Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructietekening en -berekening laten maken:

Constructietekening en -berekening laten maken

Wij willen van een groot raam openslaande deuren naar het balkon maken. Er is ons verteld dat we daarvoor een constructietekening nodig hebben in verband met een latei die moet worden geplaatst. Graag ontvangen wij een offerte voor een dergelijke tekening en een termijn waarop die tekening gemaakt kan worden. Boven ons zijn nog drie verdiepingen. We hebben al iemand voor de verbouwing.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructietekening en -berekening laten maken uit heel Nederland:

Constructietekening en -berekening laten maken

Ik wil een klein dakterras aanleggen, en wil daarvoor weten wat de draagkracht van mijn dak is. Er zijn geen bouwtekeningen beschikbaar bij de gemeente Amsterdam.

Latei of steunbalk plaatsen in een dragende muur

Opzoek naar een partij die een doorgang kan maken in een draagmuur. Constructietekening en berekening zijn in ons bezit. Het gaat om een opening van 100 cm breed bij 240 cm hoog.

Dragende muur slopen

Wij willen over 2 maanden graag een draagmuur van ongeveer 6 m² laten slopen tussen 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Er moet daarbij een draagbalk worden aangebracht en al het puin moet worden afgevoerd. We hebben een opdracht voor het maken van een constructietekening en -berekening neergelegd bij een andere partij. Er moet ook een omgevingsvergunning worden aangevraagd, het betreft bovendien een monument. Na het sloopwerk moet er een nieuwe tussenwand worden geplaatst, zodat er 2 qua grootte gelijkwaardige kamers ontstaan. Wij ontvangen graag uw offerte.

Constructieberekening voor een aanbouw

Ik wil naast mijn huis aanbouwen. Ik heb al een vergunning aangevraagd. Volgens de gemeente heb ik een constructietekening en berekening nodig. Ik heb hulp en advies nodig voor de constructietekening en berekening. De gewenste afmeting voor de aanbouw is 30 vierkante meter. Materiaal: lichte, houten constructie. De berekening moet uiterlijk 15 september ingestuurd zijn.

Constructietekening maken voor een omgevingsvergunning

Ik heb reeds een conceptaanvraag voor een omgevingsvergunning gedaan voor de uitbouw van ons balkon. De gemeente heeft aangegeven dat medewerking verleend kan worden aan de aanvraag onder voorbehoud van enige aanpassingen in de aanvraag. De aanpassingen betreffen constructietekeningen en een berekening op basis van de NEN-EN normen. Er zijn wel tekeningen en een berekening aanwezig, door ons zelf opgemaakt. Het betreft een uitbouw van een bestaand hangend houten balkon 1e verdieping boven een uitbouw op de begane grond. De uitbouw betreft een houten constructie van 50 x 570 cm.

Bouwkundige berekening voor draagmuur verwijderen maken

Ik wil een binnenmuur vervangen voor een eiken balk, + een staander om de balk te dragen (andere zijde wordt opgelegd op de muur). Op de binnenmuur steunen nu de houten balken van de bovenverdieping, hiervoor heb ik dus en berekening nodig over de dikte van de balk die nodig is. Constructietekening is aanwezig.

Constructietekening en berekening laten maken

Ik wil een dragende tussenmuur tussen de eet- en zitkamer verwijderen. De dikte 23 centimeter, 4 meter lang en 3 meter hoog. Er zal dus een stalen balk geplaatst moeten worden. Er zijn geen bouwtekeningen.

Constructietekening voor aanbouw maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een uitbouw van 2,7 meter bij 4,7 meter en twee bouwlagen hoog. Het gaat vooral om de berekening van de funderingsbalk en een andere ondersteuningsbalk. Alle tekeningen, plattegronden, doorsnedes en aanzichten van huidige en nieuwe situatie, zijn al gereed. De materialen: betonnen funderingsbalk, gemetselde buitenmuur, houten vloer.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen in onze woning een L-vormige steunmuur laten verwijderen van ongeveer 6 m². De muur is ongeveer 25 cm dik en bevindt zich tussen de keuken en een slaapkamer. Wij zullen een omgevingsvergunning gaan aanvragen en hebben hierbij ook een constructietekening en - berekening nodig. Wij ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen van de muur, aanbrengen van een steunbalk en alle afwerkingen die nodig zijn. Ook is uw hulp gewenst bij de aanvraag van de vergunning. Ik maak graag een afspraak om de situatie ter plaatse te bespreken en ontvang daarna uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Constructie-advies en berekening

Voor het realiseren van een trapgat moet de constructietekening van de betonnen vloer herberekend worden.