. Het balkon zou 150 x 300 cm moeten worden aan de achterkant van het huis. Buren zijn akkoord. Het moet een houten constructie worden met hek (verticale spijlen). Hoogte onderkant balkon vanaf de grond circa 310 cm. Deuren naar balkon zijn al geplaatst. Een situatie foto is bijgevoegd.

Balkon/dakterras vergroten bij woningen

Ik wil 4 bestaande balkons / dakterrassen laten uitbreiden van 4 verschillende woningen. Er zijn nu al balkons aanwezig. De dakconstructie moet ook verstevigd worden, hier willen we ook graag advies over. De uitbreiding per woning is ongeveer 6 meter diep en 5,5 meter breed. Er is nog geen vergunning aangevraagd en nog geen tekening gemaakt. We willen graag advies en een prijsopgave ontvangen. Er dient ook een bouwtekening en constructieberekening te worden gemaakt. We willen de uitvoering in het voorjaar van 2018.

Balkon uit laten breiden

Ik wil mijn balkon laten uitbreiden. De huidige afmetingen zijn circa 3 meter breed en 2 meter diep (iets minder). Ik wil het balkon met 2 meter aan beide kanten uitgebreid worden. Er zijn nog geen vergunningen opgevraagd. Dit balkon is omstreeks 2005 aangelegd, onze woning is gebouw in. We zouden het balkon graag willen laten verbreden. Er bestaat geen mogelijkheid voor afsteunpunten op de begane grond. Er zullen dus extra draagbalken de wand (en dieper denk ik) van de woning in moeten. Ik heb de bouwtekening en berekeningen van het ingenieursbedrijf ten tijde van de aanleg van het balkon voor jullie beschikbaar.

Balkon dichtbouwen

Ik ben eigenaar van een woon- winkelpand. Ik wil daar op de 1e verdieping twee woningen met elkaar gaan verbinden door een balkon van 630 x 283 cm breed dicht te laten bouwen. Er moet een plat dak op komen en een gevel met meerdere ramen. We willen er bovendien alvast een buitendeur in voor een toekomstige trapopgang. De uitbouw moet aansluiten op beide bestaande woningen en zal als gang gaan fungeren. Eén kant is reeds voorzien van een enkelsteens muur. De onderkant van het balkon is voorzien van H-profielen die steunen op een U-profiel. De uitbouw zal geïsoleerd moeten worden en van binnen schilderklaar afgewerkt. Qua gevelbekleding denken we aan onderhoudsarme panelen. Wij zoeken een bedrijf met ervaring in dit soort werkzaamheden die ons van begin tot eind kan helpen. Er is nog geen bouwtekening of constructieberekening voor deze verbouwing. Ik wil een afspraak maken om de werkzaamheden en onze wensen hier te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een prijsindicatie.

Bouwtekening voor een verbouwing maken

Wij willen graag een erker bouwen aan de voorzijde van de woning onder een bestaand balkon. In bijlage een foto, de oorspronkelijke tekeningen en erkerbeleid van de gemeente. Graag een offerte voor een bouwtekening welke gebruikt gaat worden voor aanvraag vergunning en aanvraag offerte aannemer.

Constructietekening en bouwtekening voor bijtrekken balkon

Ik heb een bouwtekening en constructie tekening nodig voor het aanvragen van een vergunning. Het betreft een balkon van ca 4 m2 dat bij de badkamer komt. Het balkon ligt tussen 2 buitenmuren en heeft nog geen dak.

Achtergevel laten optrekken

Ik wil graag de achtergevel laten optrekken, breedte van de tussenwoning is 5.50 meter. Ik heb een schuin dak van 2 verdiepingen. Nu kan ik hier een dakkapel op zetten, maar ik wil graag de achtergevel laten optrekken. Ik heb een fundering op palen. Er moet veel glas in komen. Ik wil graag openslaande deuren op de zolder met dan een terras op het dak van de aanbouw. Mogelijkheid om terras/balkon op het plat dak te maken, dus voldoende stevig. Inclusief regelen van vergunning/bouwtekening.

Constructieberekening en bouwtekening maken voor het balkon

Ik wil graag een constructieberekening en een bouwtekening laten maken van een klassiek balkon. In de bijlage is een voorbeeld weergegeven zoals het er in grote lijnen uit moet komen te zien. Voor de liggende balken tussen de muur en de pilaren zijn aan de muurzijde reeds twee uitsparingen beschikbaar waarin de balk geplaatst kan worden. Ik ben benieuwd hoe zwaar de pilaren moeten zijn, hoe een eventuele staalconstructie eruit ziet, welk gewicht de fundering moet kunnen dragen en hoe groot de fundering moet zijn. Het gaat om een breedte van ongeveer 1.5 - 2 meter. Alvast bedankt!