Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekening maken voor aanvraag omgevingsvergunning:

Tekening maken voor aanvraag omgevingsvergunning

Graag wil ik een uitbouw realiseren in mijn achtertuin in Amsterdam en heb daarvoor constructietekeningen voor de vergunningsaanvraag nodig. De aanbouw is L-vormig en heeft een oppervlakte van ongeveer 18 m2. De afmeting van de L-vormige aanbouw: korte deel van de 'L' is ongeveer 2 x 1.80 meter en het lange deel 5.5 x 2.2 meter. Graag ontvang ik een offerte voor een technische tekening met palenplan, die voldoet aan de eisen voor een vergunningsaanvraag. Graag zo spoedig mogelijk.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening maken voor aanvraag omgevingsvergunning uit heel Nederland:

CV-leidingen verleggen

Hierbij wil ik een offerte aanvragen voor het nieuw aanleggen van de cv leidingen. Het betreft een tweede verdieping top appartement. In het appartement zijn de cv leidingen allen opbouw aangebracht. Graag zou ik een offerte ontvangen om deze leidingen allen onder de vloer aan te brengen. In de bijgesloten tekening heb ik het huidige leiding verloop aangegeven. Ook een paar foto's van de huidige situatie. Naast het opnieuw aanleggen van de cv leidingen zou ik ook graag in de offerte opgenomen zien een aparte prijs voor het vervangen van de radiator in de achter slaapkamer. De huidige radiator is een horizontale radiator die verticaal is gemonteerd. Hiervoor in de plaats wil ik graag een vlakke plaatradiator hebben (model in overleg). Hiervoor graag een aparte prijs opgeven zodat we een keuze kunnen maken om dit wel of niet te doen. Als laatste wil ik de radiator die in het midden van de woonkamer is afkoppelen. De huidige bewoners hebben een wand in de woonkamer geplaatst om een extra slaapkamer te creëren. Deze wand gaan we verwijderen en dan is die radiator overbodig geworden. Wij krijgen per 1 september de sleutel en vanaf dan kunnen de werkzaamheden beginnen. Wij zullen de vloerafwerkingen verwijderen en waar nodig, in overleg met jullie, de vloer openleggen zodat jullie de ruimte hebben om de leidingen aan te leggen. Dus als samenvatting vraag ik een offerte aan voor het volgende: - het nieuw aanleggen van de cv leidingen - het ontkoppelen en verwijderen van 1 radiator - het verwijderen van de bestaande cv leidingen - het vervangen van 1 radiator voor een vlakke plaatradiator Mochten er vragen zijn kunt u mij natuurlijk een email sturen of bellen op het onderstaande nummer.

Nieuwbouw woning pleisteren

Dit is een nieuwbouw woning waarvan de muren volgens nieuwbouw behangklaar specificatie opgeleverd worden met diverse ondergronden. Wij zoeken een wandafwerking die goed schoon te maken is omdat wij 2 middelgrote honden hebben, moet absoluut goed te reinigen zijn. Wij willen deels wit, deels grijs en deels blauwe kleuren toepassen, op gehele muren uiteraard. De oppervlakte ramen wij op ongeveer 275 m2, kan er iets naast zitten aangezien we vanaf tekening rekenen. Wanden Vierkante meter: 275 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Diverse timmerklussen in huis en schuur

Ik wil graag een aantal kleine timmerklussen laten verzorgen. Ik wil op onze zolder een wasrek laten maken, in de gang beneden een kapstok op maat (de tekening heb ik voorhanden), in een trapkast nette planken, in de schuur nette planken en in de meterkast een plank waarop diverse kabels netjes vastgezet kunnen worden. Ik zoek hiervoor een nette en serieuze timmerman. Ik houd van maatwerk en een goede afwerking. Het zijn kleine klussen, maar ik heb in de toekomst misschien nog meer en groter onderhoud aan mijn woning. Ik maak graag even een afspraak, zodat we het werk kunnen bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw prijsopgave.

Douchewand installeren en extra stopcontacten maken

Ik wil graag twee extra stopcontacten laten maken in ons nieuwbouwhuis. Er moet voor beide stopcontacten zo'n 2 meter freeswerk worden gedaan vanaf een bestaand stopcontact, leiding en bedrading doortrekken, en de wand weer dicht stuken. In bijlage vindt u een tekening van de keuken, de rode stippen zijn de nieuwe stopcontacten. Op de andere tekening staan de aansluitpunten van de huidige stopcontacten in de keuken. Let wel: de keuken is dus nog niet geïnstalleerd als de stopcontacten moeten worden gemaakt. Ook zoek ik een klusser die voor ons twee douchewanden in de badkamer kan installeren tegen de tegelwand.

Extra stopcontacten maken en douchewand installeren

Ik wil graag twee extra stopcontacten laten maken in ons nieuwbouwhuis. Er moet voor beide stopcontacten zo'n 2 meter freeswerk worden gedaan vanaf een bestaand stopcontact, leiding en bedrading doortrekken, en de wand weer dicht stuken. In bijlage vind u een tekening van de keuken, de rode stippen zijn de nieuwe stopcontacten. Op de andere tekening staan de aansluitpunten van de huidige stopcontacten in de keuken. Ook zoek ik een klusser die voor ons een douchecabine met draaideur van (90x90cm) in de badkamer kan installeren, tegen de tegelwand en op de tegelvloer. Stopcontacten en douche cabine kopen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Ventilatie aanleggen

In een nieuwbouw woning met kanaalplaatvloeren zijn sleuven en gaten in betonnen plafonds aanwezig om het ventilatiesysteem aan te leggen. Op de begane grond vier afzuigpunten, op de eerste verdieping eentje in badkamer en eentje in toilet. Op de tweede verdieping eentje in badkamer. Voor het grootste gedeelte moeten instort kanalen worden gebruikt. Ik heb afmetingen staan in mijn autocad tekening. De dakdoorvoer is aanwezig. De Itho Daalderop Optima Inside CVE CO2 pakket HE 415m3/h moet gebruikt worden. Bedoeling is om de complete werkzaamheden te verrichten. Mag inclusief of exclusief materiaal, dat kunnen we bespreken. Indien interesse zou ik graag een afspraak op locatie willen maken. Dan heeft u goed beeld om een offerte te maken. Overigens is de beschrijving hierboven voor 1 woning. De opdracht gaat over 2 woningen. Daar mag de prijs ook op gebaseerd worden.

Serre bouwen aan een achtergevel

Bij een klant van mijn timmerbedrijf ga ik een offerte uitbrengen voor het renoveren van een achtergevel. Daarbij is er ook de wens om op een bestaande fundering met opgemetselde steens muur een aluminium serre te laten maken. Ik heb een tekening met de maatvoering bijgevoegd. Ik wil hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen van een serrebouwer. Ik zal zelf de aansluitingen en afdichting met lood in de achtergevel verzorgen.

Pannendak renoveren en isoleren

Ik ben sinds kort eigenaar van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1922. De woning heeft een zadeldak met een dwarskap. Ik wil het T-vormige dak van ongeveer 90 m² laten renoveren. Ik wil het dag leeg laten maken en op de bestaande houtconstructie isolatiemateriaal laten aanbrengen aan de buitenzijde. Ik wil de huidige dakpannen laten vervangen door Koramic dakpannen, model Tuile du Nord in een matte leisteen kleur. Er moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd en daarvoor wil ik ook een tekening laten maken. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en in te meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Inloopkast in de slaapkamer maken

Wij zijn op zoek naar een inloopkast voor onze nieuwbouwwoning die waarschijnlijk aan van dit jaar klaar zal zijn. We hebben hier een ruimte voor en inmiddels ook een tekening voor gemaakt. De ruimte waar de kast zou moeten komen is 1840 mm breed, 2700 mm diep en 2400 mm hoog. Nb. . wij wonen nu tijdelijk in Ysselsteyn maar onze nieuwe woning zal in Venray staan. De postcode van het uitvoeradres is nog ysselsteyn maar zal tzt Venray worden. Gelieve zoveel mogelijk contact per mail en niet per telefoon aangezien ik veel in de nacht werk.

Serre aan de voorzijde plaatsen

Wij willen een serre aan de voorzijde van onze woning. Maximaal 1 meter diep. Liefst met een luifel boven de voordeur. Dak zo recht mogelijk. Ontwerp passend bij onze woning uit '59. We hebben eerder een ontwerp laten maken voor een erker, maar dit wordt te duur als al onze wensen worden opgevolgd. Ik voeg de tekening wel bij zodat u een indruk kunt krijgen wat wij voor ogen hadden. Ons is nu een serre aangeraden om te zorgen dat het dakpakket niet te dik wordt, aangezien we dat niet zo vinden passen bij de woning. We willen aan een zijde graag een deur. Hopelijk kunt u uit de voeten. L met deze info. Alvast hartelijk

Partners

Partners van Casius