Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor verbouwing laten begeleiden:

Verbouwing laten begeleiden

Verbouwing begeleiden: aannemer checken op afspraken, evt goedkopere alternatieven adviseren van materialen
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwing laten begeleiden uit heel Nederland:

Verbouwing van een koffiezaak

Voor het openen van een nieuwe locatie van ben ik met spoed op zoek naar een aannemer die dit project kan begeleiden. De huidige koffiezaak wordt 1 september kaal opgeleverd en dan zouden wij graag meteen beginnen met de verbouwing. Het liefst hebben wij dit binnen 4 weken gerealiseerd. Taken als •VERNIEUWENENRENOVERENVANHETPLAFOND

Buitenmuur van uitbouw metselen

Wij begeleiden op dit moment een verbouwing waar een metselaar is uitgevallen. Er moet een buitenmuur van een uitbouw op de begane grond worden gemetseld en gevoegd van ongeveer 12 m². De stenen en mortel liggen al op de bouw. We zijn nu dringend op zoek naar een metselaar die hier op heel korte termijn tijd voor heeft. We hebben voor het komende jaar nog 4 x een uitbouw op de planning staan en kunnen u daar wellicht ook voor inzetten. We zien een reactie met prijsopgave graag tegemoet.

Kleine verbouwing op de benedenverdieping

We gaan een nieuwe vloer en keuken laten plaatsen, hiervoor is het belangrijk dat de wasmachine van de keuken naar de gangkast verplaatst wordt. Het is een oud huis, 1927, er is voor zover wij weten geen kruipruimte. De gasmeter moet ook verplaatst worden van de keuken naar de meterkast in de gang, hiervoor is Liander al ingeschakeld. - wasmachine verplaatsen naar gang. Water aan- en afvoer in de gangkast, alsmede elektra aanleggen, stopcontact & licht en schakelaar. - extra stopcontact in woonkamer, extra elektra punt in plafond woonkamer - plafonds gang/woonkamer/keuken vernieuwen (gipsplaten) - stucwerk muren & plafonds in gang/woonkamer/keuken - (nieuwe) radiator in keuken, met aftappunt en leidingen in muur ingefreesd - leidingen van radiator in de gang infrezen - nieuwe WC pot die zo dicht mogelijk op de muur staat, met hoog reservoir - extra elektra groep richting de keuken Wij zijn op zoek naar iemand die dit allemaal zelf kan uitvoeren en begeleiden (afgezonderd van vloer en keuken, dat wordt al gedaan).

Bouwtekening maken

Ik wil een eenvoudige bouwtekening laten maken omwille van het samenvoegen van twee bestaande woningen (reden; mantelzorg). Het betreffen een beneden- en boven huis. Op de 1e en 2de verdieping dienen er openingen gerealiseerd te worden in de hallen. (zie de bijlage voor een schaal plattegrond [1:100] 1e verdieping), 2de niet getekend). De tekeningen zijn relevant voor de aanvraag bij de gemeente tot samenvoegen en dienen constructie details te bevatten. Ter informatie, nadat de gemeente onze plannen goedkeurt willen wij een ingrijpendere verbouwing laten tekenen/begeleiden (aanbouw, serre, staal/glazen scheiding wanden enz).

Trap en vide leuning leveren en plaatsen

Ik ben als interieurarchitect bij een klant van mij een verbouwing aan het voorbereiden en begeleiden. Er wordt in de woning een vide gebouwd met een opening van 3320 x 2000 mm. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een 65 cm brede rechte trap met aan de bovenzijde een 90 graden draai naar deze vide. Er moet een leuning worden geplaatst en op de vide een leuning met staande spijlen. De hoogte van vloer tot vloer is ongeveer 2500 mm. De traplengte is maximaal 2350 mm (gronvlakmeting). De trap moet bij voorkeur van eiken worden gemaakt, maar een ander aanbod is ook welkom. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Nieuwe trap maken naar een zolderverdieping

Op dit moment ben ik met mijn bedrijf de verbouwing aan het begeleiden in een pand. Voor de zolderverdieping moet er een nieuwe trap worden ontworpen. Er is weinig ruimte, daarom moet er goed bekeken worden wat voor trap hier past, misschien is een spiraaltrap mogelijk. Ik maak graag een afspraak om de trap hier in te meten en e.e.a. te bespreken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Een dakkapel plaatsen aan achterzijde woning. En op de zolder dezelfde indeling maken als de verdieping eronder. Daar heb ik twee slaapkamers plus een badkamer met douche en toilet. De dakkapel wil ik zo groot mogelijk hebben. Het huis is ongeveer 3.8 meter breed. Hiervoor ook de vergunning aanvragen. Eventueel ook de badkamer op de eerste verdieping verbouwen. De huidige badkamer is nog de originele badkamer en al oud, daarin zit en douchecabine en een toilet. Ik wil graag de badkamer vernieuwen en er een douche, een badkuip en toilet plaatsen. Momenteel verblijf ik in het buitenland en ben pas in december terug. Er is iemand die de sleutel heeft en de verbouwing kan begeleiden. In eerste instantie even contact per mail om verder af te spreken.

Bouwkundig tekenwerk

Ik wil graag een offerte voor een bouwkundig ontwerp of bouwkundige tekening ontvangen voor een inpandige en uitpandige verbouwing van onze woning. Wij willen de woning bouwkundig laten aanpassen, zoals het verwijderen van een aantal dragende muren in de woning als ook het uitbreiden van de woning met een aanbouw / uitbouw en mogelijk een nokverhoging. Ten behoeve van een omgevingsvergunning dient er bouwkundig tekenwerk uitgevoerd te worden ten einde de omgevings- of bouwvergunning te krijgen. Graag ontvangen wij ook een suggestie van de bouwkundig tekenaar of architect welke aannemer na het verlenen van de bouwvergunning de uitvoering van de wensen kan verzorgen. Graag zetten wij u dan in als bouwbegeleider om de bouw te begeleiden.

Complete verbouwing van een woonhuis

Volledige verbouwing van een tussenwoning van 180 m2. Het gaat om een complete verbouwing en renovatie van de woning met zolder. Wij zijn op zoek naar iemand die onze wensen kan vertalen naar tekeningen en deze dan ook uitvoeren. Er is ook een fundering voor een uitbouw aanwezig, graag laten wij de uitbouw plaatsen. Ook dient de vakman de eventuele aanvragen van bouwvergunningen en dergelijke te regelen. De vakman dient het gehele proces te kunnen uitvoeren en begeleiden.

Woning / boerderij laten verbouwen

We hebben een oude boerderij op het oog van 32 meter lang en 10 meter diep. Nu willen we weten wat een volledige verbouwing gaat kosten. Uiteraard kunnen we zelf ook veel doen, maar sommige dingen zijn vaak verstandiger om het door een aannemer/bedrijf te laten doen. Wat zo moet gebeuren is: dak isoleren, spouwmuur plaatsen, verdiepingsvloer verstevigen, elektra riolering stucwerk enz... wie kan ons daar in begeleiden..... meer info: